Wpisy 964 126 – 964 225
1 czerwca 2012 18:55 → 1 czerwca 2012 19:47, 100 wpisów
Przymujący zakład:kobitka około 30tki,wzrost 162cm,waga 50+,obsługa w normie,włosy blond bez okularów...
widzę że prawie każdy kupuje akcje na 22.15, ja się skusiłem na 1 akcję lotto za 3zł
dziś w drapce 2012 4zł i jolka namówiła mnie na bitwę morską i 3zł poszło się je..ć
Bitwa morska jest trudna,trzeba zatopić okręty a ts nie pozwala na to...
Mi niedawno łobuzy zabrali 9zeta w zdrapkach,a wcześniej te 9zeta dali...
Chociaż w kolekturze można czasem spotkać ładną kobitkę z dużym biustem...
ja w pierwszym dniu tej drapki 2 okręty zatopiłem i 30zł miałem, a teraz nie mam co kupować na razie, wczoraj otwarto nową paczkę to się skusiłem i
hipcioo ..wszyscy tak marzyciel 32 ..ile razy nie spadła.. i zobacz w profilu 1/1..26 z plusem i poowwoo
Nie ufam zdrapkom,Obcy mogli je wcześniej prześwietlić skanerem i pozostawić tylko pustaki...
s ławek
ja nad wodą mieszkam, dziś do rzeki napluję a za 20dni do bałtyku wpłynie
ja nad wodą mieszkam, dziś do rzeki napluję a za 20dni do bałtyku wpłynie
nie zdradzam postawionych liczb bo grałem tylko jednym zakładem...
gg36...
Ja nawet już nie pamietam,czy na pukonie obstawiłem 32,mam dziurawą pamięć....
dziś jadłem pierogi z truskawkami, ale czekam na leśne borówki, mogę jeść kilogramami, tylko muszę na nie zarobić
slim
wczoraj facet sprawdzał lotto w systemnie7 u jolki za 1470zł i wygrał 96zł
wczoraj facet sprawdzał lotto w systemnie7 u jolki za 1470zł i wygrał 96zł
slim specjalnie do stalowej woli po nie jeżdżę - tam najlepsze- wiaderko kupuję i ponad 100zł trza przyszykować
Musiałbym chodzić do kolektur ze szkłem powiekszajacym by lepiej widzieć...
na kumulację 56mln, ktoś za ponad 5tyś puścił lotto w systemie i pewnie gówno miał
Dantev może sie ulitują nad bałwanem i dadzą coś wygrać,losując z liczbami 36....
Hipopotan, nie wiem, nie znam sie, zarobiony jestem... żadnej roboty już nie biorę
Najgorsze że po kilku minutam patrzenia w mapki gotuje mi się mózg i nie potrafię dobrze analizować,na to trzeba wielkiej cierpliwosci by spraawdzać:powtórki,układy,końcówki...
Slim właśnie czekam na tę chwilę by wyrosły grzybki,bo lubię maślaki pożerac z ziemniakami:
ja lubię nad grzybki , okolice magurskiego lub tatrzańskiego arku narodowego
torsan a wcześniej pisałeś że nie grasz w mm, nałóg to jednak nałógi