Wpisy 966 784 – 966 883
2 czerwca 2012 23:29 → 3 czerwca 2012 00:39, 100 wpisów
Wszystko ma swój koniec.. . Jesli upadł taki gigant jak....KODAK, to i totalizator może skończyć tak samo.. .
Żelka.. .
Byłem teraz na dworze i na termometrze położonym 2 cm nad ziemią jest tylko...+ 2,5 stopnia ciepła.. .
Zaraz jak błyskawica pojawi śię...Jocia.. .
"Czy zmiana stawki spowodowała jakąś szkodę dla Totalizatora Sportowego? ... "
"Ilu Polaków gra? Pan poseł o to zapytał. Zwykle gra mniej więcej 8 mln Polaków. Tak na szybko wyliczyłem z procentów. Jak jest kumulacja, to jest nawet 20 mln osób grających..."
2-06-2012 - bez jepanego rembrandingu - w DUŻYM LOTKU -...Przybliżona ilość zawartych zakładów: 3 814 179...
kolorowych
"Ilu Polaków gra? Pan poseł o to zapytał. Zwykle gra mniej więcej 8 mln Polaków. Tak na szybko wyliczyłem z procentów. Jak jest kumulacja, to jest nawet 20 mln osób grających..."
2-06-2012 - bez jepanego rembrandingu - w DUŻYM LOTKU -...Przybliżona ilość zawartych zakładów: 3 814 179...
kolorowych
bronsonie...pamietaj zdejmij majtek i gładz do łózka ,,jak bedzie twarda rura trzymaj reka ..a nie tak koniom wali w łózku dobra uciekam..
13maxuu ...wiem wiem ..juz mówiłem tuu wcześnie na 14:00 ..
bronsonie ..jak masz 100 procent gorąca rura ..ty nie mozesz koniec koniom
max
A dziś nie grałeś ?
Czy cenę w dużego lotka na trzy zeta podnieśli naprawdę już w 2009 ? ja pinkolę, ale ten czas zapintala :
znikam
kolorowych
A dziś nie grałeś ?
Czy cenę w dużego lotka na trzy zeta podnieśli naprawdę już w 2009 ? ja pinkolę, ale ten czas zapintala :
znikam
kolorowych
Krzyś jesteś pintol bo wczoraj się zakładałeś z Maxem o liczby.. Twoja nie weszła więc jesteś pintol
Zelka
max
max
zelka..no wiem ..ciezko znaleść liczby ..podobne jestem zawroty głowy zle szukałem lizcby
Robal ...dzisiaj grałem tylko czwórkę 33/44/55/66 na maxa ale kiszka
skonstruowałem własną maszynę i zaraz przeprowadzam losowanie
13maxuu pilnuje jeszcze ...nie polwoli złapać buziole ... dobra i ide tam
zelka..mówie powazne ..no kiedyś ogolone 13maxuu ...ty lubisz śmierdzocy
13maxuu ..to czego krecone na rurze ..ty wiesz drapałeś na dole
dobra ide
Żelka - i nic, po prostu, witaminek Ci brakuje, w szczególności witaminki S.... :-) to nic złego... chyba :-/
20 kręćcie jutro
jociajak wieczorem poszło?
Zela ...masz juz nie dobór ..wczoraj pisałaś że na tydzień masz dosyć
jocia-podam dobre cyferki,tylko nie wiem,kiedy wpadną
Żelka - yhm...., nie wiem, nie będę się wymądrzał ;-( A jeśli nie witaminek, to być może węglowodanów, więc może skusisz się na jakąś rurkę z krememâŚâŚ albo innego ptysia :-)
jocia-77,80,31