Wpisy 963 097 – 963 196
31 maja 2012 21:23 → 31 maja 2012 21:46, 100 wpisów
koło 1godziny do losowania,spóznialscy brać prowiant i wymarsz do kolektur:kierunek żabkojad lub stacja...
deki..no ja się bronię jak cholera bo ja nie mogę jutro znowu szyby zaparują tak jak wtedy.Pamiętasz?
Lila..pasko rajstopki poszedł przymieżyć
Lila...
deki...pamiętamMusiałbys zobaczyć minę innych pasażerów jak wsiadłam do auta.Dwa chuchy i wszystkie szyby zaparowane
Na dziś mam taką piąteczkę
7,28,36,40,69
7,28,36,40,69
Lilucha to chyba te opary z czata hehehe inni piją a tobie jęzorek się plącze
UUUUUUUU!!! piwo z czata podchodzi pod 10%
rustu...no patrz jak chleją.Chuchają i faktycznie tymi oparami się nachuchałam
Lila...
Lila...a może
Proszę ciebie totalizatorze,ciągle mam pecha daj mały prezencik:6z7dla hipcia...
Wzamian ofiaruję serce:kwitka:i pączka dla szczupłej pani ze studia:
deki....tu na reklamie jest napisane ILE NA EMERYTURZE a ja przeczytałam Lila na emeryturze
m.dorotka
hipcio ciiii nie tak oficjalnie z tą łapówką bo BOR pod drzwiami! Witaj m.dorotka
CZYTAJTA LUDZISKA.MACIE POZDROWIENIA OD ULEXXY KTÓRA,ŻYCZY WAM WYSOKICH WYGRANYCH.Nie ma niestety dostępu do konta no i buziaczki
Lila...
ulexxa...
Witam. Hasło na forum faktycznie może być inne jeśli tak zostało ustalone...
jano...
Pasko...skoro już jesteś to napisz mi,czy będzie kiedyś możliwość typowania na więcej jak dwa losowania?
Lilcia zgarniasz kasiurę z tsa i może być Lila na emeryturze Hawaje,Seszele drink ze słomką opaleni Boye palmy piasek itp. No ładna ta twoja emerytura...
hipcio..herbatę to ja tylko rano pijam do śniadania a tak w ciągu dnia to tylko soki
rustu..jeszcze trochę mi brakuje a na Hawaje nie muszę wygrać żeby tam lecieć
deki...soki nie ale ostatnio znalazłam jakis kompot 10 letni.Dobra galaretka była ale nogi posłuszeństwa odmówiły
hipopotam jaka tam królowa
lila
pięknaja nie żartuje Januszki to fajne chłopaki
deki
profesor
lila pozdrów ulexxe
lila
pięknaja nie żartuje Januszki to fajne chłopaki
deki
profesor
lila pozdrów ulexxe