Wpisy 965 501 – 965 600
2 czerwca 2012 14:47 → 2 czerwca 2012 15:41, 100 wpisów
mnie się tak wczoraj wydawalo z liczbami euromiliona i przeczucie mnie zawiodło
reniuszka tak powiem tobie że nieraz tak miałem że nie wierzyłem w dany zestaw liczb a tam na przykład było 7/10 a raz to bym miał 3/3 z plusem czyli 214 złotych
torsan dzięki za informację widzę że choć ty jesteś dobrze poinformowany
słuchajcie a czy dla Was naprawdę ma znaczenie kto losuje??????????
no z liczbami na ch-t też tak nieraz miewałam,że mi się nie podobały acoś tam jednak padało
reniuszka wiem że nie ma to takiego chyba znaczenia choć w moim przypadku trochę ma to znaczenie bo nie raz nie złą kasę skubnę a nieraz nic alko co najwyżej 4 złote
ja wczoraj pierwszy raz u Moreno wygrałem-dlatego,że przed losowaniem dałem
torsan oj nie Januszka proszę zostawić w spokoju on mi przynosi kokosy pieniężne do skarbonki
sis
dzięki Wszystkim inny gratuluję
Reniuszka zaraz puszczę na 22 żeby znów nic nie pozmieniać
Reniuszka zaraz puszczę na 22 żeby znów nic nie pozmieniać
reniuszka u mnie ruda Rusiecka nie przynosi mi szczęścia oraz platynowa Agata Jasińska te dwie panie bym odesłał na bezrobocie tam gdzie prezes
dudziński dzisiaj zagra w barwach Andory
wojtas198721002 to było by dobre
a kiedy losuje Jasińska?
torsanjak dzisiaj MM?
najczęściej wygrywam,jak prowadzi Januszek i Marysia
torsan pani Magda może być bo ona ładna i bardzo szczęśliwa
sis a masz może jakiś pomysł na liczby w lotto,ale nie w Polsce tylko w UK też 6/49 może przyniesiesz mi szczęście
torsan-słabiutko,3/9 swoje i 0/8 z chybika
torsan pamiętam jak u niej miałem 8/10
za dużo żartuję z TSa,dlatego te porażki
Maryska jest super-żeby tylko trochę grubsza była
żegnam państwa
chociaż mam tez w pracy takie koleżanki,które jedzą dwa razy więcej niż ja a wygladają jak patyki
one ze stresu tak chudną
z powodu wykupienia s7 zainwestowałam wydrapane 2 zeta w kaskade
witam ponownie
witam ponownie
torsan sierotka Marysia też może być bo nic do niej nie mam nie wygrywam u niej kosów ale klęsk też nie ma krótko mówiąc przynajmniej się stara aby dużo osób wygrało
wojtas198721002 powodzenia o 22:15
reniuszka
torsan
multi multi
multi multi
reniuszka mogę ci podać moje dzisiejsze 2 losy na poczte i 3 z mini i mozesz sobie wymieszac/wybrać ale w lotto miałam max 3/6 czy 4/6 ;p(
kathy sądzę że lepszą inwestycję zrobiłaś niż super 7
ja tam nigdy nie miałem szczęścia w super 7 ani w pierwsze edycji tej zdrapki ani teraz ogólnie moim zdaniem ta zdrapka jest do
reniuszka tak tylko pytam a ty z jakiego miasta jesteś
w zzdrapkach to żadnego szczęścia nie mam naajwyżej to 2 czy 5zł
torsan Moreno też bym wysłał tam gdzie prezes za te moje ostatnie porażki
Tomek..ja tam zwykle kupuję po jednej zdrapce....ale dzisiaj zabrakło bo jakaś babka wykupiła wszystkie co były
sis no dobra prześlij mi na reniuszka@op.pl te liczby,z góry dziękuję
reniuszka z Poznania miło słyszeć
reniuszka a no właśnie a jak Poznań rozkopany czy już lepiej
reniuszka ja też niedługo jadę do Poznania tylko nie na euro 2012 tylko w innej sprawie i dlatego pytam
ogólnie lepiej wygląda,mniej dziurawy,ale ten dworzec co wybudowali niby ładny ale jakiś taki mały
reniuszka rozumiem
korzystając z komunikacji miejskiej bądź poruszając się pieszo widzę wiele rzeczy,ktore powinny ulec zmianie
lubię swoje miasto,choć powiem szczerze,że jestem pod urokiem Wrocławia-Dutkiewicz jest bardziej prężnym prezydentem
reniuszka w Chodzieży też przebudowują dworzec kolejowy ale ma być oddany na listopad 2012 rok dla sprostowania Chodzież leży między Poznaniem a Piłą
reniuszka ale Grobelny chyba też coś robi no nie wiem jestem poznaniakiem ty jesteś poznanianką i dlatego wiesz lepiej
reniuszka ale Grobelny chyba też coś robi no nie wiem nie jestem poznaniakiem ty jesteś poznanianką i dlatego wiesz lepiej
multi multi robi,ale to jest mniej widoczne,może jesteem zbyt przewrażliwiona za dużo bym chciała
kiedyś na nk mojemu koledze radnemu podpowiadałam co nie co to zachęcał mnie do wstąpienia do jakiegoś samorządu osiedlowego
bezsens ze nikt w profilu nie ma foto...zenada
nie musi byc twarzy sylwetki...byle co. ...ludzie widmo
reniuszka a u mnie się chmurzy i wieje nieraz mocno pewnie coś w nocy popada a jak w Poznaniu z pogodą
lubie wiedziec z kim lub czym sie gada
kriss22221 ja mam foto euro 2012
moze byc nawet foto psa...to cos mówi
psa lub suki...jak kto woli
ciastko...jest spoko. tez cos o człowieku mówi
kriss22221 a ty masz widzę 2 w 1
zapomniałeś,że jestem w UK,dzisiaj nie dzwoniłam do domu nie wiem jak zatem z pogodą w Poznaniu
multi...no
reniuszka no tak przepraszam
rozumiem....wszyscy chca byc anonimowi by w razie czego im milionów nikt nie porwał
reniuszka a kiedy wracasz do Poznania
Katastrofa
nie bylo tematu