Wpisy 963 797 – 963 896
1 czerwca 2012 09:40 → 1 czerwca 2012 12:20, 100 wpisów
majwoj po pl masz jakies kropki lub podkreslenia jak to wywaliłam to dopiero poszło...
astrolog Monet mówi ze widać przez niego co jest w zdrapce...
kathy - 963765 - aż się
astrolog.dokonasz prawie niemożliwego - wprawisz w ruch koło swojej fortuny.
astrolog.dokonasz prawie niemożliwego - wprawisz w ruch koło swojej fortuny.
majwojku takich @ to ja poprosze więcej...
astrolog patrzysz i widzisz...
marnie tu idzie. dociekliwe jakieś.
chyba się lognnę u konkurencji
tam bardziej w cuda wierzą.
chyba się lognnę u konkurencji
tam bardziej w cuda wierzą.
A jak przyjade do Ciebie to pokażesz mi i wytłumaczyszz na czym to polega?
Monet odwiedz moją rodzinke na Podjuchach i w Gryficach może im coś opchniesz...
Trzeba iść na jakieś śniadanko i zajrzeć póżniej co Wędruś wymyslił...
przy odbiorze ulotka z instrukcją.
Kontakt osobisty z klientem w tej branży niewskazany.
Kontakt osobisty z klientem w tej branży niewskazany.
Monetdobry z ciebie akwizytor,wlepisz każdy bubel???
dzięki astrolog.
że z Kuźniecową to wiedziałem ale godziny to różne podawali.
że z Kuźniecową to wiedziałem ale godziny to różne podawali.
Islandorka.. .
Znowu z mojego snu wyszło...45. Chyba nie będzie.. .
Znowu z mojego snu wyszło...45. Chyba nie będzie.. .
Przepraszam, czy wczorajsze 25x 6/6 w skali kraju, to nie wychodzi tak cirka - 1.5 piątki na województwo ? noooo, ale za to zajefajna wysokość wypłaty...
Jednak, jak tak paczę - w '98 zakład kosztował 0,60 zeta ?
21-10-98
jedna szóstka - płacili troszkę ponad 3 bańki
298x 5/6 - 2964
18630 4/6 67 i uwaga - 395713 trójek po pięć zeta
nie wiem, jak Wam - mi pasowało
Jednak, jak tak paczę - w '98 zakład kosztował 0,60 zeta ?
21-10-98
jedna szóstka - płacili troszkę ponad 3 bańki
298x 5/6 - 2964
18630 4/6 67 i uwaga - 395713 trójek po pięć zeta
nie wiem, jak Wam - mi pasowało
2,4,7
miałem sen....
że wpadły w MM liczby od 1-10 a ja nie pusciłem, ale jaja Witam wszystkich
że wpadły w MM liczby od 1-10 a ja nie pusciłem, ale jaja Witam wszystkich
Aaa - w kwestii trunków jeszcze słowo - podobno - trwa opracowywanie receptur na takie, po których widać nie tylko, to co widać , ale i jakie liczby skreślać i jakie drapki drapać...
baaaa, podobno nawet, za odpowiednią dopłatą - trochę lepsze składniki będą - i jak łba nie rozpintoli - będzie widać - kiedy i gdzie wysłać - i w te elektroniczne gry losowe, i te bez możliwości wyboru...
a jak jeszcze dilerach
płatnego softu od czarymaryfikumiku - to już sami widzicie -
koniec teesa blisko
sorry - cza się szybko nachapać
baaaa, podobno nawet, za odpowiednią dopłatą - trochę lepsze składniki będą - i jak łba nie rozpintoli - będzie widać - kiedy i gdzie wysłać - i w te elektroniczne gry losowe, i te bez możliwości wyboru...
a jak jeszcze dilerach
płatnego softu od czarymaryfikumiku - to już sami widzicie -
koniec teesa blisko
sorry - cza się szybko nachapać
Hura dziś Dzień Dziecka!!! Dla tych dużych i tych małych wszystkiego naj,naj...dużo wygranych
mala
Wędrusiu masakra...
Robal.
A jak się napijesz tego trunku,i zobaczysz,że masz wysłać np.
w Chorzowie (bo piszesz gdzie)to wtedy
A jak się napijesz tego trunku,i zobaczysz,że masz wysłać np.
w Chorzowie (bo piszesz gdzie)to wtedy
Wedrusiu obstawiasz dziś 1-10???
ja juz mam obsesje na punkcie MM,że sie mi takie głupoty śnią
robal...za chwile nie bedzie za co grać w MM to samo przejdzie
a jak podwyższą cene MM to całkowiscie przestane grac
kathy...jakies sukcesy ostatnio?
kathy...jakies sukcesy ostatnio?
Kriss >>> koleżanka same sukcesy zalicza.
Kriss >>> koleżanka same sukcesy zalicza.
Mirnam
Bronson
Bronson
kathy...a mnie to rzucają same kłody pod nogi
Witam wszystkich i by nie przedłużać emotikonkowego wężyka wszystkich i jeszcze kilka razy
medea
Medea
obiektywnie rzecz biorąc do wszystkich gamoni przydaje się luuuuziiiiiik
To, że będzie pogrom w wieczornym losowaniu w moim przypadku byłam pewna, bo tacy jak ja z zezowatym szczęściem nie powinni Losu wystawiać na próbę jak już wreszcie zdecyduje się coś tam nam wrzucić do portfela, ale trafić w trzech zakładach mini 2/5 a ze skąpstwa i braku wiary anulować dwa zakłady, z których jeden dawał 4/5 to tylko ja potrafię
I jeszcze głupia jedna zachowałam sobie kupon by móc zobaczyć rozmiar swojej głupoty A wszystko przez to, że razem z koleżanką znalazłyśmy kiedyś taką stronę gdzie wróżka publikuje typy do lotto dla każdego znaku zodiaku i wczoraj nie mając pomysłu na liczby do mini weszłam tam sobie i było 15/21/23/29/38/40 a w dostępnym tam "kalkulatorze" numerologicznym z mojego zapytania "czwórka w mini lotka" maszynka wyliczyła mi 42/28/22/14 . Z tych cyferek wymodziłam dwa zakłady, które potem wyrzuciłam na rzecz tych z mapek i tak trafiłam tylko 38/42
I jeszcze głupia jedna zachowałam sobie kupon by móc zobaczyć rozmiar swojej głupoty A wszystko przez to, że razem z koleżanką znalazłyśmy kiedyś taką stronę gdzie wróżka publikuje typy do lotto dla każdego znaku zodiaku i wczoraj nie mając pomysłu na liczby do mini weszłam tam sobie i było 15/21/23/29/38/40 a w dostępnym tam "kalkulatorze" numerologicznym z mojego zapytania "czwórka w mini lotka" maszynka wyliczyła mi 42/28/22/14 . Z tych cyferek wymodziłam dwa zakłady, które potem wyrzuciłam na rzecz tych z mapek i tak trafiłam tylko 38/42
MOnet
I jak te Twoje wczorajsze przesunięcie ?
Bo ja mam podobny dylemat na lotto /skromniej słany /
I jak te Twoje wczorajsze przesunięcie ?
Bo ja mam podobny dylemat na lotto /skromniej słany /
typy na euro
POLSKA-GRECJA 1
POLSKA-ROSJA X
POLSKA-CZECHY 1
CZECHY-ROSJA X
POLSKA-GRECJA 1
POLSKA-ROSJA X
POLSKA-CZECHY 1
CZECHY-ROSJA X
torsan
Spokojnie, było minęło ... a jak znam siebie to pewnie znowu coś takiego zrobię No chyba, że twoje ma inne przyczyny poza wyrażeniem swojego wsparcia dla mnie
Spokojnie, było minęło ... a jak znam siebie to pewnie znowu coś takiego zrobię No chyba, że twoje ma inne przyczyny poza wyrażeniem swojego wsparcia dla mnie
medea:
I jeszcze głupia jedna zachowałam sobie kupon by móc zobaczyć rozmiar swojej głupoty
z grzeczności nie będę przeczyła
I jeszcze głupia jedna zachowałam sobie kupon by móc zobaczyć rozmiar swojej głupoty
z grzeczności nie będę przeczyła
Robal.
Mój dylemat do soboty odłożony.
Z przesunięcia póki co wyszło ominięcie (podwójne pełne)
Mój dylemat do soboty odłożony.
Z przesunięcia póki co wyszło ominięcie (podwójne pełne)
medea....
Była bys bogatsza dzis o 1100 zł
Była bys bogatsza dzis o 1100 zł
ciekawe gdzie Tomcio ...sie podziewa
medea...a co to za stronka gdzie te liczby miałaś?
medea...zapodaj. moze cos dla mojego znaku bedzie
medea
wyrzucaj blankiety, zwłaszcza, jak masz coś typnięte, a nie grane
wyrzucaj blankiety, zwłaszcza, jak masz coś typnięte, a nie grane
medea....nie daj sie prosic.zapodaj tą stronke z czarami
Macie rację od dzisiaj skreślam - wysyłam nie wysyłam to w diabły wyrzucam blankiet plus notatki.
Dla chcących spróbować szczęścia liczby dla Bliźniąt to 14,15,20,26,30,31 a w odpowiedzi na pytanie o piątkę wyszły takie liczby 13,39,60,77, bo ta maszyna wylicza tylko cztery liczby a czasami niektóre nie są do naszego lotto np. 85. Nikt nie jest doskonały
kris proszę bardzo musiałam poszukać, bo nie zapisałam sobie w ulubionych dobrze, że w zeszycie miałam adres :
http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta
Dla chcących spróbować szczęścia liczby dla Bliźniąt to 14,15,20,26,30,31 a w odpowiedzi na pytanie o piątkę wyszły takie liczby 13,39,60,77, bo ta maszyna wylicza tylko cztery liczby a czasami niektóre nie są do naszego lotto np. 85. Nikt nie jest doskonały
kris proszę bardzo musiałam poszukać, bo nie zapisałam sobie w ulubionych dobrze, że w zeszycie miałam adres :
http://pl.horoscopofree.com/horoskop-szczescia-bliznieta
A tu dodatkowo do tego kalkulatora żebyś nie musiał szukać
http://pl.horoscopofree.com/numery-lotto
http://pl.horoscopofree.com/numery-lotto
Kathy
klątwa stałych ? - tak, to jest delikatny problem, a czasem ...
... wrażenie
klątwa stałych ? - tak, to jest delikatny problem, a czasem ...
... wrażenie
medea ja też korzystam z tej stronki miałem już 3 trójki w mini na te numery z tej stronki dla swojego znaku
rustu2009
A więc nie tylko ja naruszam swój racjonalny światopogląd z ohydnej żądzy zysku
A więc nie tylko ja naruszam swój racjonalny światopogląd z ohydnej żądzy zysku
pytanie do znawców czy jest piątka/ki w mini które się powtórzyły w historii
medea76 zaglądam na takie stronki bo coś w tym jest w zeszłym roku miałem w horoskopie pewnej gazety miałem tekst że mogę spodziewać się dużych pieniędzy ale nie w grze hazardowej i ...29czerwca wygrałem 108000 po odjęciu 10proc.podatku w wielkiej kumulacji w rmfce
rustu2009
na forum - 777ch, albo sindbad - zapewne są w stanie sprawdzić...
zgadując - zapewne nie
na forum - 777ch, albo sindbad - zapewne są w stanie sprawdzić...
zgadując - zapewne nie
rustu...i co zrobiłes z ?
rustu2009
jest gdzieś na sieci efekt dźwiękowy - Twoja reakcja - jak usłyszałeś, że chapłeś ?
jest gdzieś na sieci efekt dźwiękowy - Twoja reakcja - jak usłyszałeś, że chapłeś ?
rustu...ale bajerujesz sprawdzam na rmf i nie było wygranej 29 czerwca w zeszłym roku
Kriss 8 przebalowałem a 100000 zainwestowałem w...złoto,to dobra inwestycja na lata
konkurs był do 31 maja. albo cos pominołem...
medea76
na odwiedzenie Wąwozu Mysliborskiego i Oraganów Wielisławskich nie potrzeba dużo kasy
na odwiedzenie Wąwozu Mysliborskiego i Oraganów Wielisławskich nie potrzeba dużo kasy
rustu...zapodaj jakis link. bo inne nagrania są. chce zobaczyc jak sie wygrywa ))