Wpisy 962 133 – 962 232
31 maja 2012 13:20 → 31 maja 2012 13:58, 100 wpisów
torsan bo się uwędzisz...
islandorka jak mówisz o buzi to mi się kawał przypomniał
insyminator zapłodnił krowę odchodzi a krowa do niego a buzi
insyminator zapłodnił krowę odchodzi a krowa do niego a buzi
już gdzieś słyszałam...
no co nie miała racji???
krówce też się cos należy od życia...
ok zajrze po 14 coście ugrali, bywajcie...
kiedyś kumpel do swojej żony mówi tak
kobieta to stworzenie boże powinna stać w oborze
a że chłopu dała dupy to ją zabrał do chałupy
przez miesiąc się do niego nie odzywała a o seksie zapomniał jak wygląda
kobieta to stworzenie boże powinna stać w oborze
a że chłopu dała dupy to ją zabrał do chałupy
przez miesiąc się do niego nie odzywała a o seksie zapomniał jak wygląda
Witam wszystkich
ja 31...1/1 ..i ide na obiad i poowwoo
lila
medea76
kathy
islandorka30,5
medea76
kathy
islandorka30,5
dzień dobry
vanilla
krzysio744
torsan
krzysio744
torsan
Lilcia
vanilla
vanilla no szkoda że nie powtórzyłeś wczoraj z 14:00 na wieczór miałbyś 4300 złotych
wojtas198721002
kathy...tzn mam ale ni dambo potem będą pretensje a na to jakoś nie mam ochoty
kathy
vanilla 6/6 z plusem to już jest coś ale co zrobić
multi multi
lila....albo z dopiskiem: po odejściu od mp, reklamacji nie uwzględnia się
w studiu trwa rozgrzewka,koty jeszcze bawią się kulkami
vanilla ja własnie daję długo dany zestaw liczb i dobrze na tym wychodzę ale widzę te osoby które trafił na tej stronie 9/10 też dawały długo dany zestaw i proszę ale co zrobisz czasu nie cofniesz jakby się to mówiło
medea
wojtas
Ja bardziej podejrzewam wytężoną pracę speców od plomb, bo kaseta musi przynajmniej wyglądać na nienaruszona
Ja bardziej podejrzewam wytężoną pracę speców od plomb, bo kaseta musi przynajmniej wyglądać na nienaruszona
vanilla ale chyba kiedyś też byś miał nie wysłaną 10/10 w multi multi jak się nie mylę
kulkę 32 prezes zabrał ze sobą na odchodne
medea-jak tam ostatnio się wiedzie??
wojtas
Najpierw czarna rozpacz i jakieś 50 zł w plecy. Teraz od jakiś pięciu losowań 2/4 lub 3/4 z chybika niwelujące straty za pozostałe puszczone pudła. Czyli dalej jestem w plecy o jakieś 60 zł. Wczoraj trafiłam 4/9 oraz 6/10 więc znowu doszłam do około 40 zł na minusie
Najpierw czarna rozpacz i jakieś 50 zł w plecy. Teraz od jakiś pięciu losowań 2/4 lub 3/4 z chybika niwelujące straty za pozostałe puszczone pudła. Czyli dalej jestem w plecy o jakieś 60 zł. Wczoraj trafiłam 4/9 oraz 6/10 więc znowu doszłam do około 40 zł na minusie
A za 15 minut pewnie będę o w plecy o 7,50 z tych wygranych 14 złotych
medea-to dobrze,że jakoś drastycznie ten minus się nie pogłębiau mnie w maju cieniutko,dobrze,że dzisiaj ostatni
Lilcia-do grobu ją zabrał
torsan
Lila
32 nie ma już od 25 losowań czyli ponad 12 dni trzeba zgłosić do CBA i na policję. To jest uprowadzenie
32 nie ma już od 25 losowań czyli ponad 12 dni trzeba zgłosić do CBA i na policję. To jest uprowadzenie
torsan-w MM w maju bardzo słabo,z 2 razy 20 zł i wymiociny 2zł,4 zl
medea...trzeba zgłosić uprowadzenieChyba że,dzisiaj ktoś ją dobrowolnie odstawi pod drzwi
Lilcia-fizycznie nie,zawodowo
podobno będzie teraz WC sprzątał po rosyjskich kibicach na Euro
wojtas198721002 tylko żeby prezes Dudziński chciał jeszcze zabrać te porażki w codziennych grach
torsan-tak,planuję ostrzej pograć na Euro
Lila
Powinien to zrobić sądząc po wysokości zrzutki jaką zrobiliśmy dzięki zakładom skopanym przez jej brak
Powinien to zrobić sądząc po wysokości zrzutki jaką zrobiliśmy dzięki zakładom skopanym przez jej brak
torsan-dobrze,że ostatnio tenisa nie wysłałem,bo by mi Serena Williams nie weszła
Dudziński był w pośredniaku i mu odśnieżanie zaklepali na grudzień
jacco
jacco
trzeba wziąć głęboki oddech
Witam was Multipiskowicze życie nie daje mi czasu na posiedzenie przed monitorem kuli też nie pomagają a jak u was ? Jakieś grubsze wygrane ?
kto dzisiaj poprowadzi?