Wpisy 965 153 – 965 252
2 czerwca 2012 09:14 → 2 czerwca 2012 12:46, 100 wpisów
hejka wszystkim
co dzis zatypować...kurka. mam dziure w mózgu
także Kaszuby trochę znam bardzo mi się tam podoba to nie to co Łódź
bronson....ale takimi co by nie przeciekały
z Bieszczad to ja pochodze
spadam się zapuścić i do 14:00
oby tylko nie łysina prowadził losowanie bo spali wszystko
oby tylko nie łysina prowadził losowanie bo spali wszystko
Bronson...dlatego mi złośliwości względem Kaszub koło tylnej części ciała latają, bo nie mam z nimi nic wspólnego
Kathy dlaczego złośliwości , Ty na wszystko zaraz się obrażasz ja nie jestem złośliwy
gg36
gg36.....urodziłem sie w Sanoku.
gg36....prawie...rodzine mam w komańczy...
kriss
a gdzie tam prawie - ze 30km jeszcze do bieszczadów- ale torsan stamtąd
a gdzie tam prawie - ze 30km jeszcze do bieszczadów- ale torsan stamtąd
Kochani...co dzis typujemy. czas ucieka kasa czeka
gg...wczoraj mi sie przypomniało, że kiedyś z Krakowa do Gdańska pociąg jechał 6 godzin..............ta technika do przodu a nasze tory kolejowe sie wydużają
5/8 w multi a trzy numery dośłownie o jedno-kużwa nie ma bata siedzą te łorysporadycznie coś rzucą ochłap 2 w porywach 20 zł
kaśka
jak byłem studentem miałem darmowy bilet na pkp i prawie całą polskę zjeździłem, i tak było; o 6.00 był ex. z kr, w gdku byłem o 12.20, po 16 z gdańska wyjeżdzałem i za 6h kraków
jak byłem studentem miałem darmowy bilet na pkp i prawie całą polskę zjeździłem, i tak było; o 6.00 był ex. z kr, w gdku byłem o 12.20, po 16 z gdańska wyjeżdzałem i za 6h kraków
pafty
jolka z żb tak mówi, ts zawsze dobre liczby losuje tylko my klienci źle kreślimy
jolka z żb tak mówi, ts zawsze dobre liczby losuje tylko my klienci źle kreślimy
gg
ciekawe gdzie Wędruś???
ciekawe gdzie Wędruś???
zapoda cosik czy nie???
ale świata nie widać tak leje i wichura,zaraz bedzie po świetle,Wędruś spiesz się...
gg a skąd wiesz przeciez nic nie mówił ...
od joci też nic nie ma, nie???
dzień dobry.
A gdzie to wszystkich wywiało.
Halo,halo.
A gdzie to wszystkich wywiało.
Halo,halo.
Witaj Mirnam
jesteśmy sami na czacie.
.
Biorę się za obiad.
Biorę się za obiad.
miriam tez mysle ze 1,80 wpadnie
Witam wszystkich , pisze z komorki dlatego z emotikonami mam problem ale sprobuje
Gg dno i wodorosty bo z 4 zakladow tylko raz 4/9 a teraz znikam bede przed losowaniem
HARTGE ale takiej kumbulacji jak mawia hipcio to u Was nie ma 109 mln Ł
HERTGE 109 mln funtów co daje ponad 570 mln PLN a tym samym 33 miejsce w rankingu najbogatszych polakow
troche lepiej od wszystkim panstwu znanego producenta lodow marki koral
a swoja droga to Polska niby biedny karaj a ludzie maja kasiory jak lodu co prawda w skali swiatowej to cieniutko ale cóż
nie wiem czy wiecie ale w pierwszej 100 multimiliarderow na swiecie mamy tylko 2 przedstawicieli