Wpisy 960 227 – 960 326
30 maja 2012 11:22 → 30 maja 2012 11:46, 100 wpisów
hehe, teraz fajki, albo samoskręty wracają do łask, bo generalnie zigaretten drogie
jano312 kibicujesz którejś z dwóch popularnych drużyn w naszym mieście ?
vanilla...a jak duży ten grzyb?u mnie też c***nia tak że,nie jesteś sam
vanilla już prawie jedną nogą jesteśmy w podobnym ustroju, jeszcze trochę
a jednak 6 w Krakowie Czyli dobrze słyszałam że ktoś się tu cieszył
lila, mnie cały czas uważają za kobietę, w sumie już się przyzwyczaiłem hehehehe
ja też staram się kibicować TSP, ale mój syn jakoś broni tej "drugiej"
shadow. to może kidyś sie spotkamyjak masz na moim osiedlu babcie
vanilla...no jeszcze lepiejVanilla IcePodobny jesteś do niego więc dopisz,może nie będą mylić
z tymi grzybami w dzisiejszych czasach to lila nie problem, jednym rosną drugim odpadają, inni ucinają następni sobie doszywają,
Witam
Nie ma co sciemniac potrzebuje na dzis paru groszy hehe
pomozecie wytypowac 3liczby ?
Nie ma co sciemniac potrzebuje na dzis paru groszy hehe
pomozecie wytypowac 3liczby ?
Przejdźmy do szczegółów wtorkowego losowania Lotto. Nasz Klient zagrał w krakowskiej kolekturze przy ul. Ugorek 10. Co ciekawe, sam wytypował liczby dla trzech zakupionych zakładów, z których jeden przyniósł mu fortunę. Za wszystko zapłacił 9 zł.
dzieki wielkie
majklasz
To o tym gościu od 23 mln, no to coś się rzeczywiście zmieniło po odwołaniu prezia TS, bo wcześniej 99,9 % szóstek padało w centrach handlowych z chybików
To o tym gościu od 23 mln, no to coś się rzeczywiście zmieniło po odwołaniu prezia TS, bo wcześniej 99,9 % szóstek padało w centrach handlowych z chybików
No i jestem....nie puściłam się może za godzinę się puszczę bo jakoś tak dużo ludzi tam było a ja nie lubię tłoku
patryk..tak. Tam kiedyś była taka żółta buda obleśna a teraz takie jakieś oszkloneNo chyba że,źle widziałam już wtedy ale nie piłam więc chyba dobrze widziałam