Wpisy 959 267 – 959 366
29 maja 2012 21:21 → 29 maja 2012 21:41, 100 wpisów
hippo...mam nadzieje ,że dzis zagrałes na mokroo
jak wygracie bedziecie mniec moje panie mokro
Lila..
Lila szczerze to mogę się nawet posikać z tego szczęścia nie jestem w stanie przewidzieć mojej reakcji jak bym zgarnęła nawet te 10/10 w MM
lila...oby nie z zalu
joacz...to jak będzie kumbulejszyn 50 baniek,musimy sobie sprawić pampersy jakieś
lila....
z/w idę po do sklepiku bo niedługo losowanko nie będę miała jak opić wygranej
ktoś chce???
ktoś chce???
I jakie kuleczki dziś lecą
Ja w tej chwili piję mleko z miodem malinowym
ciekawe czy ktoś z was sie przyzna ,że zgarnął te 25 baniek
Hipopotan, trzymam za Ciebie kciuki... Tobie się należy ta wygrana
:kto chce miliony zabrać prowiant,pukony wypełnione i biegiem do kolektur...
Lila...zobaczymy te gumowe polecą januszkowi na głowę
scolls
scolls...
kriss...musiałby ktos mieć nieźle nawalone(co by nie napisac brzydko)żeby się przyznał że,wygrał 25 baniek.Ja bym nawet rodzinie nie powiedziała bo pewnie miałabym jej od cholery i ciut ciut a mnie dobrze a nawet bardzo dobrze tak,jak jest
Lila jak wygrasz to cała rodzina przyjdzie do Ciebie po podział pieniążków...
Lila a w UK to wiekszosc sie przyznaje i oficjalnie w tv od iera nagrody np 45 mlnŁ W PL faktycznie nie do pomyslenia
lila...to mam rozumiec ,że jest sie tu na czacie tylko do momentu wygrania większej sumy ...troche żenujące ...a gdzie znajmość ..choc by internetowa
scolls....ale przestań,potem by się okazało że,mam ciotkę gdzieś w kambodży i potrzebuje kasy na budowę sierocińca nikt by się nie dowiedział
kriss..ja tego nie napisałam Ja bym się nie przyznała a na czacie byłabym dalej,przecież bez Paska żyć nie można
joacz...dziękiululałabym się jakby to były 3 czteropaki wypite w szybkim tempie a tak to luzik
danteV
ani jednego zakładziku ? nieważne, ile 'przewidywaliby' w puli ?
ani jednego zakładziku ? nieważne, ile 'przewidywaliby' w puli ?
polewam
joacz