Wpisy 975 638 – 975 737
8 czerwca 2012 14:41 → 8 czerwca 2012 17:20, 100 wpisów
torsan wiesz jaki to problem TS zarobic nie da ale wziasc łapy po NIE SWOJE to potrafi
torsan
to po co grasz
ja mam jedno konto opucowane do 0 i czekam na ... zezowate szczęście
to po co grasz
ja mam jedno konto opucowane do 0 i czekam na ... zezowate szczęście
chyba 10% z tego co wiem ale jak trafiam cos mniejszego lub gwarantowanego to wyplacaja to co w wynikach tak ze sam nie wiem
gg36 jak wygralem za 5/7 i bylo gwarantowane 300Ł to tyle wyplacili
natomiast nie wiem jak to jest w wypadku wiekszej kwoty pewnie haracz by pobrali
gg36 nie w UK nie ma czegos takiego
www.national-lottery.co.uk/player/p/home.ftl
www.national-lottery.co.uk/player/p/home.ftl
Życzę miłego popołudnia, emocji w czasie meczu... świetnego kibicowania i wiele radości z wyniku.
Zmykam w wiadomym celu
Zmykam w wiadomym celu

Zwycięstwo Polaków przepowiedziała także słonica Citta z krakowskiego zoo, która spośród trzech melonów z tabliczkami "Polska", "Grecja" oraz "Remis", bez zastanowienia sięgnęła po ten pierwszy.
cytat z jednego portali
cytat z jednego portali
a to kolejny cytat apropo naszego zamachu na UK Euromillions
Dzisiaj w loterii EuroMillions można wzbogacić się o 126 milionów funtów. Tylko raz w Wielkiej Brytanii można było wygrać więcej.
W lipcu ubiegłego roku rekordowa wygrana w wysokości 161 milionów funtów powędrowała do Colin i Chrisa Weir z Largs w North Ayrshire.
Natomiast w miniony piątek nikt nie miał na tyle szczęścia, aby trafić szczęśliwą siódemkę. Każdej z sześciu osób, której udało się skreślić "tylko" pięć poprawnych liczb, musiało wystarczyć po 266 505,80 funtów.
Dzisiejsza kumulacja będzie okazją do pobicia osoby, która w październiku 2010 roku wzbogaciła się o 113 milionów funtów. Szczęśliwiec nie podał jednak swojej tożsamości do publicznej wiadomości.
Dzisiaj w loterii EuroMillions można wzbogacić się o 126 milionów funtów. Tylko raz w Wielkiej Brytanii można było wygrać więcej.
W lipcu ubiegłego roku rekordowa wygrana w wysokości 161 milionów funtów powędrowała do Colin i Chrisa Weir z Largs w North Ayrshire.
Natomiast w miniony piątek nikt nie miał na tyle szczęścia, aby trafić szczęśliwą siódemkę. Każdej z sześciu osób, której udało się skreślić "tylko" pięć poprawnych liczb, musiało wystarczyć po 266 505,80 funtów.
Dzisiejsza kumulacja będzie okazją do pobicia osoby, która w październiku 2010 roku wzbogaciła się o 113 milionów funtów. Szczęśliwiec nie podał jednak swojej tożsamości do publicznej wiadomości.
torsan bo to jest logiczne a mianowicie:
1 wygraja grecy-cieszy sie z kasy
2 wygraja nasi nici z kasy ale cieszy sie jak wszyscy polacy
tak czy siak bedzie mial wesoly wieczor
1 wygraja grecy-cieszy sie z kasy
2 wygraja nasi nici z kasy ale cieszy sie jak wszyscy polacy
tak czy siak bedzie mial wesoly wieczor
Kumulacja w Euromillions około 670 000 000 złotych! Zobacz szczegóły
a ja cho....jeszcze po meczu musze pojezdzic po Londynie znowu w korkach
Zapraszamy do wzięcia udziału w całkowicie darmowym konkursie 'Eurotyper' na naszym forum. Do wygrania są drobne nagrody, regulamin i możliwość typowania dostępne po zalogowaniu.
http://betwme.pl/
http://betwme.pl/
Kolejny cytat:
"Kiedy wybiegniecie na murawę Stadionu Narodowego, cała Polska będzie z Wami!" - takie życzenia, przed meczem z Grecją, złożył polskiej reprezentacji Bronisław Komorowski.
oprócz J.Tomaszewskiego
"Kiedy wybiegniecie na murawę Stadionu Narodowego, cała Polska będzie z Wami!" - takie życzenia, przed meczem z Grecją, złożył polskiej reprezentacji Bronisław Komorowski.
oprócz J.Tomaszewskiego
ja w domu bo jak tylko mecz sie skonczy musze ruszac autem w miasto
scolls...a na jakim programie w UK transmisja tej imprezy ?
aha....trzymam kciuki. może Grecja wygra
z tego co widze rosja-czech bedzie transmitowana na itv w HD o 7:15
ja zawsze przekornie.....jak stawiam na greków to wpadają oboki
kriss cos na rozgrzewke szkoda tylko ze nie w barwach bialo-czerwonych
http://nocoty.pl/gid,14555828,kat,1013619,galeria.html
http://nocoty.pl/gid,14555828,kat,1013619,galeria.html
dobra ja tez juz uciekam kibicuje oczywiscie bialo-czerwonym i obstawiam 1:1 tak optymistycznie

szkoda, że Polska nie wygra
Szpakowski komentuje, to pech
ciekawe ile razy użyje
"niewiele brakowało"
ostatnio powiedział podczas meczu 29 razy, ale bywało, że i 47
polska -grecja 1:5

Kathy....

Badzmy goscinni...dajmy Grekom sie poczuć dobrze

Badzmy goscinni...dajmy Grekom sie poczuć dobrze

13004 bedzie wynik spotkania - 3:1
. / Polska-Grecja lub Rosja-Czechy kurs 6.50
Do zapłaty: 20.00 Zł
EWK: 122.20 Z
. / Polska-Grecja lub Rosja-Czechy kurs 6.50
Do zapłaty: 20.00 Zł
EWK: 122.20 Z
kathy...dam im wirtualnego
-----
***--- Dzień dobry.. .---***
----------------------------------
***--- Dzień dobry.. .---***
----------------------------------
Slim.. .
kathy>> widzę że machasz wytrwale.
Ale jeszcze za słabo - mocniej wywijaj

może wywieje tych pesymistów.
Ale jeszcze za słabo - mocniej wywijaj

może wywieje tych pesymistów.emeryt >> piszesz "szkoda że Polska nie wygra" a za chwilę że stawiasz na 3-1 dla Polski.O co Ci kurde chodzi?
MOnet
w biedronce farba do włosów w promocji...możemy ich przefarbować na właściwy kolor

w biedronce farba do włosów w promocji...możemy ich przefarbować na właściwy kolor

ciekawe czy TS maczał palce w wyniku tego meczu.....
Jesli tak...to kiepsko to widze
TS mało ostatni daje wygrywać
Ja meczu nie oglądam.. .