Wpisy 972 947 – 973 046
6 czerwca 2012 15:53 → 6 czerwca 2012 18:02, 100 wpisów
ggniebywałe...
ja tez spadam widze ze nikt nie ma pomysła...
to prawie 10zł
ale ostatnio widzę klientów, którzy ładują większą kasę ts, kiedyś mini za 400, kaskada za 200, dziś lotto za 630, wczoraj klient miał mm za 400zł- z tego odebrał 182zł i puścił dalej za 400zł
ale ostatnio widzę klientów, którzy ładują większą kasę ts, kiedyś mini za 400, kaskada za 200, dziś lotto za 630, wczoraj klient miał mm za 400zł- z tego odebrał 182zł i puścił dalej za 400zł
lecem do jolki, może sprzeda podządne keno 6/6, w mm nic w drapkach nic
torsanku...tak gram ale obiecałam sobie ,że nie wydam więcej niż 10 zeta
joacz- ja też mam powiedziane że za wiecej niż 10zl nie zagram ale czasami wychodzi więcej
tylko tak się zastanawiam nad jutrem ciekawa jestem czy sklepik koło mojego domu będzie otwarty
torsanku... ja mam tak codziennie
torsanku... ja mam tak codziennie
zaraz pójdę wysłać pukony to wybadam czy jutro otwarte,ale tak na marginesie to ku....nic tam u nich ostatnio nie wygrywammoże czas zmienić kolekturę hmm...
torssan...więc kurcze poczekam na mojego mężulka i pojadę w miasto wysłać pukonymoże coś z tego będzie
joacz-a wczoraj jedną trafiłem liczbe z tych dwóch co na mini podawałem
torsan..ja miałam w 4 zakładach po 2 cyferki w mini i 2 duzego wysłałam i w 1 też miałam 2 i 2 oboki
Koszmar,koszmar łobuzy oskubali hipcia w kolekturze,skusili na zdrapki i dali pustaki:
18772 Klas.koncowa - Niemcy 1-4 1.43 8.6. 18:00
3008 Finalowa para - Hiszpania-Anglia V 11.00 8.6. 18:00
Do zapłaty:2.00 Zł
EWK:29.57 Zł
3008 Finalowa para - Hiszpania-Anglia V 11.00 8.6. 18:00
Do zapłaty:2.00 Zł
EWK:29.57 Zł
Nie wiem jak to się stało,że dalem się skusic podejrzewam,że moim sladem podążał ten:szepcąc do ucha:bierz hipciu,bierz hipciu..
Joacz one na pewno są przebierane przez pracowników ts,dobre biorą dla siebie a pustaki dają do wyboru...
hipcio... na co Cię namówił tenmnie na xingo 2 razy:// i 6zł w błoto
Teraz jedynie nadzieja w multi multi,więc padam na kolana przed ts i proszę:oszcedzcie hipcia dajcie coś wygrać:chodzi mi o 7 lub 8z10 lub 5z6...pozdrawiam łobuzy hipcio
Joacz mnie na dwie 50tki i 7kę:6zeta w plecy a na dodatek sypneli piaskiem po oczach...
Za to miałbym dwie paczki gumożelków a tak mam fogę z makiem...
hipcio znowu balwan Cie podpieprzyl miales z nim powaznie porozmawiac
scolls..dziękuję za fajną stronkę o kotkach wczoraj po północy dopiero poszłam spać tak mnie wciągnęło
Na szybce było pełno wygranych zdrapek i stracilem rozum,tym bardziej że slyszalem szept koło ucha:bierz hipciu,bierz...
no warto poczytac bo nie kazdy wie wszystko na temat kotkow nawet ja
scolls ..mamy już imię dla naszej małej pociechy Na cześć TSa
moja mała przyjaciółka będzie nosiła imię ZDRAPKA
moja mała przyjaciółka będzie nosiła imię ZDRAPKA
Ten dzien przejdzie do historii jako feralna sroda,lub koszmarna środa....
hipcia nie moze miec bo nie bedzie przynosila swojej wlascicielce szczescia bo hipcio nic nie wygrywa
Hipcio.
To musiałbyś zostać ojcem chrzestnym.
To musiałbyś zostać ojcem chrzestnym.
Joacz
Już niedługo mecz polska grecja:piłkarze polscy wypasieni będą biegać po boisku jak mucha w smole a grecy odchudzeni po wielkim kryzysie z wiatrem w plecach mogą wygrać: