Wpisy 958 563 – 958 662
29 maja 2012 11:36 → 29 maja 2012 13:04, 100 wpisów
Trisetum
shadowbb
shadowbb
joacz{{hej}
Ciepło i słonecznie.
Ciepło i słonecznie.
shadowbb.
A Ty gdzie mieszkasz,jeśli to nie tajemnica.
A Ty gdzie mieszkasz,jeśli to nie tajemnica.
To dosyć kawałek od Chorzowa.
Znam Bielsko,jak jeżdziłam na delegacje.
Znam Bielsko,jak jeżdziłam na delegacje.
Oby tak dalej.Może ta główna dzisiejsza,padnie na Śląsku.
Trzeba dzielić na trzy.Bo jeszcze jedno miasto musi wygrać.
Joacz.
Nie wiadomo,a może akurat.
Nie wiadomo,a może akurat.
Nie mogę głośno,bo OBCY obserwują (jak mówi Hipcio)
Kathy.
Skusiłaś się na zdrapkę?
Skusiłaś się na zdrapkę?
Lila
postanowione! idę wysłać
2,8,22,32,39
9,24,29,46,50
8,12,74,58,20
leciały łabędzie nic z tego i tak pewnie nie będzie hihih
2,8,22,32,39
9,24,29,46,50
8,12,74,58,20
leciały łabędzie nic z tego i tak pewnie nie będzie hihih
Lila.
Ale myślę ,że nie moje.
Ale myślę ,że nie moje.
emerytko..ja nie wiem czy Twoje czy nieoto one 2,3,5,6,7,12,20,23,26,30,31,33,34,36,37,39,40
Lila.
Z moich tylko jedna.
Z moich tylko jedna.
Kathy.
A jaka??
A jaka??
Mam pytanie: czy mozna wysyłać prywatne wiadomości do użytkowników forum ?
matrsa>>> możesz zostawić info w profilu tego kogoś.Ale cakiem priv to to już nie będzie.
A swoją drogą to Pasko mógłby pomyśleć o takim bajerze żeby tylko zainteresowana osoba mogła czytać.
A swoją drogą to Pasko mógłby pomyśleć o takim bajerze żeby tylko zainteresowana osoba mogła czytać.
32 dzis wskoczy jak nic...
lila
lila...wleci wleci
mirnam
amour..jak tak dalej będzie trafiał a nie będzie wysyłał to będzie na najlepszej drodze ale chyba do wykończenia się nerwowo
Lila
Boże normalnie straciłam poczucie czasu przy pisaniu pisma procesowego. Teraz już będę tutaj przez większą część czasu a jak dobrze pójdzie to i losowanie sobie wreszcie obejrzę. No chyba, że szefowa znajdzie mi jakieś zajęcie
Boże normalnie straciłam poczucie czasu przy pisaniu pisma procesowego. Teraz już będę tutaj przez większą część czasu a jak dobrze pójdzie to i losowanie sobie wreszcie obejrzę. No chyba, że szefowa znajdzie mi jakieś zajęcie
Lila
Ja będziesz polować na 32 to ja się zgłaszam do nagonki, bo też mi zawaliła moje typowania i to dwukrotnie
Ja będziesz polować na 32 to ja się zgłaszam do nagonki, bo też mi zawaliła moje typowania i to dwukrotnie
emerytko
Śledzę sobie chat i ... zgadzam się z Tobą. Wygrana rzeczywiscie padnie na Śląsku tylko kto powiedział, że na Górnym
Śledzę sobie chat i ... zgadzam się z Tobą. Wygrana rzeczywiscie padnie na Śląsku tylko kto powiedział, że na Górnym