Wpisy 961 581 – 961 680
30 maja 2012 22:42 → 30 maja 2012 23:09, 100 wpisów
joacz
profesorku
Lila mówię Ci musimy się wybrać do TS i porządek zrobić z tą maszyną
Lila mówię Ci musimy się wybrać do TS i porządek zrobić z tą maszyną
Lila...
może jak wrócę do Poznania to w sklepie z jednoosobową obsługą na ch-t coś ugram,bo na razzie tylko stałe śa wysyłane co 2 tygodnie
W kosmosie nie ma kolektur,więc wedrują na ziemię aby sssssię rozerwać...
Hipo ... ale nie tylko Tobie mi też te oszołomy nie dadzą wygrać ehh...
Kumulacja Jokera: 600 000 złotych
kumorek...poczekaj jutro ja prowadzę losowanko
Scolls teraz już wszystko odsłonięte,światła zapalone...a pukonami się podetrę w wc...
Jak ja poprowadzę losowanko to juz klękajcie narody
Lila..pewnie ze ja
hipo... a może wśród obcych jest jedna kobitka ,która ma ochotę na Ciebie
dziewczyny a co zrobicie jak nie będzie TS ?????? wszak tak zawsze jest jakaś adrenalinka
Lila...targnę bebnem wszyscy wygracie
scolls...
reniuszka...adrenalinka to nie tylko Tszawsze jeszcze można skoczyć na bandżi bez liny
joacz..dobranoc
profesorze..widzisz te dmuchane zabawki po prawej stronie?kupię sobie taką zjeżdżalnię ,a co
Lila...
scolls no właśnie lila zdążyła mnie wyprzedzić ze swoim zdaniem
profesorze...w dzisiejszych czasach wszystko dmuchane,ja nie wiem co to się dzieje
Lila...
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
dmuchaniezaczyna się
scolls..nie o dmuchaniu tylko o dmuchanej zjeżdżalni a to różnica.Jak sobie taką kupię to Ty będziesz dmuchał
No mowilas o dmuchanych zabawkach po prawej my z Reniuszka widzimy po prawej dmuchane lalePrawda reniuszka
profesorze...tu już się dawno zaczęło i nie skończy się raczej tak szybko
Lila...
czzy komuś się śniły cyferki?bo mnie tak,spisałam je ale wcale nie wyszły
scolls..Ty reniuszki w to nie mieszaj bo ona na bank nie widzi żadnych dmuchanych lal
Lila,,,
a najlepszy sen to miałam maając7-8 lat sniło mi się ,ze korytarz w bloku był wyłozony złotówkami uzbierałam kilka worków jak się obudziłam spytałam mamy co z moimi pieniędzmi aona mówi,że nic nie ma
Bardzo proszę nie dmuchac nic tu publicznie
reniuszka....ale masz snyTobie złotówki,mnie się śnią duchy co mi meblami po całym domu jeżdżą,no nieźle
Reniiszka nie widziszPrzeciez napisalas ze tem masz po prawej .....zobacz teraz :biale czarne, zolte i czerwonea to opalone
ale może to był jakiś proroczy sen tylko ten sen się jeszcze nie ziścił