Wpisy 972 858 – 972 957
6 czerwca 2012 15:01 → 6 czerwca 2012 16:16, 100 wpisów
max-co tam na wieczór polecasz w MM?
joacz 8 marca ale to jeszcze długo ( bez urazy)
torsan
multi ...ja też nie gram w duzego ...nie czuję blusa a w mini gram tylko dlatego żeby choć raz weszła mi trójka na kuponie ..i tez odpuszczę
przy tych nizszych stawkach to bylo, na kuponie za 37,50 pln 3 zaklady x 10 ostatni wpadl w komplecie
wojtas ...miałem się o to właśnie zapytać Ciebie ale nikt nie miał pomysłu ..więc gram lizaki na maxa
torsan-w piątek zaatakujęmam już kilka meczów na oku
wczoraj miałem 3/5 ze stawką 3-2 oboki
13max33 ja w mini lotto tylko raz trafiłem 3/5 ale nie gram też w tą grę bo coś nie mam szczęścia choć jest najtańsza co innego duży lotek dawniej w dużego lotka to nawet potrafiłem mieć dwie wygrane na jednym kuponie
i jak patrze na te losowania to tymi liczbami moglbym zawsze cos skrobnac, ale sie nie powtorzyly !! raz 6 z tych 7 wpadlo !!
tyle ze czesto 3 i 4 wpadaja z plusem, jedynie ze nie gram na tamte liczby, a co ciekawe ostatni trafiony zaklad byl z reki nie z rozkminiania liczb, wyrysowalem i juz !!
tyle ze czesto 3 i 4 wpadaja z plusem, jedynie ze nie gram na tamte liczby, a co ciekawe ostatni trafiony zaklad byl z reki nie z rozkminiania liczb, wyrysowalem i juz !!
13max a dziś tak jak mówię ani duży lotek ani mini lotto skończyłem grać w te gry
max-możesz próbować dalej ja kiedyś trafiłem na ch/t 4/5 na dwa zakłady
max
mozna sobie przecież było wynająć budę na prywatne wysyłanie - spotykałem się z takimi sytuacjami, słowo
dobrego
mozna sobie przecież było wynająć budę na prywatne wysyłanie - spotykałem się z takimi sytuacjami, słowo
dobrego
torsan ...tak własnie robię ..po wczorajszym nawet jeden nie wszedł numer ..
13max33 ja miałem raz dwie trójki na jednym kuponie a za tydzień miałem czwórkę i trójkę na jednym kuponie ale to było jeszcze jak duży lotek kosztował 2 złote a losowania były w telewizji to chyba był rok 2008 jak się nie mylę
jutro święto,to trzeba na 3 losowania wysłać
joacz
joacz życzę miłego dnia i wysokich wygranych
wojatas198721002 a ja jutro idę wysłać kaskadę
multi ...nie gram juz w dużego uuuuuuuuuu i jeszcze trochę nie umiem w to grać
13max33 tak jak mówisz człowiek zapomni jak się gra w dużego lotka
torsan ale nie wiem czy u ciebie tak jest ale ja zauważyłem że teraz jak duży lotek kosztuję 3 złote to trudno trafić trójkę a co dopiero czwórkę itd...
max-26,70
torsan ...Ty graj w dużego ..a trafisz Sanok popłynie złotem
wojtas ..wrzucę do zestawu na 22
Uciekam ..miłego dnia i wygranych
wojtas ..wrzucę do zestawu na 22
Uciekam ..miłego dnia i wygranych
wojtas198721002 oj tak aby była 70 jako plus
max-nawzajem
13max33 

kosmaty 4/5 trafiłeś w multi multi
multi multi-ja wysyłam na 3losowania i zajrzę
wojtas198721002 ok
torsan
nigdy nie miałeś czwórki w dużym?, ja jak już miałem to zawsze z cht
nigdy nie miałeś czwórki w dużym?, ja jak już miałem to zawsze z cht
gg
20,80 też powinny wypaść
joacz
Bo z tymi szczęśliwymi liczbami jest tak, że najlepiej grać na swoje plus najpopularniejsze w pozostałych znakach. Z braku środków nie próbowałam gry systemem na 4 skreślenia a już kilka razy można było wykombinować 4 i to nie tylko w mm
Bo z tymi szczęśliwymi liczbami jest tak, że najlepiej grać na swoje plus najpopularniejsze w pozostałych znakach. Z braku środków nie próbowałam gry systemem na 4 skreślenia a już kilka razy można było wykombinować 4 i to nie tylko w mm
torsan to już lepsza inwestycja w mini lotto choć dużego lotka też nie mówię nie bo każdy ma swoje zdanie które szanuję a ja tylko mam swoje spostrzeżenia i tylko tylko
gg-te okrągłe mają duże szanse być wylosowane
trafiłem kilka miesięcy temu w ciągku tygodnia 2x 3/6 i od tego czasu lipa
torsan miało być ostatnie dwa słowa "i tylko tyle"
medea
kosmaty
Jaka szkoda, że już muszę zmykać. Ciągle rozmijamy się na chacie
ta strona, o której pisała joacz to http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta
Jak znajdziesz chwilkę czasu to sobie jutro sprawdź ile z cyferek najczęściej występujących w tych "wróżkowych" wypadnie w lotto i mini. Najprawdopodobniej to zbieg okoliczności, ale zazwyczaj 3-4
Jaka szkoda, że już muszę zmykać. Ciągle rozmijamy się na chacie
ta strona, o której pisała joacz to http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta
Jak znajdziesz chwilkę czasu to sobie jutro sprawdź ile z cyferek najczęściej występujących w tych "wróżkowych" wypadnie w lotto i mini. Najprawdopodobniej to zbieg okoliczności, ale zazwyczaj 3-4
medea76 to życzę miłego dnia i wysokich wygranych
gg36
Cyferki są za darmo a metoda taka sama jak zamknięcie oczu i celowanie ołówkiem tylko stół mniej pobrudzony
A teraz znikam już naprawdę bo mnie tu zamkną
Cyferki są za darmo a metoda taka sama jak zamknięcie oczu i celowanie ołówkiem tylko stół mniej pobrudzony
A teraz znikam już naprawdę bo mnie tu zamkną
medea76 dzięki za link do strony
w kalendarzu zakupionym na poczcie polskiej jutrzejszy dzień jest zaznaczony jako .... zielone świątki
no dobra to i ja uciekam życzę wszystkim grający wysokich wygranych wieczorem cześć 

do poklikania.

do poklikania.helo chłopaki...jak tam wygrane???
macie pomysła na 22???
torsanku
gga dziś ugrałes???
ggniebywałe...
ja tez spadam widze ze nikt nie ma pomysła...
to prawie 10zł
ale ostatnio widzę klientów, którzy ładują większą kasę ts, kiedyś mini za 400, kaskada za 200, dziś lotto za 630, wczoraj klient miał mm za 400zł- z tego odebrał 182zł i puścił dalej za 400zł
ale ostatnio widzę klientów, którzy ładują większą kasę ts, kiedyś mini za 400, kaskada za 200, dziś lotto za 630, wczoraj klient miał mm za 400zł- z tego odebrał 182zł i puścił dalej za 400zł
lecem do jolki, może sprzeda podządne keno 6/6, w mm nic w drapkach nic