Wpisy 965 126 – 965 225
2 czerwca 2012 08:39 → 2 czerwca 2012 12:00, 100 wpisów
pieknaja...nie widziałaś? a ja śniadanko przygotowałam soczek ze świeżych owoców
widać nie ma co być za dobrym
widać nie ma co być za dobrym
Bronson żyjesz???jestem lotem błyskawicy...
no i Wędruś sobie poszedł cioekawe czy coś ma na dziś tak jak wczoraj...
Bronson gdzieś się zapodział???
âŻyje się tylko raz. A jeżeli żyje się dobrze, ten raz wystarczyâ
B. Franklin
B. Franklin
horoskop na weekend:
Wodnik,
Twój rytm pracy będzie zagrożony przez osobę, która chciałaby Cię w pewien sposób zdominować. Uda Ci się jednak odnieść sukces. Będziesz starał się wzmocnić Wasz związek biorąc na siebie odpowiedzialność za Was. Ukochana osoba będzie w centrum Twojego zainteresowania
Wodnik,
Twój rytm pracy będzie zagrożony przez osobę, która chciałaby Cię w pewien sposób zdominować. Uda Ci się jednak odnieść sukces. Będziesz starał się wzmocnić Wasz związek biorąc na siebie odpowiedzialność za Was. Ukochana osoba będzie w centrum Twojego zainteresowania
Kathy......co dla jednych deserem dla innych podstawą być może
żywienia oczywiście
żywienia oczywiście
robię zimne nóżki nie wiem jak tam w Waszych rejonach to się nazywa na Kaszubach ponoć zylc
hejka wszystkim
co dzis zatypować...kurka. mam dziure w mózgu
także Kaszuby trochę znam bardzo mi się tam podoba to nie to co Łódź
bronson....ale takimi co by nie przeciekały
z Bieszczad to ja pochodze
spadam się zapuścić i do 14:00
oby tylko nie łysina prowadził losowanie bo spali wszystko
oby tylko nie łysina prowadził losowanie bo spali wszystko
Bronson...dlatego mi złośliwości względem Kaszub koło tylnej części ciała latają, bo nie mam z nimi nic wspólnego
Kathy dlaczego złośliwości , Ty na wszystko zaraz się obrażasz ja nie jestem złośliwy
gg36
gg36.....urodziłem sie w Sanoku.
gg36....prawie...rodzine mam w komańczy...
kriss
a gdzie tam prawie - ze 30km jeszcze do bieszczadów- ale torsan stamtąd
a gdzie tam prawie - ze 30km jeszcze do bieszczadów- ale torsan stamtąd
Kochani...co dzis typujemy. czas ucieka kasa czeka
gg...wczoraj mi sie przypomniało, że kiedyś z Krakowa do Gdańska pociąg jechał 6 godzin..............ta technika do przodu a nasze tory kolejowe sie wydużają
5/8 w multi a trzy numery dośłownie o jedno-kużwa nie ma bata siedzą te łorysporadycznie coś rzucą ochłap 2 w porywach 20 zł
kaśka
jak byłem studentem miałem darmowy bilet na pkp i prawie całą polskę zjeździłem, i tak było; o 6.00 był ex. z kr, w gdku byłem o 12.20, po 16 z gdańska wyjeżdzałem i za 6h kraków
jak byłem studentem miałem darmowy bilet na pkp i prawie całą polskę zjeździłem, i tak było; o 6.00 był ex. z kr, w gdku byłem o 12.20, po 16 z gdańska wyjeżdzałem i za 6h kraków
pafty
jolka z żb tak mówi, ts zawsze dobre liczby losuje tylko my klienci źle kreślimy
jolka z żb tak mówi, ts zawsze dobre liczby losuje tylko my klienci źle kreślimy
gg
ciekawe gdzie Wędruś???
ciekawe gdzie Wędruś???
zapoda cosik czy nie???
ale świata nie widać tak leje i wichura,zaraz bedzie po świetle,Wędruś spiesz się...
gg a skąd wiesz przeciez nic nie mówił ...
od joci też nic nie ma, nie???
dzień dobry.
A gdzie to wszystkich wywiało.
Halo,halo.
A gdzie to wszystkich wywiało.
Halo,halo.
Witaj Mirnam
jesteśmy sami na czacie.
.
Biorę się za obiad.
Biorę się za obiad.
miriam tez mysle ze 1,80 wpadnie
Witam wszystkich , pisze z komorki dlatego z emotikonami mam problem ale sprobuje