Wpisy 958 636 – 958 735
29 maja 2012 12:30 → 29 maja 2012 13:56, 100 wpisów
lila
lila...wleci wleci
mirnam
amour..jak tak dalej będzie trafiał a nie będzie wysyłał to będzie na najlepszej drodze ale chyba do wykończenia się nerwowo
Lila
Boże normalnie straciłam poczucie czasu przy pisaniu pisma procesowego. Teraz już będę tutaj przez większą część czasu a jak dobrze pójdzie to i losowanie sobie wreszcie obejrzę. No chyba, że szefowa znajdzie mi jakieś zajęcie
Boże normalnie straciłam poczucie czasu przy pisaniu pisma procesowego. Teraz już będę tutaj przez większą część czasu a jak dobrze pójdzie to i losowanie sobie wreszcie obejrzę. No chyba, że szefowa znajdzie mi jakieś zajęcie
Lila
Ja będziesz polować na 32 to ja się zgłaszam do nagonki, bo też mi zawaliła moje typowania i to dwukrotnie
Ja będziesz polować na 32 to ja się zgłaszam do nagonki, bo też mi zawaliła moje typowania i to dwukrotnie
emerytko
Śledzę sobie chat i ... zgadzam się z Tobą. Wygrana rzeczywiscie padnie na Śląsku tylko kto powiedział, że na Górnym
Śledzę sobie chat i ... zgadzam się z Tobą. Wygrana rzeczywiscie padnie na Śląsku tylko kto powiedział, że na Górnym
A jak skończę z 32 to zostanie precelek z trójki i laseczka na choinkę z dwójki
medea to trza tez zaznaczyc 2 i 3
kris
No i oczywiście 23 A na poważnie to śpiochy bywają naprawdę wkurzające, ale mają w sobie jakiś taki urok, że człowiek jak już się na nich zafiksuje to na amen
No i oczywiście 23 A na poważnie to śpiochy bywają naprawdę wkurzające, ale mają w sobie jakiś taki urok, że człowiek jak już się na nich zafiksuje to na amen
kathy
To korzystam z Twego zaproszenia i się przyłączam.
co prawda nie mam, ale jak każdy urzędnik oczywiście mam
To korzystam z Twego zaproszenia i się przyłączam.
co prawda nie mam, ale jak każdy urzędnik oczywiście mam
pogoda na długi weekend
Czwartek, 7 czerwca Pierwszy dzień długiego weekendu . Każdy jest ciekaw, czy pogoda dopisze. Na pewno nie będzie padać. Najwyższa temperatura będzie w Wielkopolsce - do 24 * na Mazowszu - do 23 *. Na Dolnym Śląsku - do 22 *, w Tatrach - do 21 stopni i na Podkarpaciu - do 20 *. Chłodniej w okolicy Suwałk - do 18 * i w Trójmieście - do 17 *
Piątek, 8 czerwca W piątek bez większych zmian w pogodzie. Najzimniej będzie w Trójmieście - do 16 stopni. Bardzo przyjemna temperatura czeka turystów na Podkarpaciu - do 24 *. W pozostałej części kraju - od 21 do 23 *. Wszędzie pogodnie
Sobota, 9 czerwca W sobotę najchłodniej nad Bałtykiem - do 15 *. Na Mazowszu - do 21 *. Bardzo przyjemna aura czeka turystów w Tatrach - 22 * i bezchmurne niebo. Gorąco na Podkarpaciu - do 29 *. W pozostałych częściach kraju - od 22 do 24 *
Niedziela, 10.6
Koniec długiego weekendu. Bardzo dobra pogoda do jazdy. W przeważającej części kraju temperatura będzie wynosić - od 22 do 24 *. Chłodniej tylko nad morzem - około 17 *. Bardzo ciepło w okolicach Rzeszowa - do 26 * oraz w Tatrach - do 25 *. W górach mogą wystąpić niewielkie opady deszczu.
Czwartek, 7 czerwca Pierwszy dzień długiego weekendu . Każdy jest ciekaw, czy pogoda dopisze. Na pewno nie będzie padać. Najwyższa temperatura będzie w Wielkopolsce - do 24 * na Mazowszu - do 23 *. Na Dolnym Śląsku - do 22 *, w Tatrach - do 21 stopni i na Podkarpaciu - do 20 *. Chłodniej w okolicy Suwałk - do 18 * i w Trójmieście - do 17 *
Piątek, 8 czerwca W piątek bez większych zmian w pogodzie. Najzimniej będzie w Trójmieście - do 16 stopni. Bardzo przyjemna temperatura czeka turystów na Podkarpaciu - do 24 *. W pozostałej części kraju - od 21 do 23 *. Wszędzie pogodnie
Sobota, 9 czerwca W sobotę najchłodniej nad Bałtykiem - do 15 *. Na Mazowszu - do 21 *. Bardzo przyjemna aura czeka turystów w Tatrach - 22 * i bezchmurne niebo. Gorąco na Podkarpaciu - do 29 *. W pozostałych częściach kraju - od 22 do 24 *
Niedziela, 10.6
Koniec długiego weekendu. Bardzo dobra pogoda do jazdy. W przeważającej części kraju temperatura będzie wynosić - od 22 do 24 *. Chłodniej tylko nad morzem - około 17 *. Bardzo ciepło w okolicach Rzeszowa - do 26 * oraz w Tatrach - do 25 *. W górach mogą wystąpić niewielkie opady deszczu.
Zawsze była Arleta Unton-Pyziołek a teraz tadamPaskowy meteorolog Emeryt z Gniezna
na jutro meteo oprócz Gniezna
Środa, 30 maja Środek tygodnia bardzo przyjemny. W całej Polsce piękne, błękitne niebo. Najchłodniej będzie w Trójmieście - do 14 * i na Suwalszczyźnie - do 15 *. W Warszawie oraz w Tatrach - do 17 *, we Wrocławiu - do 18 *. Wiatr słaby, umiarkowany
Środa, 30 maja Środek tygodnia bardzo przyjemny. W całej Polsce piękne, błękitne niebo. Najchłodniej będzie w Trójmieście - do 14 * i na Suwalszczyźnie - do 15 *. W Warszawie oraz w Tatrach - do 17 *, we Wrocławiu - do 18 *. Wiatr słaby, umiarkowany
jak Ty nie wiesz gdzie są łazienki w Gnieźnie to bez urazy ale taki z Ciebie Gnieźnianin jak i ze mnie Gniżnianka
we Wreśni tez niektórzy nie wiedzą, a miasto to 1/3 Gniezna
byłaś tam to wiesz
nie odżegnuję się od niej
ale mam ciekawsza turystykę
i ciekawsze jeziora
byłaś tam to wiesz
nie odżegnuję się od niej
ale mam ciekawsza turystykę
i ciekawsze jeziora
U mnie dziś koło domku wesoło jeździ samochodzik i ogłasza,że dziś kumulacja hm... czego to oni nie wymyślą by więcej zarobić
chodzi Ci o jezioro Winiary ?
http://www.youtube.com/watch?v=Jng3Di4ZD4c
http://www.youtube.com/watch?v=Jng3Di4ZD4c
emeryt.....no właśnie o to badziewie mi chodzi.Gnieźnianie nazywają je łazienkami.Musiałeś aż poszukać w necie?To Ty jako Gnieźnianin nie wiesz takich rzeczy?
emeryt..ja myślałam że Ty wszystko w Gnieźnie znasz a tu lipa.Rozczarowałeś mnie
Uwaga : z maszyny na trafił wylazło w obu zakładach 8/8 .... "32".....
Informacja dla oczekujących
Lila
madea
joacz
Informacja dla oczekujących
Lila
madea
joacz
emeryt....z tego co żeb z deka obeznana to stawy sa troszkę mniejsze
Lila - widziałaś, żeby jakiś przewodnik turystyki miejscowej prowadził turystów nad te stawy ?
emeryt...widziałam.W Niedzielę bo byłam tam z psemszła grupa Szkopówi co teraz?
Lila to ,że inne rzeczy reklamują to wiem ale zdziwiło mnie ,że lotto
joacz..jak pierwszy raz w ogóle zobaczyła takie autko to się trochę uśmiałam
.....
11,14,20,22,32,33,50,62
1,3,7,30,32,45,59,65
11,14,20,22,32,33,50,62
1,3,7,30,32,45,59,65
szcześciara
No to rzeczywiście nie jest dobrze w sprawie 32
shadow
No to rzeczywiście nie jest dobrze w sprawie 32
shadow
medea.
Na Górnym.
Na Górnym.
niektóre bajora nazywają jeziorami, aby zaciekawić ludzi, zależy to od samorzędów
a jak w sporcie ???
kiedys 1 liga - teraz ekstraklasa
dawniej 2 liga - teraz 1 liga
kiedyś 3 liga - teraz 2 liga
a dalej to jeszcze gorzej
od nazwy zależą nieraz dotacje;
myślisz, jakby nazwano stawami to byłyby większe dotacje np. na utrzymanie porządku niz jak nazwią jeziorem ?
na pewno nieeeeeeeeee
a jak w sporcie ???
kiedys 1 liga - teraz ekstraklasa
dawniej 2 liga - teraz 1 liga
kiedyś 3 liga - teraz 2 liga
a dalej to jeszcze gorzej
od nazwy zależą nieraz dotacje;
myślisz, jakby nazwano stawami to byłyby większe dotacje np. na utrzymanie porządku niz jak nazwią jeziorem ?
na pewno nieeeeeeeeee
nicolla
Dlatego w takich sytuacjach zawsze obstawiam na jednym zakładzie śpiocha a na drugim jego lustrzane odbicie, a w przypadku 36 i 63; 27i 72 oraz 47 i 74 na wszelki słuczaj obie cyferki
Dlatego w takich sytuacjach zawsze obstawiam na jednym zakładzie śpiocha a na drugim jego lustrzane odbicie, a w przypadku 36 i 63; 27i 72 oraz 47 i 74 na wszelki słuczaj obie cyferki
jeśli to byli szkopy to gratuluję
kiedys jak miałem grupę policjantów na wycieczce w górach to przewodnik mówi do nich :
widzicie ta górę ?
widzimy
chcecie ją zdobyć ?
oczywiście
to idźcie, a my tu sobie poczekamy
jak przepuscił ich przez 5 takich górek to na bankiecie wieczorem od zmęczenia bardzo im się ręce trzęsły, że nie mogli kieliszka utrzymać
kiedys jak miałem grupę policjantów na wycieczce w górach to przewodnik mówi do nich :
widzicie ta górę ?
widzimy
chcecie ją zdobyć ?
oczywiście
to idźcie, a my tu sobie poczekamy
jak przepuscił ich przez 5 takich górek to na bankiecie wieczorem od zmęczenia bardzo im się ręce trzęsły, że nie mogli kieliszka utrzymać
Medea.
Gdzie dwóch się bije.........
Gdzie dwóch się bije.........
torsan
emerytko
Gdzie dwóch się bije tam .... Śląsk Cieszyński korzysta
emerytko
Gdzie dwóch się bije tam .... Śląsk Cieszyński korzysta
Lila
A oszczędzam na nowy samochód.