Wpisy 962 673 – 962 772
31 maja 2012 19:14 → 31 maja 2012 19:49, 100 wpisów
Deki.
To z czym się będziesz kojarzył??
To z czym się będziesz kojarzył??
Uważny i roztropny.
Masz.Nie będę Ci żałować.
Autostrady już gotowe.
nie zapomnieć.
Smacznego
Mleczko z %
Emerytko.....nie zrywaj wszystkich....poczekaj jeszcze tydzień...... Deki musi ryby nałapać
Koszmar,koszmar,kilka zdrapek przegrałem,skusili w kolekturze...
Za tydzień to już nie śladu po czereśniach.
Akwen jest niedaleko.
A może zahaczysz jeszcze o jedno miasto?
Akwen jest niedaleko.
A może zahaczysz jeszcze o jedno miasto?
Hipopotan.
Ty nie masz silnej woli.Zawsze Cię jakiśskusi.
Ty nie masz silnej woli.Zawsze Cię jakiśskusi.
A miał duży biust.
Oni mają sposoby aby kusić,ich nauczycielem jest ten z kopytami i rogami:
mala557
A zaczeło się wszystko w raju gdzie żyl adam i ewka a pod nosem postawili im kolekturę...Kupili losy i się zaczęło..
deki>> niedaleko Szczecina (Stolec - taka nazwa) jest jezioro - woda czysta jak w strumieniu.
Zaklepię miejsce. Co trzecia ryba dla Ciebie będzie. A podobno jest sporo jeszcze.
Zaklepię miejsce. Co trzecia ryba dla Ciebie będzie. A podobno jest sporo jeszcze.
Medea:czytałem o Twoim sukcesie w nowej zdrapce:gratulacje i kwitek:
emerytko to u was są już czereśnie bo u nas jak na lekarstwo, ze o truskawkach trzymajacych się twardo na poziomie 7 złotych nie wspomnę
Mirnam
Ts mam do ciebie małą prośbę,wylosuj moje liczby,grałem na 7ki,dwa zaklady:
hipopotan
Cieszę się strasznie, ale to był po prostu fart i fuks. Ktoś tam na górze jak widać chciał mi poprawić humor. Ciekawe na ile polegnę wieczorem w mm, bo życie nauczyło mnie tego, ze nie ma tak dobrze by człowiek miał za dużo szczęścia
Cieszę się strasznie, ale to był po prostu fart i fuks. Ktoś tam na górze jak widać chciał mi poprawić humor. Ciekawe na ile polegnę wieczorem w mm, bo życie nauczyło mnie tego, ze nie ma tak dobrze by człowiek miał za dużo szczęścia
deki >> a skąd ja wiem??
Mnie nikt nie nauczył wędkować.
Nawet jak jeździlem na ryby to koledzy robaki zakładali na haczyk a jak rybka jakaś się złapała to był jak ją zdjąć.
Mnie nikt nie nauczył wędkować.
Nawet jak jeździlem na ryby to koledzy robaki zakładali na haczyk a jak rybka jakaś się złapała to był jak ją zdjąć.
Medea.
Ja mam w moim ogródku taką wcześnie owocującą.
Ja mam w moim ogródku taką wcześnie owocującą.
mala1438
mala
Ano wydrapałam sobie 77 złotych w super 7 i cieszę się jak szczerbaty na widok sucharów albo jak mówiła moja babcia murzyn szkiełkiem
Ano wydrapałam sobie 77 złotych w super 7 i cieszę się jak szczerbaty na widok sucharów albo jak mówiła moja babcia murzyn szkiełkiem
Ale,robaka na haczyk i jeszcze wrzucić do wody??
mala557
emerytka 46,
medea76 dzis tez skusiłam sie na ta zdrapke ale lipa
Sylwia
medea76 dzis tez skusiłam sie na ta zdrapke ale lipa
Sylwia
mala557 kolektora twoja sprawna juz?
Hipcio.
A 36 ??
A 36 ??
Oboki o 1400;31 i 33 widać,że tym sterują a nie ma przypadku...
mala557 ale fajna prace mialas
Dobry jak rozumiem w tej drapance "7" jak jest np na czerwono 7 i obok wygrana te 2 zeta to wygrałem 4 ?
Hipcio.
Skąd wiesz że
Skąd wiesz że