Wpisy 965 201 – 965 300
2 czerwca 2012 09:52 → 2 czerwca 2012 13:09, 100 wpisów
pafty
jolka z żb tak mówi, ts zawsze dobre liczby losuje tylko my klienci źle kreślimy
jolka z żb tak mówi, ts zawsze dobre liczby losuje tylko my klienci źle kreślimy
gg
ciekawe gdzie Wędruś???
ciekawe gdzie Wędruś???
zapoda cosik czy nie???
ale świata nie widać tak leje i wichura,zaraz bedzie po świetle,Wędruś spiesz się...
gg a skąd wiesz przeciez nic nie mówił ...
od joci też nic nie ma, nie???
dzień dobry.
A gdzie to wszystkich wywiało.
Halo,halo.
A gdzie to wszystkich wywiało.
Halo,halo.
Witaj Mirnam
jesteśmy sami na czacie.
.
Biorę się za obiad.
Biorę się za obiad.
miriam tez mysle ze 1,80 wpadnie
Witam wszystkich , pisze z komorki dlatego z emotikonami mam problem ale sprobuje
Gg dno i wodorosty bo z 4 zakladow tylko raz 4/9 a teraz znikam bede przed losowaniem
HARTGE ale takiej kumbulacji jak mawia hipcio to u Was nie ma 109 mln Ł
HERTGE 109 mln funtów co daje ponad 570 mln PLN a tym samym 33 miejsce w rankingu najbogatszych polakow
troche lepiej od wszystkim panstwu znanego producenta lodow marki koral
a swoja droga to Polska niby biedny karaj a ludzie maja kasiory jak lodu co prawda w skali swiatowej to cieniutko ale cóż
nie wiem czy wiecie ale w pierwszej 100 multimiliarderow na swiecie mamy tylko 2 przedstawicieli
zaleznosc jest taka: 10% ludzi na swiecie ma 90% wszystkich pieniedzy a cała reszta tzn.90% ludzkosci dysponuje zaledwie 10% kasy czy to sprawiedliwe?????
kathy i tu sie mylisz bo gdybys przeanalizowala zyciorysy miliarderow wyciagnela wnioski i postepowala jak oni to po 1 nie gralabys w lotto a po drugie miala duzo wiecej kasy
HARTGE no widzisz a ja mialbym 6/7 gdybym nadal swoje liczy ktorymi gralem od 18 lat
kathy specjalnie dla Ciebie i :
http://100najbogatszychpolakow.forbes.pl/1,1
http://100najbogatszychpolakow.forbes.pl/1,1
Harge a to specjalnie dla Ciebie i :
www.national-lottery.co.uk/player/p/lotterydrawgames/euromillions.ftl
www.national-lottery.co.uk/player/p/lotterydrawgames/euromillions.ftl
HARTGE pewnie masz na mysli ta sama gre Euromillions bo w to mozna grac w calej europie zachodniej
Witam wszystkich
roznica jest taka ze jak w niemczech traficz to masz wyplacane w euro a jak w Uk to w funtach
ale z terytorum pl tez mozesz zagrac w Eurolillions online przez jakas strinke tylko ze nie jest to do konca legalne z tego co slyszalem
scolls
hartge
kathy
hartge
kathy
kathy i jak sprawdzilas linka widze ze najwyzej bo na 5 mijescu wsrod kobiet jest pani Anna Wozniak-Starak z bagatela 3 250 000 000 PLN
medea76
gg36
gg36
kathy ale sama pomysl my tu kombinujemy jak wygrac np. 1 000 000 PLN a ludzie obok nas zyjacy maja tysiace razy wiecej niz Ty marzysz
czyli teoretycznie ma powiedzmy polowe tego czyli i tak ponad 1,5 miliarda PLN
hartge pamiętasz może jak mówiłem że może w moich stronach być Magda Gessler no to właśnie była od 21 maja do 24 maja
scolls....mnie czyjaś kasa nie rusza......zwłaszcza tych bogaczy żyjących w szklanych klatkach
hartge a to link do tej strony http://chodziez.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1414639,magda-gessler-w-chodziezy-trzeci-dzien-kuchennych-rewolucji,id,t.html
kathy no mnie tez zreszta na codzień poruszam sie wsrod tych szklanych klatek
i stwierdzam ze najwieksze sknerusy to najbardziej bogaci ale dzieki temu wlasnie sa tak bogaci
hej Scolls- też jestem tego zdania-dobrzy ludzie rzadko wygrywają duże sumy, dlatego nie możemy wygrać
scolls no wiesz miałem po fakcie bo Magda Gessler mówiąc dokładnie była 16 kilometrów od mojego domu w sąsiedniej miejscowości a ja przyjechałem tam w innej sprawie 25 maja już po fakcie i jeszcze nic nie wiedziałem bo dopiero się dowiedziałem z lokalnej gazety 26 maja
jak jade do pracy i widze posiadlosc warta miliony funtow to juz wiem ze bedzie cięzko z kasa i nie ma co liczyc na łatwa kase a jak jade do przecietniakow to jest fajnie,mila atmosfera i mozna wiecej zarobic a nawet daja cos ekstra
hartge wiesz tak dokładnie to nie wiem ale bym się nie zdziwił