Wpisy 975 801 – 975 900
8 czerwca 2012 18:20 → 8 czerwca 2012 19:33, 100 wpisów
mówi sie trudno....gra toczy sie dalej

scolls..wracaj do polski jak jestes taki patriota
a nie w UK siedzieć
a nie w UK siedzieć
polska hipokryzja nie zna granic
scolls...nie machaj tak bo ręka ci odpadnie. po co ci to. i tak polakiem juz nie jestes zdrada
prawdziwy polak pracuje w polsce

tak jak ja

dlaczego tak jest....że polak czuje sie polakiem dopiero jak wyjdzie za granice....
Kriss korzystajac z tego ze jest przerwa do docen to ze gra Twoja druzyna (bo wedlug Ciebie nie moja) i schowaj sobie Twoja nienawisc do kieszeni i ja dopinguj skoro jestes takim prawdziwym Polakiem a nie krytykuj bo wlasnie w takich chwilach pomoc nawet taka jak machanie polska flaga jest bardzo potrzebna a nie krytykuj innych

W spocie przed meczem angole reklamowali grekow slowem:wiara,wierzyc a polakow :nadzieja 

tragediza
gdybym był w UK to bym siedział cicho
z takim sędzią to 15:0 dla naszych
Kriss nie masz pojecia co sie teraz dzieje w polskich pubach w uk Jak bys powiedzial tym ludziom ze maja siedziec cicho to by Cie stamtad wyniesli

wiedziałem same 2 razy 2/3... i poowwoo

Ludzie teraz najbardziej potrzeba dopingu mamy sznse grecy w 10!!!!!

metoda tysiąca podań.. i strat.
Kuźwa co oni myślą że mogą grać jak Barcelona
Kuźwa co oni myślą że mogą grać jak Barcelona
Grecy gola kasa musi dzisiaj wejść zróbcie chociaż remis albo wygrajcie pogromcy z Hellady
Kumulacja w Euromillions około 670 000 000 złotych! Zobacz szczegóły
frecy gola...pls
Nasi gola już nie muszą wszystko idzie planowo tak ma iść dziś kasa musi być
ja sądzę że jak zwykle Polska wystawiła dziadków co dali radę tylko cośna początku pierwszej połowy pokazać ( jak na każdym meczu z ostatnich 20 lat ) druga połowa natomiast może się zakończyć tak że Grecy w 10 rozwalą naszą 11!
taka już jest gra naszych jak wspomniałem "dziadków" bo młodych się nie wybiera spaśrób bagatela 38 mln ludzi!
pozdrawiam
taka już jest gra naszych jak wspomniałem "dziadków" bo młodych się nie wybiera spaśrób bagatela 38 mln ludzi!
pozdrawiam
WIELKA SZKODA