Wpisy 962 897 – 962 996
31 maja 2012 20:11 → 31 maja 2012 20:56, 100 wpisów
medea to potęzny zastrzyk gotówki dostałaś z tej zdrapki pewno hehe
kasiula..lepiej niech mi się za dużo nie merda bo już u Patrzalisty sobie zarezerwowałam miejsce
hipo widze ze tracisz podium juz 3 miejsce cos malo sie starasz pewnie bałwan sie obrazil albo nie pogadałeś z OBCYMI
Tak Scolls jest tragedia lecę w typowaniach w dół,a bałwan razem ze mną...
oglądaliście ten film z BBC o euro w polsce? kurde jak by opisywali III rzesze hehe
Pasko cos kombinuje z czatem.. .
Przedtem było....100 wpisów na stronie, teraz jest aż...300.
Przedtem było....100 wpisów na stronie, teraz jest aż...300.
:mam nadzieję,że po dzisiejszym losowaniu pójdę w notowaniach w górę:
lila...ty tuu nie gadaj tyle chłopaków ..typuj typuj wcześniej ..
i poowwoo
i poowwoo
Zatypowałem na dzisiaj lotto,więc może czeka mnie podwójna korona...
Ciekawe, czy można pisać z komórki.. .Teraz jest około...350 wpisów na czacie, a było tylko ..100.
Zaraz sprawdzę, napiszę z komórki.
Zaraz sprawdzę, napiszę z komórki.
Jeszce niecałe 2godziny i będzie:dlatego apeluję do pana lotto,oszczędz wstydu hipciowi,kończ waść z szachrajstwem...
coś czuję że A.Radwańska w Rolland Garros finał wychaczy jutro Kuźniecovą 2-0 trzepnie
Na stronach Ufo Szaraki maja duże oczy,są zielone,a tymczasem Obcy są podoni do ludzi...
Test. Wpis ze smartfona
amour
77 złotych za całe 2 zł wyskrobane z drobniaków w portfelu a zdrapka kupiona tylko dlatego, że na zaplanowanego mm zabrakło mi 50 groszy
77 złotych za całe 2 zł wyskrobane z drobniaków w portfelu a zdrapka kupiona tylko dlatego, że na zaplanowanego mm zabrakło mi 50 groszy
We wpisie ze smartfona wcięło ikonki.. .
wedrowiec
Ja już nawet nie próbuję, bo mój albo działa albo się zawiesza i z dodawania wpisu nici
Ja już nawet nie próbuję, bo mój albo działa albo się zawiesza i z dodawania wpisu nici
Test nr.2 na ikonki.
Są ikonki, gdy śię piszę ze smartfona.. .
Medea.. .
Masz w swoim telefonie Mini Opere ???
Masz w swoim telefonie Mini Opere ???
Wędrowca: nic nie kombinuję. Jest 100 wpisów na początku, ale potem dochodzą kolejne jak ludzie dyskutują i nie kasują się te co były widoczne od początku. W ten sposób w pewnym momencie możesz mieć dużo więcej, ale jak odświeżysz stronę będzie znowu 100
deki...zaspanego już Ciebie widziałam tak że,nie robi to na mnie wrażenia
deki..no jak nie wiesz jakpiszesz te co podaję,odrzucasz te najwcześniejsze dopisujesz najdłużej oczekiwane i buczy jak ta lala
lila Mi buczy ale.... robię tak ale nie te co trzeba odrzucam i potem ból
Pasko.. .
Zgadza śię.. .Pomyliłem śię.. .
Zgadza śię.. .Pomyliłem śię.. .
joacz...to nie o Ciebie chodziło tylko o te moje szajsowate wygraneJakaś menda na mnie urok rzuciła i juz nawet wiem jakie mendy bo jest ich dwie albo trzy
wedrowiec
Nie, choć głowy nie dam sobie uciąć bo znawca oprogramowania ze mnie taki jak koziej wiadomo co trąba. Szczególnie, że to nowy nabytek i tak naprawdę dopiero się uczę na nim pracować
Nie, choć głowy nie dam sobie uciąć bo znawca oprogramowania ze mnie taki jak koziej wiadomo co trąba. Szczególnie, że to nowy nabytek i tak naprawdę dopiero się uczę na nim pracować
Liluś...wiem ,że nie o mnie na mnie to już nie wiem ile mend rzuciło urok od miesięcy lipa://
madea.
madea.
Medea.. .
Na temat pisania z komórki na czat trochę wiem.. .Miałem...5 000 wpisów z komórki.. .
Na temat pisania z komórki na czat trochę wiem.. .Miałem...5 000 wpisów z komórki.. .