Wpisy 972 617 – 972 716
6 czerwca 2012 13:24 → 6 czerwca 2012 13:59, 100 wpisów
Robal dzisiaj ja o 1400 tradycyjnie bez biletu na przedstawieniu,zasiądę na krześle:
hipotan
Jakbyś się chciał pobawić tą metodą to oto link do strony http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta
Poniżej horoskopu szczęścia jest zakładka Szczęśliwe Numery jak klikniesz wrzuci cię do tego kalkulatora numerologicznego. Możesz tam wrzucić swoje prawdzine dane i zobaczyć co ci wyjdzie
Jakbyś się chciał pobawić tą metodą to oto link do strony http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta
Poniżej horoskopu szczęścia jest zakładka Szczęśliwe Numery jak klikniesz wrzuci cię do tego kalkulatora numerologicznego. Możesz tam wrzucić swoje prawdzine dane i zobaczyć co ci wyjdzie
Czarno widzę grę naszej reprezentacji,mogą nie wyjść z grupy...

hipo
na kulki by można było może dłużej popaczeć - chyba nie wjeżdżaliby z nimi po zamknięciu systemu ?
na kulki by można było może dłużej popaczeć - chyba nie wjeżdżaliby z nimi po zamknięciu systemu ?
hipopotan bo to klątwa starego prezesa jest mnie także ta klątwa dopadła od piątku na tych samych liczbach wygrane 0 złotych
Robal.
Horror.To dzisiaj z psiną nie wychodzić??
Horror.To dzisiaj z psiną nie wychodzić??
medea76
robal 36
emerytka 46
robal 36
emerytka 46
Multi
hipopotan oj nie kracz nie kracz 

Robal.
Muszę zaryzykowć.
Muszę zaryzykowć.
robal 36 tak do jutra lata
...
W tym dniu możesz również spić się jak świnia, a nawet powinieneś...
... W końcu to dzień Slayera! ...
W tym dniu możesz również spić się jak świnia, a nawet powinieneś...
... W końcu to dzień Slayera! ...
multi multi
A ja tak jakoś nie mam odwagi puścić chybika wielokrotnego abstra***ąc od cienizny finansowej w portfelu a cały czas mnie korci puścić taki na 3 skreślenia
A ja tak jakoś nie mam odwagi puścić chybika wielokrotnego abstra***ąc od cienizny finansowej w portfelu a cały czas mnie korci puścić taki na 3 skreślenia
Polska...Polska...Polska... do boju do boju do boju 

No to
dwa, czy trzy dni temu ten gość był niedaleko - aż mnie w uszach dżwięczło - teraz zajarzyłem ...
medea76 do tych czas nie powiem miałem szczęście a od kiedy prezesa nie ma no kompletny pech i tu mówię całkiem poważnie no nie wiem klątwa czy co bo jeszcze takiego kuponu nie miałem żeby mieć tyle losowań i nie wygrać nawet 2 złote
pogoda na weekend
http://wiadomosci.wp.pl/gid,14548304,kat,355,title,Prognoza-pogody-na-dlugi-weekend,galeria.html
http://wiadomosci.wp.pl/gid,14548304,kat,355,title,Prognoza-pogody-na-dlugi-weekend,galeria.html
emeryt

multi multi plus 1984
A ile razy miałeś 8/10 - pamiętasz - ? a może miałeś coś mocniejszego ?
A ile razy miałeś 8/10 - pamiętasz - ? a może miałeś coś mocniejszego ?
robal raz 8/10 i raz 3/3 z plusem prawie drugi raz bym miał kiedyś 3/3 z plusem i wysłałem plusa tylko nie dodałem opcji plus bo kiedyś uważałem że jest za drogi a teraz tylko gram z plusem
Jackwar
Max
Max
przepraszam ale muszę za typować 

witam was
Stara jak świat.
Stokrotka
Nicolla
Nicolla
od dłuzszego czasu czytam wasze forum i postanowiłam sie zarejestrowac dzisiaj ;D
Rozmawiają dwaj mężczyźni przy barze:
- Pan żonaty?
- Nie, kot mnie podrapał.
- Pan żonaty?
- Nie, kot mnie podrapał.
Żona wykonuje jakieś dziwne ruchy przed lustrem.
- Co ty tam robisz?!
- Ćwiczę chwyty samoobrony, nigdy nie wiadomo, czy w ciemności nie napadnie mnie jakiś maniak seksualny.
- Daj spokój, aż tak ciemno to nie bywa!
- Co ty tam robisz?!
- Ćwiczę chwyty samoobrony, nigdy nie wiadomo, czy w ciemności nie napadnie mnie jakiś maniak seksualny.
- Daj spokój, aż tak ciemno to nie bywa!
przewaznie gram na 3 liczby i dosyc dlugo szlo mi bardzo dobrze czasami w lotto mam 4/6 .
MOJE typy na dziś:
2,36,60
1,25,70
4,6,7,14,21,44,61,71
MOJE typy na dziś:
2,36,60
1,25,70
4,6,7,14,21,44,61,71
- Panie Heniu, co pan sobie myśli? Ja wiem, że pan się niedawno ożenił, że żona pana jest bardzo atrakcyjna. Ale jak można się tak nieskromnie zachowywać?!
- ???
- Mieszkasz pan na parterze, okien pan wieczorami nie zasłaniasz i takie figle pan z żoną wyprawiasz po stole, wersalce, w całym mieszkaniu, ze od paru dni ludzie się gromadzą przed pańskimi oknami. Nie wstyd panu?!
- Panie Kazimierzu, ale...
- No co?!
- Ja dopiero dziś rano wróciłem z Gdańska...
- ???
- Mieszkasz pan na parterze, okien pan wieczorami nie zasłaniasz i takie figle pan z żoną wyprawiasz po stole, wersalce, w całym mieszkaniu, ze od paru dni ludzie się gromadzą przed pańskimi oknami. Nie wstyd panu?!
- Panie Kazimierzu, ale...
- No co?!
- Ja dopiero dziś rano wróciłem z Gdańska...
13max33
nicolla15
stokrotka33333
nicolla15
stokrotka33333
Spotyka się dwóch mężów:
- Słyszłem, że twoja żona rozbiła twoje nowe Porsche. Stało jej się coś?
- Jeszcze nie, zamknęła się w łazience...
- Słyszłem, że twoja żona rozbiła twoje nowe Porsche. Stało jej się coś?
- Jeszcze nie, zamknęła się w łazience...
ŻEBYŚMY SIE tylko nie przeliczyli ;D
â Dlaczego pan nie ratował swojej żony, gdy tonęła?
â A skąd miałem wiedzieć, że się topi?! Wrzeszczała jak zwykle...
â A skąd miałem wiedzieć, że się topi?! Wrzeszczała jak zwykle...
- Kochanie, zjesz jeszcze kotlecika?
- Oczywiście, najdroższa, tak się starałem...
- Jak to?! Przecież to ja je przygotowałam!
- Tak się starałem, gdy wybierałem sobie żonę...
- Oczywiście, najdroższa, tak się starałem...
- Jak to?! Przecież to ja je przygotowałam!
- Tak się starałem, gdy wybierałem sobie żonę...
13max33 mam nadzieję że o 14:00 liczba 70 będzie plusem bo jak nie jak tam wejdę do tego studia
Rob ...6 i 77 ale 7 niet 69 /33/36 robi grę chyba że lizaki wejdą
ulala
Ulala.Witaj.
13max33
spoko, zniosę to dzielnie - jak nie teraz, to innym razem ...
spoko, zniosę to dzielnie - jak nie teraz, to innym razem ...
multi multi plus 1984
to co napisałes - po jednym razie ? bez urazy
to co napisałes - po jednym razie ? bez urazy
Rob ...co ma byc to będzie ...ważne żeby były wygrane a czy wejdą teraz czy jutro
13max33 kobiet nie biję taką mam zasadę ale dla Magdy lepiej by było jakby wylosowała liczbę 70 jako plus no może być inna ale ta z mojego kuponu na razie tylko biję TSi ald TS-a