Wpisy 960 467 – 960 566
30 maja 2012 12:41 → 30 maja 2012 13:17, 100 wpisów
patryk
Oczywiście, że możesz. Prawnikiem, ale niestety nie korporacyjnym, bo w ich ocenie to za wysokie progi na moje nogi
Oczywiście, że możesz. Prawnikiem, ale niestety nie korporacyjnym, bo w ich ocenie to za wysokie progi na moje nogi
- Szczęśliwy kupon został kupiony w Al. Komisji Edukacji Narodowej 14 w hipermarkecie Tesco - informuje w rozmowie z MM-ką rzecznik prasowy Totalizatora Sportowego, Piotr Gawron.
- Wygrany kupił 5 zakładów i zapłacił za nie 15 zł. Podobnie jak w Redzie, były to skreślenia na tzw. chybił - trafił - dodaje Gawron.
Druga wygrana padła w okolicy Trójmiasta. Tam wygrana osoba kupiła 3 zakłady i zapłaciła za nie 9 zł.
56 milionów do podziału
- Wygrany kupił 5 zakładów i zapłacił za nie 15 zł. Podobnie jak w Redzie, były to skreślenia na tzw. chybił - trafił - dodaje Gawron.
Druga wygrana padła w okolicy Trójmiasta. Tam wygrana osoba kupiła 3 zakłady i zapłaciła za nie 9 zł.
56 milionów do podziału
nicolla
Czy mogłabyś uchylić rąbka tajemnicy co do tego jakie cyferki podpowiedziała Twoja intuicja ???
Czy mogłabyś uchylić rąbka tajemnicy co do tego jakie cyferki podpowiedziała Twoja intuicja ???
http://kiep.pl/14692/moj-wygrany-kupon-lotto
to jest z 27.09.2011
czytam złe żeczy o waszej stronie w komentażach
i co ktoś się odniesie do tego co podałem że kłamnie TS?
Jade na zjazd zwiazkowców do Ryni 20-22 czerwca,jest ktos z okolic?
nicolla dziekuję, zobaczymy, pomyślimy
amour
A bo ja z myślących i uczących się przepisów rozumowo co by móc jasno i dokładnie wyjaśnić klientowi co w danej sprawie, może, czego nie może i jakie będą konsekwencje jego decyzji. A to wymaga opanowania informacji z bardzo różnych dziedzin prawa. Tymczasem egzamin państwowy preferuje dzięcioły co to uczą się na pamięć przepisów. Ja tak nie potrafię i tyle.
amour
A bo ja z myślących i uczących się przepisów rozumowo co by móc jasno i dokładnie wyjaśnić klientowi co w danej sprawie, może, czego nie może i jakie będą konsekwencje jego decyzji. A to wymaga opanowania informacji z bardzo różnych dziedzin prawa. Tymczasem egzamin państwowy preferuje dzięcioły co to uczą się na pamięć przepisów. Ja tak nie potrafię i tyle.
dżon..gdzie masz te komentarze? Jesli chodzi o ścisłość to w tych komentarzach pisała jedna i ta sama osoba więc tym bym się zbytnio nie sugerowała
nicolla
A to mam całkiem inne cyferki. Cóż za godzinkę przekonamy się kto był bliżej prawdy
A to mam całkiem inne cyferki. Cóż za godzinkę przekonamy się kto był bliżej prawdy
lila bo przegrał zakład i miał kawe postawić i sie biedak wystaraszył chyba
no bo ja wnioskuję że specjalnie namawiają do gry na chybił a ktoś trafił z własnych liczb 28mln.
medea rozumiem Cię doskonale, ale sama wiesz jak jest w polsce z prawem, studia to jedno ale potem pozotaje aplikacja itd, no a kwestia pracy jako Prokurator, Sędzia czy adwokat to często kwestia dziadka, taty, wuja, czy cioci w tym fachu,
Protestuje !!!!!!
Hipcio nie jest ...oszustem.. .
Hipcio nie jest ...oszustem.. .
dżon...ja namawiają?Jak nie mam ochoty to nie gram i nawet 25 czy 40 baniek do mnie nie przemawia.Chcę to gram nie chcę to nie gram.Nikt nie jest w stanie mnie na nic namówić
dobra niech bedzie sugerują graczom
Lila.. .
Nicolla.. .
dżon...sugerują brzmi już inaczej a jak ktoś się skusi to już tego kogoś problem.Każdy jest indywidualny Ja gram tylko w MM i mnie tam żadne miliony nie interesują no chyba że,dojdzie do 50 banieczek
dżon...nikt nie sugeruje nie namawia jak pisała lila gram jak chce i kiedy chce jak idę ulicą to nikt na siłe nie zaciaga mnie do budki by nadać
amour
A ja pierwszy prawnik w rodzinie czyli według nich nie mam odpowiednich genetycznej spuścizny do tych jakżesz prestiżowych no i dochodowych zawodów
A ja pierwszy prawnik w rodzinie czyli według nich nie mam odpowiednich genetycznej spuścizny do tych jakżesz prestiżowych no i dochodowych zawodów
Robal to musimy jutro powalczyć o
Góry Skaliste czekają na zwyciężców !!!!
Góry Skaliste czekają na zwyciężców !!!!
nicolla
Bo musi być równowaga w przyrodzie... ja od początku miesiaca plus minus tyle zainwestowałam w TS
Bo musi być równowaga w przyrodzie... ja od początku miesiaca plus minus tyle zainwestowałam w TS
joacz...jak się stawia?zapraszam do knajpy,zamawiam i płacę i już postawiony lód