Wpisy 976 286 – 976 385
8 czerwca 2012 22:27 → 9 czerwca 2012 08:49, 100 wpisów
nicolla no ze jak czesi sobie az tak nie poradzili z ruskimi to moze oni odpadna i grecy ktorzy tez nic nie pokazali
Hipcio.
Już byłoby 4 zł do skarbonki
Już byłoby 4 zł do skarbonki
Mówiłem o liczbie...45, 80.
Zabrakło...35
Zabrakło...35
No tak Hipcio,i zdeptane buty.
malaJUtro też jest dzień.
Scolls.. .
Słucham Pierwszego Programu Polskiego Radia.. .
Słucham Pierwszego Programu Polskiego Radia.. .
mala1438 wejdzie i u ciebie u buka teraz przyjdzie twoja kolej a wiec ruszaj hej na buka
no i koniec 4:1 jest nadzieja na mala porazke z ruskimii wygrana z czechami przy porazce czechow z grecja wychodzimy z grupy

czesi daja z siebie wszystko z grecja ,beda zmeczeni i wygramy z nimiproblem jest czy ruscy odpuszcza w meczu z grecja hmmmmm
scolls-jeszcze została kilka meczy na brami w grupach ale Ruiscy juz weslzi
Jeba* eauro i TS
Scolls.. .
Będzie ciekawie, bo ruskich nie interesują....REMISY.. .
Będzie ciekawie, bo ruskich nie interesują....REMISY.. .
ja obstawiam Polska-Rosja 3-1Czechy-Grecja remis 1:1 lub 2:2 a dalej Polska-Czechy 1:0 i Rosja-Grecja 1:0
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 330 000 złotych
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
Podoba mi się optymistyczne....z realną natomiast mam TU pewien kłopot
ale.......
jak to mówią?? piłka jest okrągła a bramki są dwie....
ale.......
jak to mówią?? piłka jest okrągła a bramki są dwie....
piekna ja trzeba wziosc pod uwage ze rosjanie biegaja tak samo szubko w 1 minucie a takze w 80 w przeciwienstwie do zawodnikow bialo-czerwonych
z Polakami to jest tak......że zostawmy pesymistyczno-optymistyczne, o realnych w ogóle zapomnijmy......
i jak zwykle liczmy na CUD
i jak zwykle liczmy na CUD
no dobra.....nie ma co........
i gramy dalej

i kibicujemy wytrwale
i gramy dalej

i kibicujemy wytrwale
no z rosja we wtorek no nawet jakby dostali ze 3 czerwone kartki to niestety ale nie wygramy ale dopingowac trzeba 

scolls.....a pewnie, ze pokibicujemy 

kto wie....może być nawet ciekawie......
wiem, wiem....optymistyczna wersja

kto wie....może być nawet ciekawie......
wiem, wiem....optymistyczna wersja
sa torsan sprawdzaj
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/euromillions.ftl
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/euromillions.ftl
torsan mnie wychodzi ze trafilismy 2x 1/7 i 2x 2/7 z czego jedna platna
torsan placa zobacz
/www.national-lottery.co.uk/player/euromillions/results/prizeBreakdown.ftl
/www.national-lottery.co.uk/player/euromillions/results/prizeBreakdown.ftl
25 osób nicc nie gadajcie najwazniejsze no dobra pintole uciekam.. i poowwoo
graliśmy jak nigdy...,
a daliśmy "ciała" jak zawsze.
franz za długo słuchał piosenki "euro spoko"i zasnął na meczu, nie dokonując żadnej zmiany, ani Boenischa, ani Rybusa - zapomniał, że na ławce ma Wawrzyniaka,Grosickiego, strzelca Legii Wolskiego, czy karła Brożka
Szczęsny po faulu i "zarobieniu" czerwonej kartki szedł do szatni jak paw, jak maestro, który dokonał niebywałej rzeczy, dzieciak bez doświadczenia, cieszył się z "zarobienia' tej czerwonej, uznał to jak zdobycz
Błaszczykowski, kapitan - najsłabszy na boisku z 4 sytuacji nie wykorzystał żadnej sytuacji, jego strzały na bramkę bez wyrazu, bez wyrafinowania, bez głowy ,bez oleju - jak śledź po japońsku
niestety, to jedyny i ostatni punkt zdobyty na tych Mistrzostwach:
Franz tworzy nowa teorię taktyki z 1 zawodnikiem atakującym
a sukcesy Górskiego oparte były na ustawieniu zespołu 1-4-3-3, z 3 atakującymi, co do perfekcji to ustawienie zespołu pokazali wczoraj rosjanie z trójką atakujących i wspomaganiem ich jeszcze przez pomocników, rozjechali pepików dokładnie
z naszymi będzie podobnie
trójką zawodników z Dortmundu i sabotażystą nie-Szczęsnym nie można wygrywać meczy, reszta to kopacze
40 minut walenia głową w mur, czyżby zapomnieli, że od czasu do czasu można piłkę podać do tyłu ?
po strzeleniu bramki zapomnieli gry z trampakarzy - gry" w dziada"
nie szanowali piłki, nie starali się utrzymać wyniku, oddali grę Grekom
a daliśmy "ciała" jak zawsze.
franz za długo słuchał piosenki "euro spoko"i zasnął na meczu, nie dokonując żadnej zmiany, ani Boenischa, ani Rybusa - zapomniał, że na ławce ma Wawrzyniaka,Grosickiego, strzelca Legii Wolskiego, czy karła Brożka
Szczęsny po faulu i "zarobieniu" czerwonej kartki szedł do szatni jak paw, jak maestro, który dokonał niebywałej rzeczy, dzieciak bez doświadczenia, cieszył się z "zarobienia' tej czerwonej, uznał to jak zdobycz
Błaszczykowski, kapitan - najsłabszy na boisku z 4 sytuacji nie wykorzystał żadnej sytuacji, jego strzały na bramkę bez wyrazu, bez wyrafinowania, bez głowy ,bez oleju - jak śledź po japońsku
niestety, to jedyny i ostatni punkt zdobyty na tych Mistrzostwach:
Franz tworzy nowa teorię taktyki z 1 zawodnikiem atakującym
a sukcesy Górskiego oparte były na ustawieniu zespołu 1-4-3-3, z 3 atakującymi, co do perfekcji to ustawienie zespołu pokazali wczoraj rosjanie z trójką atakujących i wspomaganiem ich jeszcze przez pomocników, rozjechali pepików dokładnie
z naszymi będzie podobnie
trójką zawodników z Dortmundu i sabotażystą nie-Szczęsnym nie można wygrywać meczy, reszta to kopacze
40 minut walenia głową w mur, czyżby zapomnieli, że od czasu do czasu można piłkę podać do tyłu ?
po strzeleniu bramki zapomnieli gry z trampakarzy - gry" w dziada"
nie szanowali piłki, nie starali się utrzymać wyniku, oddali grę Grekom
Emeryt>> pewnie znowu napiszesz że się czepiam...
Ale..
Obstawiasz mecze bo ponoć znasz się na piłce więc dlaczego wypisujesz takie głupoty?
" Szczęsny po faulu i "zarobieniu" czerwonej kartki szedł do szatni jak paw, jak maestro, który dokonał niebywałej rzeczy, dzieciak bez doświadczenia, cieszył się z "zarobienia' tej czerwonej, uznał to jak zdobycz"
Nie wiem czy to Twoja opinia czy sobie zapożyczyłeś z jakiegoś forum co nie zmienia faktu że nic nie rozumiesz.
Tak jak Szczęsny postąpiłoby 95% dobrych bramkarzy.
Może pooglądaj powtórki z tej sytuacji?
I zadaj sobie pytanie co by było gdyby tego nie zrobił?
Rzut karny to jeszcze nie gol,co udowodnił Tytoń.
Ale napastnik z piłką trzy metry od pustej bramki to już na 99,9 procent stracony gol.
Przy 1-2 grecy jak pewnie wiesz jako znawca futbolu - świetni w destrukcji i obronie cofają się i tak schematycznie grająca polska drużny nie ma szans już cokolwiek im wcisnąć.
Paradoksalnie Szczęsny uratował remis.
To obrona zawiodła dopuszczając do takiej sytuacji.
W drużynie jest kila tzw. gwiazd ale te gwiazdy nie tworzą zespołu.I to fakt.
Miłego dnia.
Ale..
Obstawiasz mecze bo ponoć znasz się na piłce więc dlaczego wypisujesz takie głupoty?
" Szczęsny po faulu i "zarobieniu" czerwonej kartki szedł do szatni jak paw, jak maestro, który dokonał niebywałej rzeczy, dzieciak bez doświadczenia, cieszył się z "zarobienia' tej czerwonej, uznał to jak zdobycz"
Nie wiem czy to Twoja opinia czy sobie zapożyczyłeś z jakiegoś forum co nie zmienia faktu że nic nie rozumiesz.
Tak jak Szczęsny postąpiłoby 95% dobrych bramkarzy.
Może pooglądaj powtórki z tej sytuacji?
I zadaj sobie pytanie co by było gdyby tego nie zrobił?
Rzut karny to jeszcze nie gol,co udowodnił Tytoń.
Ale napastnik z piłką trzy metry od pustej bramki to już na 99,9 procent stracony gol.
Przy 1-2 grecy jak pewnie wiesz jako znawca futbolu - świetni w destrukcji i obronie cofają się i tak schematycznie grająca polska drużny nie ma szans już cokolwiek im wcisnąć.
Paradoksalnie Szczęsny uratował remis.
To obrona zawiodła dopuszczając do takiej sytuacji.
W drużynie jest kila tzw. gwiazd ale te gwiazdy nie tworzą zespołu.I to fakt.
Miłego dnia.
Kumulacja w Euromillions około 670 000 000 złotych! Zobacz szczegóły
Pozdrawiam. Miłego dnia.
x6
x6
Pięknie zapowiadający się dzień przed nami......
Emerytko.... i.....x6
Monet....
Wszystkim.....
Emerytko.... i.....x6
Monet....
Wszystkim.....
Pięknaja
wszyscy?
Spać to chyba nie.....jakby nie było widzę 59 podglądaczy.....
Ale....ból głowy po wczorajszym baaaardzo możliwy......
Przed nami ciekawy miesiąc.....