Wpisy 962 973 – 963 072
31 maja 2012 20:46 → 31 maja 2012 21:17, 100 wpisów
deki...zaspanego już Ciebie widziałam tak że,nie robi to na mnie wrażenia
deki..no jak nie wiesz jakpiszesz te co podaję,odrzucasz te najwcześniejsze dopisujesz najdłużej oczekiwane i buczy jak ta lala
lila Mi buczy ale.... robię tak ale nie te co trzeba odrzucam i potem ból
Pasko.. .
Zgadza śię.. .Pomyliłem śię.. .
Zgadza śię.. .Pomyliłem śię.. .
joacz...to nie o Ciebie chodziło tylko o te moje szajsowate wygraneJakaś menda na mnie urok rzuciła i juz nawet wiem jakie mendy bo jest ich dwie albo trzy
wedrowiec
Nie, choć głowy nie dam sobie uciąć bo znawca oprogramowania ze mnie taki jak koziej wiadomo co trąba. Szczególnie, że to nowy nabytek i tak naprawdę dopiero się uczę na nim pracować
Nie, choć głowy nie dam sobie uciąć bo znawca oprogramowania ze mnie taki jak koziej wiadomo co trąba. Szczególnie, że to nowy nabytek i tak naprawdę dopiero się uczę na nim pracować
Liluś...wiem ,że nie o mnie na mnie to już nie wiem ile mend rzuciło urok od miesięcy lipa://
madea.
madea.
Medea.. .
Na temat pisania z komórki na czat trochę wiem.. .Miałem...5 000 wpisów z komórki.. .
Na temat pisania z komórki na czat trochę wiem.. .Miałem...5 000 wpisów z komórki.. .
napewnoooooooooooooooooooo jakiś szczęściarz pewnie .Wiem jedno napewno nie ja
joacz...tak ogólnie mówiąc ten Maj bardzo mnie w***ia,dzięki Bogu już jutro Czerwiec
Lila .. chyba nie mocniej niż mnie Ale tak jak mówisz jutro już czerwiec i będzie git
deki...a no 6zaczynam się powoli w***iać jak sobie o tej całej drodze pomyślę
Pasko z tymi emotami coś nie teges piszę z tela przeglądarka opera mini raz wchodzą a raz nie i jeszcze pytanie o co kaman? Nik mam jeden a logując się na czat mam inne hasło jak wchodzę na forum inne
deki.....schowaj jakąś rybkę dla mnie
Lila....rybki nie dobre nie jedz.....
Lila....rybki nie dobre nie jedz.....
Dobry wieczór
Lila...
deki...
Joacz...