Wpisy 972 340 – 972 439
6 czerwca 2012 08:25 → 6 czerwca 2012 10:05, 100 wpisów
Rysiu ..
Asia
Kathy
Pięknaja
Kosmaty
13max
Kathy
Pięknaja
Kosmaty
13max
Kosmaty miałem ale plany się zmieniły....
Ryszard.....{{lol}
Nie złość się....plany od tego są coby je zmieniac
Nie złość się....plany od tego są coby je zmieniac
Kosmaty mam ofertę dla ciebie i wędkarzy.....
mogę Ci załatwić nad jeziorem Otmuchów noclegi za 10 zł
mogę Ci załatwić nad jeziorem Otmuchów noclegi za 10 zł
pięknaja..
pięknaja
Koszmar senny miałem.
1-3 z Gecją i trzy czerwone kartki dla
.
Dobrze że moje sny się nie sprawdzają.
1-3 z Gecją i trzy czerwone kartki dla
.Dobrze że moje sny się nie sprawdzają.
Asia dawno Ciebie nie widzaiałem...?
a koszyk...????
chyba pełny...
a koszyk...????
chyba pełny...
Monet...nie strasz...

Monet..
kosmaty ale jak będziesz miał czas i ochotę....
to i ja bym dojechał na rybkę
to i ja bym dojechał na rybkę
Kasiu .. wczoraj egzaminy nie pozwoliły grać..
Asia....zdane egzaminy to....
Też miałam taką minę Kasiu..
kosmatymiłego dnia
Szczęściara
Taka sobie obwodnica a już bliżej do ludzi i świata .. prawda?
Taka sobie obwodnica a już bliżej do ludzi i świata .. prawda?
czas na mnie...
Miłego Dnia,udanego typowania,wysokich wygranych

Miłego Dnia,udanego typowania,wysokich wygranych

Monet..boję się..
Kasiu ja też jestem tam ale chyba pomyliłam już zjazd...pojechałam na Gmail
Miłego dnia.Wysokich wygranych.
Kathy.
emerytka..
emeryt rozmawiamy o Obwodnicy Zachodniej Poznania....a moja pomyłka to przenośnia dotyczyła połączeń inetrentowych ..stron..
emeryt rozmawiamy o Obwodnicy Zachodniej Poznania....a moja pomyłka to przenośnia dotyczyła połączeń inetrentowych ..stron..
+ 12.
Kathy.. .
Kathy.. .
Biorę jedne, bo u mnie są chmury.. .
Biorę jedne, bo u mnie są chmury.. .
Szczęściara
Witam wszystkich
U nas na Dolnym Śląsku , ale temperatura mało przyjazna jak na tę poru roku
Wczorajsze starcie z TS skończyłam na tarczy z wynikiem 2/6 w lotto, 2/5 x 4 zakłady w mini oraz 3/6 w MM. Dzisiaj za te 3/6 puściłam chybika, bo jakoś straciłam zaufanie do swojej cyferkowej intuicji. Metoda wróżkowo-numerologiczna teoretycznie dawała 4/5 w mini oraz 3/6 w lotto tylko trzeba było mieć szczęście i owe cyferki odpowiednio zmiksować. Następnym razem odżałuję i puszczę jakiś systemik
U nas na Dolnym Śląsku , ale temperatura mało przyjazna jak na tę poru roku
Wczorajsze starcie z TS skończyłam na tarczy z wynikiem 2/6 w lotto, 2/5 x 4 zakłady w mini oraz 3/6 w MM. Dzisiaj za te 3/6 puściłam chybika, bo jakoś straciłam zaufanie do swojej cyferkowej intuicji. Metoda wróżkowo-numerologiczna teoretycznie dawała 4/5 w mini oraz 3/6 w lotto tylko trzeba było mieć szczęście i owe cyferki odpowiednio zmiksować. Następnym razem odżałuję i puszczę jakiś systemik
szczęściara
tam nie ma obwodnicy
bo od Suchego Lasu jest zrobione 5,5 km
i od Dąbrówki 6,5 km
a pomiędzy nimi jest przerwa, bo nie dogadali z właścicielami
tam nie ma obwodnicy
bo od Suchego Lasu jest zrobione 5,5 km
i od Dąbrówki 6,5 km
a pomiędzy nimi jest przerwa, bo nie dogadali z właścicielami
Lila
pieknaja
kathy
wedrowiec, monet, emeryt nie mniej szczerze, ale razem by mnie nie zablokowało z powodu nadużywania emotikonek
pieknaja
kathy
wedrowiec, monet, emeryt nie mniej szczerze, ale razem by mnie nie zablokowało z powodu nadużywania emotikonek
Medea.. .
Lila.. .
Pięknaja.. .
emeryt .. wczoraj było otwarcie od drogi nr92 do autostrady.
Także Twój odcinek też podłączono??? ..można z Pniew ominąc Poznań i dojechać do Gniezna prawda?.
Ja jechałam polecam
Także Twój odcinek też podłączono??? ..można z Pniew ominąc Poznań i dojechać do Gniezna prawda?.
Ja jechałam polecam
Lila.
Monet.. .
Emeryt.. .
z historii moich starć z TS-em, gdy byłem marzycielem o dużej kasie i czekałem na zezowate szczęście, dopóki nie grałem na kasę u buków to grając w MM zawsze miałem jakieś założenia, np
- typowałem zawsze ilość liczb parzystych równą liczbom nieparzystym -wystarczy popatrzeć na wyniki, rzadko odbiega liczba wylosowanych liczb parzystych od nieoparzystych, są wyjątki, ale to rzadkość
- innym razem stawiałem na tzw. 'cegły"-np. jak w ostatnio wylosowano liczby 13 i 15 to typowałem 14
- innym razem typowałem liczby z jednej dziesiątki parzyste, z innej nieparzyste, np. 52,54,56,58,60 i 71,73,75,77,79
oczywiście założenia zmieniałem co jakiś czas, ale zawsze miałem jakies założenia, nie trafiałem w ciemno, że jakś cyfra czy liczba mnie się w tym dniu podobała
-oczywiście nie podaję tego tu, że musi ktoś to stosować, podaję tylko mój sposób gry w TS-ie do czasu wygranych u buków, gdzie leży kasa, wystarczy ja podnieś
tam też mam swoje sposoby gry
- typowałem zawsze ilość liczb parzystych równą liczbom nieparzystym -wystarczy popatrzeć na wyniki, rzadko odbiega liczba wylosowanych liczb parzystych od nieoparzystych, są wyjątki, ale to rzadkość
- innym razem stawiałem na tzw. 'cegły"-np. jak w ostatnio wylosowano liczby 13 i 15 to typowałem 14
- innym razem typowałem liczby z jednej dziesiątki parzyste, z innej nieparzyste, np. 52,54,56,58,60 i 71,73,75,77,79
oczywiście założenia zmieniałem co jakiś czas, ale zawsze miałem jakies założenia, nie trafiałem w ciemno, że jakś cyfra czy liczba mnie się w tym dniu podobała
-oczywiście nie podaję tego tu, że musi ktoś to stosować, podaję tylko mój sposób gry w TS-ie do czasu wygranych u buków, gdzie leży kasa, wystarczy ja podnieś
tam też mam swoje sposoby gry
szczęściara - znam te trasy, bo często nimi jeżdżę
bardzo dobry jest teraz odcinek z Poznania ul.Bukowską dojazd do autostrady, ze względu na przyjazd z zachodu autostradą i dojazd do stadionu mniwejskiego, gdzie Euro 2012
bardzo dobry jest teraz odcinek z Poznania ul.Bukowską dojazd do autostrady, ze względu na przyjazd z zachodu autostradą i dojazd do stadionu mniwejskiego, gdzie Euro 2012
Monet medea.Monet a tak sie troche wlucze po swiecie.w sobote powinnam wrocic.
Emeryt.. .
Te mecze, co podajesz są w STS ???
Te mecze, co podajesz są w STS ???
Ide stąd, bo i tak nie doczekam śie odpowiedzi.. .
Miłego dnia.. .
Madea
Lilu spokojnie.. poczekamy na Ciebie..
Wędrowca netowy
w fortunie, ale w STS-ie na pewno są
ja mam bliżej do fortuny, ze względu na lepsze kursy
w fortunie, ale w STS-ie na pewno są
ja mam bliżej do fortuny, ze względu na lepsze kursy
Emeryt.. .
Dziękuję.. .
Dziękuję.. .
Emeryt.. .
Czesto przechodzę obok sts, ale tam jeszcze nigdy nie byłem, dlatego śie pytałem.. .
Czesto przechodzę obok sts, ale tam jeszcze nigdy nie byłem, dlatego śie pytałem.. .
chyba odpuszcze pisanie bo mnie krew zaleje.milego dnia i duzych wygranych zycze.
.............................................

to ja pomacham z tyłu........................

emeryt
I to chodzi by mieć chociaż złudzenie, że się ma jakiś sposób na wykiwanie swojego zezowatego szczęścia
I to chodzi by mieć chociaż złudzenie, że się ma jakiś sposób na wykiwanie swojego zezowatego szczęścia
w miarę możliwości będę się udzielaća teraz pytanie który buk ma najlepsze kursy i najlepiej płacą za wygraną? jak jadę do pracy to mijam kilka,a chciałabym obstawić meczyk