Wpisy 959 480 – 959 579
29 maja 2012 21:59 → 29 maja 2012 22:14, 100 wpisów
Lila jak zapłaciłaś 25zeta za bilet,to masz chyba dobre miejsce zajete...w cyrku będzie dzisiaj wesoło...
nicolla...
Myślcie tylko o losowaniu
Lila wynikly komplikacje..szpital itd. jutro jak drapne znow neta..to napisze Tobie pare slow..ehhhh wyjazd sie przedluza do wtorku..ehhhh
Hipo jak trafisz te 25 to kup balwanowi kawalek antarktdy niech sie chlopak nie meczy w tej lodowce
kurcze a ja cały czas te kciuki trzymam i ciężko mi pokala podnosić Myślałam ,że cały czas mam je trzymać hihi
Ochroniarze weszli do studia:widzę mają kilka zestawów kulek...coś mieszaja przy bebnie...
Lila..albo lepiej zakrece do Ciebie..i powiem ok.
bo pisac..to moze "knigu"..musialabym
bo pisac..to moze "knigu"..musialabym
lila
czy ja wiem ?... jakby tak spojrzeć w te okolice - 320303... ?
czy ja wiem ?... jakby tak spojrzeć w te okolice - 320303... ?
Podobno nowy prezes Ts chce zrobić wszystkim na złość i zamiast publiczności w trakcie losowania, chce je przenieś do radia
Ja jestem dzis grzeczny nak aniolek nic o rajstopach z fifka ani tym bardziej trzepaniu smietany nie pisze
toja..
lila
numer wpisu na czacie - sprzed roku, wtedy plus minus wykluwały się grupy - wtedy mocno burzowa była końcówka maja i też się coś tam kumbulowało
numer wpisu na czacie - sprzed roku, wtedy plus minus wykluwały się grupy - wtedy mocno burzowa była końcówka maja i też się coś tam kumbulowało
jestescie wszystkie Bo wystarczy szepnac slowka i juz sie zaczynaA to ja jestem
ja eetam 32... i znikam...
Losowankozaraz