Wpisy 967 484 – 967 583
3 czerwca 2012 12:53 → 3 czerwca 2012 13:39, 100 wpisów
Janusz o 14:00 losuje
Ciekawe, czy kudłatego włosów pozbawił.... piorun, albo zła żona że łba wszystkie wydarła.. .
*********************************************8
*********************************************8
multi multi plus 1984 super, że Janusz losuje, on przynosi mi szczęście
majwoj głowa do góry, nie wczoraj to dziś, nie dziś to jutro, ale wygramy na pewno
mała557 dziś o 14:00 może być twój mi wystarczy o 22:15 250 tys lub 2,5 miliona złotych
924 fejsotwardzieli
i i
poowooooooooooooooooooooooooooo
prawie wszystkim
i i
poowooooooooooooooooooooooooooo
prawie wszystkim
Dlaczego łysy jedzie motorem
z rozsuniętym rozporkiem? - Bo chce czuć wiatr we włosach ...
z rozsuniętym rozporkiem? - Bo chce czuć wiatr we włosach ...
gg.. .
Lepiej do niego śię nie przyznawaj... .
Lepiej do niego śię nie przyznawaj... .
mała557 mi także on przynosi szczęście
mała557 jasne
gg.. .
Mnie nie szkodzi, bardziej go wolałem od....Wieleby.. .
Mnie nie szkodzi, bardziej go wolałem od....Wieleby.. .
http://nocoty.pl/title,Pan-Lotto-teskni-za-telewizja,wid,12442555,wiadomosc.html
mała557 a tak miałaś ostatnio jakiejś sukcesy w TS-ie
wn
jolka zawsze powtarza- ts losuje zawsze prawidłowe liczby, tylko ty źle kreślisz
jolka zawsze powtarza- ts losuje zawsze prawidłowe liczby, tylko ty źle kreślisz
multi jakiś czas temu: 7/9, 7/,10 i 8/10 a ostatnio to drobniaki po zł a jak u Ciebie z wygranymi?
torsan a nic ciekawego, czekam na 10/10
torsan a nic ciekawego, czekam na 10/10
gg nieprawda to ts nieumie wylosowac moich liczb, przeciez ja wczesniej skreslam a t/s powinien wylosowac moje liczby
mała557 no to bardzo ładnie a pytam tak z ciekawości to kiedy tak mniej więcej trafiłaś te wygrane
kosmaty wiesz może co się dzieje z Dariuszem Witkowskim
ja skreslam tylko 10 liczb a ten nieumie sie wstrzelic 20 liczbami
kosmaty
jano312
multijesli chcesz rozmawiac z darkiem to tylko przez GG lub telefonicznie ,troche mu naublizali i przestał udzielac sie chociaz gdzies załozył swoja strone,
mała557 to niedawno no naprawdę jeszcze raz gratuluję i życzę jeszcze wyższych wygranych
gg36 ale to prawda
multi dziękuję, można by znów powtórzyć taki sukcesik
multi dziękuję, można by znów powtórzyć taki sukcesik
kosmaty rozumiem ja zawsze uważałem Darka za konkretną osobę i nic do niego nie miałem nigdy
WitamN14-tą:11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,28,29,30,31,32,33,34,35,36,38miłego dnia
multi ja z darkiem mam kontakt jesli cos potrzebujesz to przekaze
mała557 no naprawdę byłaś już bardzo blisko pełni sukcesu pamiętam jak ja miałem 8/10 lub kilka 7/10 w tym jedna z plusem i człowiek zawsze mówi tak blisko a tak daleko choć to są też tak jak mówię bardzo ładne wygrane choć bym chciał kiedyś pojechać do oddziału a te wygrane są za małe na podróż ale mam nadzieję że taka wysoka wygrana mnie niedługo spotka i pojadę po odbiór kasy na razie by mi starczyło choć 9/10 bez plusa
sam9
multi racja, ale ja jestem zdania, że każda wygrana w życiu wpadnie także bądźmy gotowi na te największe
kosmaty powiedz mu żeby wracał na stronę i pozdrów go ode mnie
multi aaaa i jeszcze jedno wtedy miałam też skreśloną 10tkę ale nie wysłaną i wiesz co wpadło 9/10
kosmaty powiedz mu także się nie przejmował niektórymi osobami bo ja też mam tu wrogów i bym musiał już tu dawno odejść a mam to w przysłowiowym nosie
multi racja nie ma co się przejmować wrogami, ja wręcz ich uwielbiam
gg36
gg36
to jak kobitki się rozmnożyły to i może wygrane się nam wszystkim rozmnożą
mała557 jak się gra systematycznie choć nie koniecznie rozrzutnie to tak jak mówisz wygrana konkretna musi przyjść prędzej czy póżniej jestem takiego samego zdania
mała557 a jak ktoś już trafił np 8/10 to był już blisko czyli jest sens gry i motywacja to gry i wygrywania dużych pieniędzy
multi wtedy jest mega motywacja, bo człowiek wierzy, że faktycznie te wygrane większe padają
mala
na razie mało drapek kupuję, dziś pączek 1zł i krzyż 3zł, a mm mam 10/10 i 9/9
na razie mało drapek kupuję, dziś pączek 1zł i krzyż 3zł, a mm mam 10/10 i 9/9
8/10 miałam w zeszłym roku w sierpniu i jak do tej pory nic konkretnego nie wpadło...ale nie poddaje się
witam miłe towarzystwo
mała557 oczywiście że tak
wojtas198721002