Wpisy 966 382 – 966 481
2 czerwca 2012 21:29 → 2 czerwca 2012 21:55, 100 wpisów
Scolls no tak właśnie słyszałem że 2 mln czyli nie trudno spotkac sie na ulicy
hipo w Londynie jest tak kolorowo ze chyba bardziej juz nie moze byc
na ta chwile jestesmy na drugim miejscu po hindusach jesli chodzi o mniejszosci a rodakow przybywapolki rodza na potege
mloda parka okolo 20 paru lat niekoniecznie malzenstwojedno albo dwojka dzieci ,on zapiepsza ile sie da po np.12 albo i wiecej godzin a ona z wozeczkiem na spacerek,fryzjer,tipsy a do tego oczywiscie full zasilki
"tomcio, młoda to fakt, do Anglii jechałam jako hot 18nastka ""
================
tzn ze teraz jesteś "cold 23 " ?
================
tzn ze teraz jesteś "cold 23 " ?
ze znajomością Ale i tak potrzebny jest min. tydzień żeby zacząć ich rozumieć- nie dośc zre akcent to ejszzce skrótami mówią;D
i zeby nie bylo ja nie mam po 1 dzieci po 2 nie wziolem ani funta zasilku odkad tu jestem
hipo no sa dzielnice gdzie strzelaja do siebie z balkonow najczesciej handlarze dragami np.Brixton
w nocy to najlepiej unikac takich dzielnic a piechota to juz wogole nie chodzic
z moim szczęściem to na przyjezdne do Londynu dostałabym kulka w łeb
natomiast dosc bezpieczna jest 1 strefa Londynu tzn samo centum no moze za wyjatkiem Soho dzielnicy rozpusty
tam rządzi sex,alkohol i prochy ale policji tez jest pelno i wszedzie monitoring
ostatnio wlasnie dowiedzialem sie ze moj znajomy okazal sie handlarzem prochami (anglik) i siedzi bo go namierzyli w centum Londynu na kamerach i dostal 7 lat
Przypominam,że jutro obowiązek iść do kościoła i nie załować pieniążków na tace...
sis wiem ale tu narkotyki sa doslownie wszedzie w kazdym klubie itd szczegolnie maryska
scolls-wiem Mam znajomych tam którzy jak przyjeżdżają do PL tylko o zielsku gadają. Masakra.
amour zgadza mlodzi angole sa strasznie wredni i bez kultury kompletnie
scolls ale chodzi mi o gangi średnia wieku to jest max 16 lat hehe, oni chodzą z kosami i lubią stabbin' people
sis mam znajoma ktora na imprezie sfiksowala bo ktos jej wsypal do drinka jakis narkotyk wyladowala w UK na psychiatryku
ogólnie prawo w UK jest takie, że małolat za zabójstwo ma dozór hehehehe
Achtung,achtung ostatni dzwonek dla spoznialskich:biegiem z kuponami do żabek...
mi też wrzucili, w styczniu, w tym roku, dodatkowo siostrze i koleżance. Poznałysmy fajnych "chłopaków", pilnowali nam piw. Nauczka na przyszłość.
HARTGE jeżyce to to samo co arabska dzielnica w UK, syf na maxa, w środku dnia i na środku ulicy potrafią do gaci okraść, wszystko zdejmują
Scolls to super! Ja za to palę jak smok i za dużo imprezuje, starałam się oduczyć ale mi nie wyszło
Ale próbować jeszcze będę
Ale próbować jeszcze będę
siemanko jak tam cyferki
Scolls- to byli znajomi kolegi, nie sądziłam w ogóle że mogliby tacy być. no ale cóż. W klubach nie mozna ufać nikomu
amour...
scolls..
torsan...
scolls..
torsan...
sis ja swoje lata imprezowe mamjuz za soba choc raz na jakis czas potrafie zaszalec ostatnio balowalismy w swieta w centrum Londynu trzy dni
HARTGE....
s-i-s....
s-i-s....
Hartge nie trzeba być , żeby wiedzieć, wystarczy mieć 50 znajomych co siedzą tam już parę lat
wiem tylko ze policja w UK wie co to znaczy HWD....itd
hej profesor
No tak scolls ja się jeszzce nie wybawiłam ale ten czas nadejdzie więc korzystam
dziś za to siedzę w domu bo sesję mam w poniedziałek i udaję że się uczę
No tak scolls ja się jeszzce nie wybawiłam ale ten czas nadejdzie więc korzystam
dziś za to siedzę w domu bo sesję mam w poniedziałek i udaję że się uczę
sis ucz sie bo naprawde warto ja gdybym byl w Twoim wieku to dwie rzeczy sa najwazniejsze:po 1 perfect angielski a po drugie dobre wyksztalcenie i masz prace w City i 10tys. funtow zarabic miesiecznie to nie problem
Lili...jeszcze nie będzie pare dni na czcie
Hartge ja nie mówię, że byłem w UK, a palcem po mapie nie mam zwyczaju jeździć, jak chcę gdzieś jechać to jadę, ale do UK nie mam po co