Wpisy 972 554 – 972 653
6 czerwca 2012 12:34 → 6 czerwca 2012 13:42, 100 wpisów
Po bamkructwie wieczornym brak funduszy na gre o 14tej,dopiero zagram wieczorem,ts łobuzie popraw się..
12.36
/typowania -> 336x 10/10...
powiedzmy, że kilka nicków jest zdublowanych - do typowania - indywidualnych 300 ? - za nami około 6000 losowań, wszyscy graja od początku... - czy wszyscy mieli 8/10 ?
/typowania -> 336x 10/10...
powiedzmy, że kilka nicków jest zdublowanych - do typowania - indywidualnych 300 ? - za nami około 6000 losowań, wszyscy graja od początku... - czy wszyscy mieli 8/10 ?
Hipcio.. .
Do całowania niepotrzebne jest...słońce.. . Nie zmieniaj...tematu.. .Gorące usta....emerytki czekają na pocałunki.. .
Do całowania niepotrzebne jest...słońce.. . Nie zmieniaj...tematu.. .Gorące usta....emerytki czekają na pocałunki.. .
Robal
Wedrowco
Hipcio.. .
Zle zrobiłes.. .,Emerytka całuje już ...Robala. .
Zle zrobiłes.. .,Emerytka całuje już ...Robala. .
Hipcio.. .
Jak zostaniesz...świętym, to żadna kobieta nie spojrzy na Ciebie.. .
Jak zostaniesz...świętym, to żadna kobieta nie spojrzy na Ciebie.. .
Dosyć tych...żartów.. .
Hipcio, chyba śię nie gniewasz.. .
Muszę wygrać pieniążki,na razie nie nie pomaga,myślenie czy chubik,ilość skreslen,Obcy przeszkadzają...
Robal.. .
Miałem... 8/10.
Miałem... 8/10.
Emerytka.. .
Skoro Hipcio nie wysyła..., to wyślę ja... .
Skoro Hipcio nie wysyła..., to wyślę ja... .
Robal.. .
Tylko raz w typowaniach, bo w MM nie gram.. .
Tylko raz w typowaniach, bo w MM nie gram.. .
Robal.. .
Tak.. .
Tak.. .
Myślałem,że raz zagram na 10 zeta i coś wygram,a wtedy same oboki dali,Oni są sprytni,grabią kasę jak krzyzacy a pozostawiają w samych skarpetkach i to dziurawych...
Jeszce odbierają wzrok,bo coraz mocniejsze okulary sa od patrzenia w mapki...
Hipcio.A pchałabym się bez kolejki?jak myślisz?
Farbują włosy na siwo,podnoszą ciśnienie zakłócaja pracę serca...
Wędrowco
Robal.. .
Liczby te były typowane z ...lenistwa...
Wybrane z 'brzegu'.. .
Liczby te były typowane z ...lenistwa...
Wybrane z 'brzegu'.. .
Hipcio.
To już wiesz.
To już wiesz.
Znikam.. . Miłego dnia.. .
Idąc do kolektury można zniszcyć buty,bo dalekie są ponad kilometr,co powiększa koszta..tak więc ts wiecej zabiera a daje złudzenia jak fatamorgana...
Padła mi komórka.Wszystkie numery,oprócz jednego znikły.
Musiałam kupić nową.TS może zwróci koszty
Musiałam kupić nową.TS może zwróci koszty
tees - kwatera główna - 22 518 22 00 ...
podobno idzie umówic godziny otwarcia kasy
podobno idzie umówic godziny otwarcia kasy
hipcio
wrzuciłam twój nick do kalkulatora numerologicznego plus hasło wygrana multi 6 czerwca 2012 godz. 14 wyszło, że Twoją szczęśliwą liczbą jest 13 a wróżka sugeruje obstawienie 54,66,83 (czyli 3+8=11 lub lustrzane odbicie 38). Zgodnie z zasadami numerologii można od tych liczb odjąć/dodać/pomnożyć/podzielić przez dzień/sumę cyfr daty/ numerologiczną liczbę dnia czyli dzisiaj 8. Jednym słowem metoda typowania dobra jak każda
A na 22 wyrzuciło dla Ciebie coś takiego szczęśliwa liczba 28 a numery do gry 30,52,90 ( czyli 9).
wrzuciłam twój nick do kalkulatora numerologicznego plus hasło wygrana multi 6 czerwca 2012 godz. 14 wyszło, że Twoją szczęśliwą liczbą jest 13 a wróżka sugeruje obstawienie 54,66,83 (czyli 3+8=11 lub lustrzane odbicie 38). Zgodnie z zasadami numerologii można od tych liczb odjąć/dodać/pomnożyć/podzielić przez dzień/sumę cyfr daty/ numerologiczną liczbę dnia czyli dzisiaj 8. Jednym słowem metoda typowania dobra jak każda
A na 22 wyrzuciło dla Ciebie coś takiego szczęśliwa liczba 28 a numery do gry 30,52,90 ( czyli 9).
Po godz.14'00.
Hipcio.
zasuwaj szybko do żb.Choćby na bosaka.
zasuwaj szybko do żb.Choćby na bosaka.
hipo
ile byś był gotów zapłacić za bilet na spektakl - losowanie totolotka ?
ile byś był gotów zapłacić za bilet na spektakl - losowanie totolotka ?
Robal po przegranej niedawno:10 zeta najwyżej 5zeta lub 2,5zeta nie oddam wiecej lobuzom,tym bardziej,ze skarbonka pusta..
Hipcio.
Żeby tylko nie było na odwrót.
Żeby tylko nie było na odwrót.
Emerytka:troszkę się boje,że ts zrobi mi psikusa i złośliwie wylosuje moje liczby:
Hipcio.
To znaczy,że znowu typowałeś na sucho?
To znaczy,że znowu typowałeś na sucho?
Robal zapłaciłbym nieco więcej za przedstawienie,ale tam jest tylko jeden aktor,i na dodatek przedstawienie kilka minut a w teatrze spektakl trwa długo.Ts powinien zatrudnić tancerki...
Hipcio.
Ale za to jaka sceneria.
Ale za to jaka sceneria.
Hipcio.
przepraszam, że do tego wrócę - bez podtekstów - dzień pocałunku, owszem, ale dziś jest także
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Dzień_Slayera
przywilejem może także 666 x 10/10 ?
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Dzień_Slayera
przywilejem może także 666 x 10/10 ?
Witam wszystkich
pafty(oby się sprawdziło trzymajmy kciuki za naszych numer wpisu 972512

)

)Robal dzisiaj ja o 1400 tradycyjnie bez biletu na przedstawieniu,zasiądę na krześle:
hipotan
Jakbyś się chciał pobawić tą metodą to oto link do strony http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta
Poniżej horoskopu szczęścia jest zakładka Szczęśliwe Numery jak klikniesz wrzuci cię do tego kalkulatora numerologicznego. Możesz tam wrzucić swoje prawdzine dane i zobaczyć co ci wyjdzie
Jakbyś się chciał pobawić tą metodą to oto link do strony http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta
Poniżej horoskopu szczęścia jest zakładka Szczęśliwe Numery jak klikniesz wrzuci cię do tego kalkulatora numerologicznego. Możesz tam wrzucić swoje prawdzine dane i zobaczyć co ci wyjdzie
Czarno widzę grę naszej reprezentacji,mogą nie wyjść z grupy...

hipo
na kulki by można było może dłużej popaczeć - chyba nie wjeżdżaliby z nimi po zamknięciu systemu ?
na kulki by można było może dłużej popaczeć - chyba nie wjeżdżaliby z nimi po zamknięciu systemu ?
hipopotan bo to klątwa starego prezesa jest mnie także ta klątwa dopadła od piątku na tych samych liczbach wygrane 0 złotych
Robal.
Horror.To dzisiaj z psiną nie wychodzić??
Horror.To dzisiaj z psiną nie wychodzić??
medea76
robal 36
emerytka 46
robal 36
emerytka 46
Multi
hipopotan oj nie kracz nie kracz 

Robal.
Muszę zaryzykowć.
Muszę zaryzykowć.
robal 36 tak do jutra lata
...
W tym dniu możesz również spić się jak świnia, a nawet powinieneś...
... W końcu to dzień Slayera! ...
W tym dniu możesz również spić się jak świnia, a nawet powinieneś...
... W końcu to dzień Slayera! ...
multi multi
A ja tak jakoś nie mam odwagi puścić chybika wielokrotnego abstra***ąc od cienizny finansowej w portfelu a cały czas mnie korci puścić taki na 3 skreślenia
A ja tak jakoś nie mam odwagi puścić chybika wielokrotnego abstra***ąc od cienizny finansowej w portfelu a cały czas mnie korci puścić taki na 3 skreślenia
Polska...Polska...Polska... do boju do boju do boju 

No to
dwa, czy trzy dni temu ten gość był niedaleko - aż mnie w uszach dżwięczło - teraz zajarzyłem ...
medea76 do tych czas nie powiem miałem szczęście a od kiedy prezesa nie ma no kompletny pech i tu mówię całkiem poważnie no nie wiem klątwa czy co bo jeszcze takiego kuponu nie miałem żeby mieć tyle losowań i nie wygrać nawet 2 złote
pogoda na weekend
http://wiadomosci.wp.pl/gid,14548304,kat,355,title,Prognoza-pogody-na-dlugi-weekend,galeria.html
http://wiadomosci.wp.pl/gid,14548304,kat,355,title,Prognoza-pogody-na-dlugi-weekend,galeria.html
emeryt

multi multi plus 1984
A ile razy miałeś 8/10 - pamiętasz - ? a może miałeś coś mocniejszego ?
A ile razy miałeś 8/10 - pamiętasz - ? a może miałeś coś mocniejszego ?
robal raz 8/10 i raz 3/3 z plusem prawie drugi raz bym miał kiedyś 3/3 z plusem i wysłałem plusa tylko nie dodałem opcji plus bo kiedyś uważałem że jest za drogi a teraz tylko gram z plusem
Jackwar
Max
Max
przepraszam ale muszę za typować