Wpisy 959 780 – 959 879
29 maja 2012 22:51 → 29 maja 2012 23:25, 100 wpisów
Toja.
Mam taką czereśnię,która tak wcześnie owocuje.
Mam taką czereśnię,która tak wcześnie owocuje.
scolls ..tego chyba bym chciała zmienic się optymistkę napisz mi jeszcze raz jaki to filmik bo nie zapisałam gapa ze mnie
Pięknaja.
Trochę daleko,to fakt.
Trochę daleko,to fakt.
Joacz "Secret" albo po polsku "Prawo przyciagania"Ogladnij a zobaczysz jak
Sie zmieni Twoje zycie jesli sie do niego zastosujesz
Sie zmieni Twoje zycie jesli sie do niego zastosujesz
Dobranoc.
Kolorowych snów.
Kolorowych snów.
Powiem Ci tylko tyle ja tez myslalem tak jak Ty ogladnolem film zastosowalem go i moje zycie sie strasznie zmienilo
scolls.... jutro muszę to zobaczyć ale głos mi nie działa w kompie więc mam nadzieję ,że zrozumiem to bez słów już Cię b. lubię mam tylko nadzieję ,że mi to pomoże hihih
toja
przepraszam, że się wtrącam, ale ... wydaje mi się, że
jakikolwiek program, to tylko program - a tak naprawdę, to Twoja zasługa jakich nastawów użyłaś, zakresu z ilu losowań do porównań i analiz itd itd i w końcu - tego ostatecznego wyboru...
przepraszam, że się wtrącam, ale ... wydaje mi się, że
jakikolwiek program, to tylko program - a tak naprawdę, to Twoja zasługa jakich nastawów użyłaś, zakresu z ilu losowań do porównań i analiz itd itd i w końcu - tego ostatecznego wyboru...
Joacz koniecznie zobacz i im wczesniej to zrobisz tym lepiej dla Ciebie widze ze jestesmy w podobnym wieku wiec zycze Ci : czas na zmiany i to na duzy + ale musisz uwierzyc ze mozesz to zrobic nie tylko dzieki wygranej Ja tak zrobilem ale gram dalej i kiedys wiem ze wygram
Bonus Multi Multi: 160 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto - padło 1x 6/6
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
Joacz spoko podziekujesz jak ogladniesz i zmienisz swoje zycie na wielki plus
scolls ...czy Ty myślisz ,że może tak być???? kurcze jakoś nie mogę w to uwierzyć ach.... oby tak było
Robal_36 jak tam mini ?
Joacz wiem sam po sobie jak
Zaczalem stosowac sie do tego co jest w filmie zaczalem zarabiac naprawde duze pieniadze powiedzmy ze 10 razy tyle co kiedyc
Zaczalem stosowac sie do tego co jest w filmie zaczalem zarabiac naprawde duze pieniadze powiedzmy ze 10 razy tyle co kiedyc
hmm.. ja naprawdę nie jestem zachłanna ale przydało by się troszkę gotówki
Sis nie uwierzysz ale myslalem nad kombinacja cyfr i czekalem az mnie po prostu oswieci i jak jechalem autem zobaczylem reklame na ciezarowce dokladnie z Twoim nickiem i bylo napisane zebym zapytal no to zapytalem
5/5 w mini dzisiaj nie najgorsza
hehe no to nieźle scolls! A ja porzucam grę w lotto Cos mi mowi ze tu nigdy większej sumy nie wygram
Nie wierze osobiscie w zadne systemy ale w to ze aby wygrac trzeba znalesc sie we wlasciwym miejscu we wlasciwym czasie i zrobic jeden ruch to wszystko i wlasnie to bylo cos takiego
Sis to jesli tak myslisz to faktycznie nie wygrasz zmienisz myslenie zaczniesz wygrywac sam sie o tym przekonalem
moi kochani ja mykam spać .... chyba zaszkodziło mi to które miałam wypic za wygrana hahah której nie wygrałam ..moze innym razem ...
u mnie pod blokiem coś głośno...może ktoś wygrał tu, w Krakowie Scolls wierzę w multi i w mini Tu coś kiedyś może trafię
Jocia torsa jeszcze nie narazie wysylam kuponiki ale pare razy bylo bardzo blisko nawet ostatnio 3/6 dwa oboki i jedna cyfra poszla w pi.....u
scolls-ja dziś w mini 4 liczby trafiłem ale co z tego jak jedna dwójka i w dwóch po jednej
Nie chodzi o to ze trafiles
Cos tam chodzi o to co napisalem wyzej
Cos tam chodzi o to co napisalem wyzej
toja jestem...ale musiałam zrestartowac komputer...pisze z laptopa,stacjonarny nie chce odpalic