Wpisy 976 573 – 976 672
9 czerwca 2012 12:05 → 9 czerwca 2012 14:13, 100 wpisów
mirnam
nawet 10,20zł w drapce nie mogę coś ostatnio trafić, a jeszcze niedawno to i 2x dziennie się tak trafiało
nawet 10,20zł w drapce nie mogę coś ostatnio trafić, a jeszcze niedawno to i 2x dziennie się tak trafiało
gg36
chciałem kupić diamenty -ni ma
Ex. pensje -ni ma
pączka-ni ma
chciałem kupić diamenty -ni ma
Ex. pensje -ni ma
pączka-ni ma
Kumulacja w Euromillions około 670 000 000 złotych! Zobacz szczegóły
najlepsze mini jest na słowacji
zakład 0,3ojro-- 3/5 gwarantowane 3,3ojro, a losują 5 z 35 liczb- dużo łatwiej trafić 3 czy 4, ostatnia 4/5 97ojro- też nieźle
zakład 0,3ojro-- 3/5 gwarantowane 3,3ojro, a losują 5 z 35 liczb- dużo łatwiej trafić 3 czy 4, ostatnia 4/5 97ojro- też nieźle
majwoj
mam kolegę co 1,5 mies. jeżdzi do austrii, łaskawie mi kupi złotego bażanta, a jakbym chciał jeszcze totolotka słowackiego to chyba by się wściekł, bo musi z autostrady po piwo zjechać
mam kolegę co 1,5 mies. jeżdzi do austrii, łaskawie mi kupi złotego bażanta, a jakbym chciał jeszcze totolotka słowackiego to chyba by się wściekł, bo musi z autostrady po piwo zjechać
ja grałem
w popradzie, starej lubovni, tatrzańskiej łomnicy, czas na zmianę miejsca
w popradzie, starej lubovni, tatrzańskiej łomnicy, czas na zmianę miejsca
torsan
w ichnim mini łatwiej trafić 5/35-losują, cena zakładu prawie ta sama co u nas, za trójke gwarantują 3.3ojto-- zastanów się
www.tipos.sk, ichnie mini to loto5/35
w ichnim mini łatwiej trafić 5/35-losują, cena zakładu prawie ta sama co u nas, za trójke gwarantują 3.3ojto-- zastanów się
www.tipos.sk, ichnie mini to loto5/35
gg-wiem,gdybym miał samochód to bym jeździł chyba że wyląduje tam na wakacjach
torsan
zawsze możesz stopem jechać, w zeszłym roku tak dojechałem do ichniej żb
zawsze możesz stopem jechać, w zeszłym roku tak dojechałem do ichniej żb
torsan w koszycach też byłem z 15 l. temu, nie mogę się doczytać na ich stronie ile jest czasu na wypłatę wygranej
torsan
a może w takim razie na ukrainie spróbuj, podróż ci sie zapewne zwróci jak kupiszi
a może w takim razie na ukrainie spróbuj, podróż ci sie zapewne zwróci jak kupiszi
ale na długoterminowca jeden typ mi wszedł już Rosja więcej niż 3 bramki w grupie
majwoj
tam jest los. w niedzielę i środę i na środę mógłbym się uprzeć, a ciekawe, czy drugi tah,to z tego samego bębna , czy innego
tam jest los. w niedzielę i środę i na środę mógłbym się uprzeć, a ciekawe, czy drugi tah,to z tego samego bębna , czy innego
torsan
a jak zatuypujesz np; 10 meczy , wszystkie wyniki musicz trafić by coś wygrać
a jak zatuypujesz np; 10 meczy , wszystkie wyniki musicz trafić by coś wygrać
na zwykłym kuponie musisz wszystko trafić ale można też zagrać tzw.systemem wtedy możesz błąd jakiś mieć
majwoj
wybierz się tam na urlop i sobie pograsz
jak trafisz z kilka tyś. ojro to pałac w bratysławie czeka
wybierz się tam na urlop i sobie pograsz
jak trafisz z kilka tyś. ojro to pałac w bratysławie czeka
Za chwilę przedstawienie,trzeba zająć dobre miejsce na widowni..
torsan
taku nas też tak ponoć było, ale ciebie jeszcze na świecie nie było, mnie może też
taku nas też tak ponoć było, ale ciebie jeszcze na świecie nie było, mnie może też
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
04,05,07,10,14,18,19,23,24,45,47,51,52,57,63,64,68,72,75,78
Plusem jest liczba: 04
04,05,07,10,14,18,19,23,24,45,47,51,52,57,63,64,68,72,75,78
Plusem jest liczba: 04