Wpisy 975 601 – 975 700
8 czerwca 2012 14:24 → 8 czerwca 2012 15:45, 100 wpisów
wygranie powyzej tylko marnych 2 k obojetnie w jakiej grze TS to juz nie lada wyczyn
torsan to się nie dziwię ze ciągle...
gg co opijasz???
gg
kaska
mi siadł na obu pukonach, a chyba mnie podkusił że zaznaczyłem +, bo żal mi było 5zł dodatkowo, a tak jestem na 0
mi siadł na obu pukonach, a chyba mnie podkusił że zaznaczyłem +, bo żal mi było 5zł dodatkowo, a tak jestem na 0
Bonus Multi Multi: 320 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
dantev
ja spisałem ze snu wn 35, a mogłem jeszcze 45-- bo też podawał; dzięki temu 4/9, a nie 3/9
ja spisałem ze snu wn 35, a mogłem jeszcze 45-- bo też podawał; dzięki temu 4/9, a nie 3/9
dantev
super to jest z min. 6-7 cyferek w jednym rządku i + na dodatek; ale dobre i to
super to jest z min. 6-7 cyferek w jednym rządku i + na dodatek; ale dobre i to
gg co na wieczorek typujesz???
torsan zacznij sie juz ogladac za jakims dobrym prawnikiem co by tez 67 baniek ominac z podatkiem
gg
torsan wiesz jaki to problem TS zarobic nie da ale wziasc łapy po NIE SWOJE to potrafi
torsan
to po co grasz
ja mam jedno konto opucowane do 0 i czekam na ... zezowate szczęście
to po co grasz
ja mam jedno konto opucowane do 0 i czekam na ... zezowate szczęście
chyba 10% z tego co wiem ale jak trafiam cos mniejszego lub gwarantowanego to wyplacaja to co w wynikach tak ze sam nie wiem
gg36 jak wygralem za 5/7 i bylo gwarantowane 300Ł to tyle wyplacili
natomiast nie wiem jak to jest w wypadku wiekszej kwoty pewnie haracz by pobrali
gg36 nie w UK nie ma czegos takiego
www.national-lottery.co.uk/player/p/home.ftl
www.national-lottery.co.uk/player/p/home.ftl
Życzę miłego popołudnia, emocji w czasie meczu... świetnego kibicowania i wiele radości z wyniku.
Zmykam w wiadomym celu
Zmykam w wiadomym celu

Zwycięstwo Polaków przepowiedziała także słonica Citta z krakowskiego zoo, która spośród trzech melonów z tabliczkami "Polska", "Grecja" oraz "Remis", bez zastanowienia sięgnęła po ten pierwszy.
cytat z jednego portali
cytat z jednego portali
a to kolejny cytat apropo naszego zamachu na UK Euromillions
Dzisiaj w loterii EuroMillions można wzbogacić się o 126 milionów funtów. Tylko raz w Wielkiej Brytanii można było wygrać więcej.
W lipcu ubiegłego roku rekordowa wygrana w wysokości 161 milionów funtów powędrowała do Colin i Chrisa Weir z Largs w North Ayrshire.
Natomiast w miniony piątek nikt nie miał na tyle szczęścia, aby trafić szczęśliwą siódemkę. Każdej z sześciu osób, której udało się skreślić "tylko" pięć poprawnych liczb, musiało wystarczyć po 266 505,80 funtów.
Dzisiejsza kumulacja będzie okazją do pobicia osoby, która w październiku 2010 roku wzbogaciła się o 113 milionów funtów. Szczęśliwiec nie podał jednak swojej tożsamości do publicznej wiadomości.
Dzisiaj w loterii EuroMillions można wzbogacić się o 126 milionów funtów. Tylko raz w Wielkiej Brytanii można było wygrać więcej.
W lipcu ubiegłego roku rekordowa wygrana w wysokości 161 milionów funtów powędrowała do Colin i Chrisa Weir z Largs w North Ayrshire.
Natomiast w miniony piątek nikt nie miał na tyle szczęścia, aby trafić szczęśliwą siódemkę. Każdej z sześciu osób, której udało się skreślić "tylko" pięć poprawnych liczb, musiało wystarczyć po 266 505,80 funtów.
Dzisiejsza kumulacja będzie okazją do pobicia osoby, która w październiku 2010 roku wzbogaciła się o 113 milionów funtów. Szczęśliwiec nie podał jednak swojej tożsamości do publicznej wiadomości.
torsan bo to jest logiczne a mianowicie:
1 wygraja grecy-cieszy sie z kasy
2 wygraja nasi nici z kasy ale cieszy sie jak wszyscy polacy
tak czy siak bedzie mial wesoly wieczor
1 wygraja grecy-cieszy sie z kasy
2 wygraja nasi nici z kasy ale cieszy sie jak wszyscy polacy
tak czy siak bedzie mial wesoly wieczor
Kumulacja w Euromillions około 670 000 000 złotych! Zobacz szczegóły
a ja cho....jeszcze po meczu musze pojezdzic po Londynie znowu w korkach
Zapraszamy do wzięcia udziału w całkowicie darmowym konkursie 'Eurotyper' na naszym forum. Do wygrania są drobne nagrody, regulamin i możliwość typowania dostępne po zalogowaniu.
http://betwme.pl/
http://betwme.pl/
Kolejny cytat:
"Kiedy wybiegniecie na murawę Stadionu Narodowego, cała Polska będzie z Wami!" - takie życzenia, przed meczem z Grecją, złożył polskiej reprezentacji Bronisław Komorowski.
oprócz J.Tomaszewskiego
"Kiedy wybiegniecie na murawę Stadionu Narodowego, cała Polska będzie z Wami!" - takie życzenia, przed meczem z Grecją, złożył polskiej reprezentacji Bronisław Komorowski.
oprócz J.Tomaszewskiego
ja w domu bo jak tylko mecz sie skonczy musze ruszac autem w miasto
scolls...a na jakim programie w UK transmisja tej imprezy ?
aha....trzymam kciuki. może Grecja wygra
z tego co widze rosja-czech bedzie transmitowana na itv w HD o 7:15
ja zawsze przekornie.....jak stawiam na greków to wpadają oboki