Wpisy 969 262 – 969 361
4 czerwca 2012 14:53 → 4 czerwca 2012 15:47, 100 wpisów
amour nie ma sensu porownywac tu jak jest promocja ktora notabene jest czestoi to Pepsi jest tansz niz w Pl
no to jest 540 zł obecnie, hehe, ale dobry perum typu chanel znajdziesz za 60 funtów na loozie 100 ml
a w samym city taki biały kołnierzyk nie najwyzszego szczebla scolls - wg Twoich danych - ile ma tygodniówki - wielcem ciekaw ?
no wiem, ale widzisz skoro u nich jest dobrze to u nas dlaczego nie jest?
Robal36 znam osobiscie tzw.trenerow biznesu ktorzy zarabiaja w City 40 000 miesiecznie na reke oczywiscie angole
amour u nas byla 50 lat komuna oni setki lat podbijali i rabowali swoje kolonie oto dlaczego miedzy innymi tak jest
to wiem, ale mamy od 30 lat demokrację podobno, pieniądze idą z UE więc?
amour my dalej jestesmy tylko zasciankiem europy oni na nas bija kase i na innych podbnych do nas krajach
masz stówkę na zakupy podstawowe, to 1/10 tego herbata lipton cię wyniesie hehe a w uk 100 funtów to 4/100 to koszt herbaty bo tam herbata jest po 4 fynty 250 torebek u nas lipton za 100 torebek lpinej herbaty płącisz 14 zł
tu jest tak ze pewnego pulapu nie daja Ci przekroczyc angole sa do zarabiania wielkich pieniedzy a Ty mozesz jedynie byc po dnimi nawet gdybys byl inteligentniejszy pracowitszy tanszy itd.angol da zarobic angolowi a Ty musisz byc pod nimi tak to wyglada
wciskają nam byle gówno zamiast herbaty, proszku czy nawet jedzenia, za wysokącene porównaj proszki niemiecki a polski
rozmawialem z wieloma polakami przy roznych okazjach i najbardziej to widac przy przetargach
scolls tak jest wszędzie, polaków i tych ze wschodu traktują tak samo jak bydło
w przetargach wygrywaja wielkie angielskie firmy mimo ze polskie daja lepsze ceny jakosc itd a pozniej te same angielskie firmy zartudniaja te polskie ktore z nimi konkurowaly o przetarg ale placa mniej i w ten sposob zarabiaja majac przy tym jakosc i szybkosc wykonanej pracy
sam mialem takie przypadki ale angole zawsze znajda jakis kruczek albo przpis zeby mniejsza firme nie angielska nie wybrac niestety a potem dostawalem to samo zlecenie ale za mniejsza kase bo stawalem sie juz nie wykonawca tylko podwykonwaca
malo tego warunki byly jeszcze bardziej podkrecane dal podwykonwacow ale juz po wygranym przetargu prze angoli tak to dziala
scolls a ty nie świętujesz z KROLOWĄ tylko tu u Pasko cały dzień
Wpadłam jeszcze na chwilę, by dać namiary na cudo :
http://podatki.gazetaprawna.pl/artykuly/622390,sposob_na_oszustwa_skarbowe_pozycz_i_szybko_czynnie_zaluj_nie_zaplacisz_75_proc_pit.html
Mój komentarz Polak potrafi a teraz to już naprawdę znikam
http://podatki.gazetaprawna.pl/artykuly/622390,sposob_na_oszustwa_skarbowe_pozycz_i_szybko_czynnie_zaluj_nie_zaplacisz_75_proc_pit.html
Mój komentarz Polak potrafi a teraz to już naprawdę znikam
no dziewczeta angole sie szanuja i dbaja o siebie nawzajem jest to zrobione w bardzo cwany sposob szkoda ze my polacy tak nie robimy bysmy mieli kasy wbrod
do d...y pogoda to siedze w domu i zerkam tylko jak angole mokna przy swietowaniu
âJedność narodowaâ nie istniała nigdy i â zdrowym rozsądkiem rzecz sądząc â nigdy nie będzie istniała, chyba jako pozór groteskowy, wymuszany przez despotyczny ustrój albo jako ideologiczne zawołanie służące maskowaniu konfliktów przez jedną ze stron konfliktu.
Autor: Leszek Kołakowski, Sprawa polska, 1973 r.
Autor: Leszek Kołakowski, Sprawa polska, 1973 r.
Robal36 mylisz sie:istniala jak chcial nam ktos naprawde dokopac do d....y to jest ten jeden jedyny wyjatek
jak polacy maja wspolnego wroga to jest jednosc narodowa gdy go pokonaja dalej jest rozp.....
scolls.....
właśnie napisałeś..."angole sie szanuja i dbaja o siebie nawzajem"
Jak się to ma do Twoich dzisiejszych tu wywodów??
JAK wygląda Twój szacunek do Rodaków??
właśnie napisałeś..."angole sie szanuja i dbaja o siebie nawzajem"
Jak się to ma do Twoich dzisiejszych tu wywodów??
JAK wygląda Twój szacunek do Rodaków??
pieknaja wyglada w ten sposob ze zapraszam Cie do uk abys poznala ze mozna zyc lepiej nauczyla sie czegos stala sie bardziej tolerancyjna i byc moze kiedys wrocila i zbudiwala kraj podobny do UK do tych wlasnie angoli ktorzy sie wzajemnie szanuja
scolls....zabawny jesteś....czasami
Baw się dobrze.....tam. I NIGDY nie chciej wracać......
Baw się dobrze.....tam. I NIGDY nie chciej wracać......
toleruja innych ale za najwazniejszy uwazaja swoj kraj swoich wspolrodakow przeciwnie niz polacy ktorzy w ziomalu widza tylko przeciwnika ktorego trzbea najlepiej okrasc lub oszukac zeby samemu miec dobrze
Tolerancja (łac. tolerantia â âcierpliwa wytrwałośćâ; od łac. czasownika tolerare â âwytrzymywaćâ, âznosićâ, âprzecierpiećâ) â termin stosowany w socjologii, badaniach nad kulturą i religią. W sensie najbardziej ogólnym oznacza on postawę wykluczającą dyskryminację ludzi, których sposób postępowania oraz przynależność do danej grupy społecznej może podlegać dezaprobacie przez innych pozostających w większości społeczeństwa.
scolls czytam te twoje wywody i mam wrażenie że nie wiesz co czynisz .....a my tu mamy przerąbane przez takich jak ty ,bo jadą za granicę a potem wybierają na RZĄD który im by pasował a my mamy przejebane
scolls....napisałeś
"za najwazniejszy uwazaja swoj kraj swoich wspolrodakow"
Jeszcze pomyśl.....
i buduj swoje szczęście....powodzenia
"za najwazniejszy uwazaja swoj kraj swoich wspolrodakow"
Jeszcze pomyśl.....
i buduj swoje szczęście....powodzenia
scolls angole od zawsze wiedzieli na czym stoją i co mają, o monarchię dba się bardziej niż o republikę
zresztą co jak co ale na zachodzie jest ta wolnośc, której my oprócz pepsi w sklepie i możliwości wyjazdu za granicę nie mamy, przykład? sporóbujcie bez nerwów otworzyć firmę
dorotka gdzie ty ukrywasz te swoje nr...znowu daty urodzenia???
nawet sobie nie zdajesz sprawy ile polacy z zagranicy pompuja kasy w nasz kraj wyobraz sobie co by bylo gdyby Ci ludzie nagle wrocili potrafisz to sobie wyobrazic co by było?KATASTROFA
gdzie by znalezli prace kto by utrzymal te rodziny ktore zyja z pieniedzy slanych z zagranicy??zastanowiliscie sie na tym?
znam duzo polakow ktorzy sla do polski tysiace funtow i dzieki temu z pl zyja tysiace rodzin i ten kraj jakos funkcjonuje jak chcecie to sprawdzcie sobie kwoty!to sa miliony funtow i euro
amour w UK wszystko mozesz zalatwic przez neta nawet nie musisz wychodzic z domu
scolls ja wiem co by było, ale nie może być tak, że ludzie bezczynnie siedzą, albo wyjeżdzają, muszą powstać miejsca pracy w PL za dobre pieniądze i nie supermarkety inaczej to wiesz, cały czas będzie raj na zachodzie a u nas nic
scolls czy tobie płacą za to że ty agitujesz do UKJa nie chcę do Anglii nie chcę ich funtów
scolls...załatw tam mi prace
amour....powiedziałeś: spróbujcie otworzyć bez nerwów......nie było nic o profilu firmy
scolls...a wiesz, że w polsce nawet banki internetowe są ??
scolls...a wiesz, że w polsce nawet banki internetowe są ??
dorotka a myslisz ze ja chcialem tez wolalbym zyc u siebie patrzac na piekne polki i godnie zyc ale nie dalo sie bez zlodziejstwa i cwaniactwa dlatego wyjchalem
warto by było przenieść niektóre wzorce z zachodu do nas a nie ciągle kontynuacja PRL i ciągnięcie myśli z ZSRR
kriss jak masz dobry angielski i dobre wuksztalcenie to moge pomoc
ale nie mam na myśli firmy typu franczyza czy sklep z ciuchami tylko firmy rozumiesz?
i przez otworzenie rozumiem, załatwienie wszystkich formalności dosłownie, a nie rejestracja firemki
gdzie funciaki gratis rozdają ?
scolls nie narzekaj - Hinduski też są niebrzydkie
czytał ktoś to z sejmu ? - kto bardziej przekonująco brzmi ?wykopany, czy ten były doradca ?
Jak myślicie, w którą pójdą strone - obniżka, czy cztery zety za zakład z tym dodatkownym szajskopfem ?
scolls nie narzekaj - Hinduski też są niebrzydkie
czytał ktoś to z sejmu ? - kto bardziej przekonująco brzmi ?wykopany, czy ten były doradca ?
Jak myślicie, w którą pójdą strone - obniżka, czy cztery zety za zakład z tym dodatkownym szajskopfem ?
jak mialbym to wszystko to sam sobie bym poradził
kriss jak nie masz angielskiego i dobrego fachu to zaczynasz niestety od zmywaka albo budowy za 60 funtow dniowki
Hej hej . Wygrał ktoś coś większego o 14 ? U mnie 5/15 co dało tylko 2 razy 4/10
Rob....wykopany za coś wykopany......
I może być, że pójdą w stronę co to by się nam spodobała
I może być, że pójdą w stronę co to by się nam spodobała
angielski dobry mam...a wykształecenie. no cóz Liceum gastron. hehehe
robal36 i owszem ale polki najpiekniejsze zreszta zawsze to podkreslam jak rozmawiam z angolami i jest to napewno wielki powod do dumy
kozioł ofiarny i kropka - sam decydował, tak ?
>> ... przyszedł pan tu jako ekspert. Proszę. Ma pan trzy minuty <<
>> ... przyszedł pan tu jako ekspert. Proszę. Ma pan trzy minuty <<
Marek Przybyłowicz
...chcą poznać prawdę o przyczynach załamania....?
Przewodniczący poseł Ireneusz Raś (PO):
Przepraszam bardzo. Sekretariat, ze względu na mój zagraniczny wyjazd służbowy, zrealizował w dobrej wierze zaproszenie dla pana.
Marek Przybyłowicz:
Acha.
Ja o tej kwestii dowiedziałem się przed chwilą.
Marek Przybyłowicz:
Rozumiem.
...chcą poznać prawdę o przyczynach załamania....?
Przepraszam bardzo. Sekretariat, ze względu na mój zagraniczny wyjazd służbowy, zrealizował w dobrej wierze zaproszenie dla pana.
Marek Przybyłowicz:
Acha.
Ja o tej kwestii dowiedziałem się przed chwilą.
Marek Przybyłowicz:
Rozumiem.
robal36 a komu mam sie podlizywac jak np.kathy i pieknaj juz mnie nie lubia
angielki nawet jak maja kase to wygladaja jak fleje a do tego maluja sie np.w metrze albo autobusie w biegu
scolls no zadbane są, ale każda szanująca się laska jak koleś są zadbani, wiem, że mówisz to na przykładzie grubych angielek hehe
wyobraz sobie wchodzi taka angielka do metra oderwana prosto od poduszki a po 15 stacjach wychodzi z tona tapety
scolls....kubanki chodzą z wałkami na włosach do pracy, żeby na wieczór ładnie wyglądać.....
nie narzekaj
nie narzekaj