Wpisy 975 570 – 975 669
8 czerwca 2012 14:01 → 8 czerwca 2012 15:13, 100 wpisów
torsan ile ty masz lat żeś taki nie wyżyty???mucha ci wpadnie...
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
03,06,13,14,19,28,29,35,36,37,43,45,47,48,51,52,55,57,67,80
Plusem jest liczba: 36
03,06,13,14,19,28,29,35,36,37,43,45,47,48,51,52,55,57,67,80
Plusem jest liczba: 36
Użytkownik kry03 trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
danteV >> oby nie.
Podwójna przegrana moja jeśli umoczą bo sporo postawiłem na to że nie przegrają.
Podwójna przegrana moja jeśli umoczą bo sporo postawiłem na to że nie przegrają.
jocia
torsan niech ci będzie 20 na jednym boku???
gg
islandorka
gg36
torsan
spadam na obiad....ale chu**** losowanie
kriss cos ugrał???
chłopy dajcie na luz
islandorka....nic. nawet głupie 2 zł. a wydałem 15
widze ze wszyscy się cieszą
masakra...
wygranie powyzej tylko marnych 2 k obojetnie w jakiej grze TS to juz nie lada wyczyn
torsan to się nie dziwię ze ciągle...
gg co opijasz???
gg
kaska
mi siadł na obu pukonach, a chyba mnie podkusił że zaznaczyłem +, bo żal mi było 5zł dodatkowo, a tak jestem na 0
mi siadł na obu pukonach, a chyba mnie podkusił że zaznaczyłem +, bo żal mi było 5zł dodatkowo, a tak jestem na 0
Bonus Multi Multi: 320 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
dantev
ja spisałem ze snu wn 35, a mogłem jeszcze 45-- bo też podawał; dzięki temu 4/9, a nie 3/9
ja spisałem ze snu wn 35, a mogłem jeszcze 45-- bo też podawał; dzięki temu 4/9, a nie 3/9
dantev
super to jest z min. 6-7 cyferek w jednym rządku i + na dodatek; ale dobre i to
super to jest z min. 6-7 cyferek w jednym rządku i + na dodatek; ale dobre i to
gg co na wieczorek typujesz???
torsan zacznij sie juz ogladac za jakims dobrym prawnikiem co by tez 67 baniek ominac z podatkiem
gg
torsan wiesz jaki to problem TS zarobic nie da ale wziasc łapy po NIE SWOJE to potrafi
torsan
to po co grasz
ja mam jedno konto opucowane do 0 i czekam na ... zezowate szczęście
to po co grasz
ja mam jedno konto opucowane do 0 i czekam na ... zezowate szczęście
chyba 10% z tego co wiem ale jak trafiam cos mniejszego lub gwarantowanego to wyplacaja to co w wynikach tak ze sam nie wiem
gg36 jak wygralem za 5/7 i bylo gwarantowane 300Ł to tyle wyplacili
natomiast nie wiem jak to jest w wypadku wiekszej kwoty pewnie haracz by pobrali
gg36 nie w UK nie ma czegos takiego
www.national-lottery.co.uk/player/p/home.ftl
www.national-lottery.co.uk/player/p/home.ftl
Życzę miłego popołudnia, emocji w czasie meczu... świetnego kibicowania i wiele radości z wyniku.
Zmykam w wiadomym celu
Zmykam w wiadomym celu

Zwycięstwo Polaków przepowiedziała także słonica Citta z krakowskiego zoo, która spośród trzech melonów z tabliczkami "Polska", "Grecja" oraz "Remis", bez zastanowienia sięgnęła po ten pierwszy.
cytat z jednego portali
cytat z jednego portali
a to kolejny cytat apropo naszego zamachu na UK Euromillions
Dzisiaj w loterii EuroMillions można wzbogacić się o 126 milionów funtów. Tylko raz w Wielkiej Brytanii można było wygrać więcej.
W lipcu ubiegłego roku rekordowa wygrana w wysokości 161 milionów funtów powędrowała do Colin i Chrisa Weir z Largs w North Ayrshire.
Natomiast w miniony piątek nikt nie miał na tyle szczęścia, aby trafić szczęśliwą siódemkę. Każdej z sześciu osób, której udało się skreślić "tylko" pięć poprawnych liczb, musiało wystarczyć po 266 505,80 funtów.
Dzisiejsza kumulacja będzie okazją do pobicia osoby, która w październiku 2010 roku wzbogaciła się o 113 milionów funtów. Szczęśliwiec nie podał jednak swojej tożsamości do publicznej wiadomości.
Dzisiaj w loterii EuroMillions można wzbogacić się o 126 milionów funtów. Tylko raz w Wielkiej Brytanii można było wygrać więcej.
W lipcu ubiegłego roku rekordowa wygrana w wysokości 161 milionów funtów powędrowała do Colin i Chrisa Weir z Largs w North Ayrshire.
Natomiast w miniony piątek nikt nie miał na tyle szczęścia, aby trafić szczęśliwą siódemkę. Każdej z sześciu osób, której udało się skreślić "tylko" pięć poprawnych liczb, musiało wystarczyć po 266 505,80 funtów.
Dzisiejsza kumulacja będzie okazją do pobicia osoby, która w październiku 2010 roku wzbogaciła się o 113 milionów funtów. Szczęśliwiec nie podał jednak swojej tożsamości do publicznej wiadomości.
torsan bo to jest logiczne a mianowicie:
1 wygraja grecy-cieszy sie z kasy
2 wygraja nasi nici z kasy ale cieszy sie jak wszyscy polacy
tak czy siak bedzie mial wesoly wieczor
1 wygraja grecy-cieszy sie z kasy
2 wygraja nasi nici z kasy ale cieszy sie jak wszyscy polacy
tak czy siak bedzie mial wesoly wieczor