Wpisy 958 409 – 958 508
29 maja 2012 09:10 → 29 maja 2012 10:29, 100 wpisów
medea - podoba Ci się ?
najpiękniejsza o .........
http://www.youtube.com/watch?v=269XwZgYMuI&feature=related
najpiękniejsza o .........
http://www.youtube.com/watch?v=269XwZgYMuI&feature=related
***a 3/5 nie chce dać całej 5-tki-fuck,fuck dziadki leśne totalizatory fuck
Medea..
emeryt
Ten kawałek wprawia mnie w taki sympatyczny nastrój podobny do tego jaki mamy pod koniec gorącego letniego dnia gdy nadchodząca noc przynosi nam ukojenie od upału i czujemy się z tego powodu tak szczęśliwi, że nie mamy siły i ochoty myśleć o następnym dniu.
Nie jestem zbyt muzykalna, ale mam kilka utworów, które wywołują u mnie emocje. Taki na przykład polonez "Pożegnanie ojczyzny" lub "Ma vlast" czyli moja ojczyzna Smetany, bo niewiele utworów potrafi tak pięknie pokazać uczucia do ziemi rodzinne. Oczywiście jest też kilka takich, które mnie po prostu bawią bez aż takiego patosu i emocji jak na przykład "Popcorn", ale nie w wersji z żabką tylko oryginalna wersja
Ten kawałek wprawia mnie w taki sympatyczny nastrój podobny do tego jaki mamy pod koniec gorącego letniego dnia gdy nadchodząca noc przynosi nam ukojenie od upału i czujemy się z tego powodu tak szczęśliwi, że nie mamy siły i ochoty myśleć o następnym dniu.
Nie jestem zbyt muzykalna, ale mam kilka utworów, które wywołują u mnie emocje. Taki na przykład polonez "Pożegnanie ojczyzny" lub "Ma vlast" czyli moja ojczyzna Smetany, bo niewiele utworów potrafi tak pięknie pokazać uczucia do ziemi rodzinne. Oczywiście jest też kilka takich, które mnie po prostu bawią bez aż takiego patosu i emocji jak na przykład "Popcorn", ale nie w wersji z żabką tylko oryginalna wersja
jano
Co by tu powiedzieć by nie skłamać ????
Weźmy przykład z wczoraj wysłane 5 kuponów "autorskich" oraz dwa chybiki w tym jeden z plusem. Wynik z chybika 3/4 czyli 8 złotych reszta pudło. Jednym słowem porażka na całej linii
Co by tu powiedzieć by nie skłamać ????
Weźmy przykład z wczoraj wysłane 5 kuponów "autorskich" oraz dwa chybiki w tym jeden z plusem. Wynik z chybika 3/4 czyli 8 złotych reszta pudło. Jednym słowem porażka na całej linii
tyleludzi kupony wysyla ,a dawno 10 nie padla ,albo cos zblizonego.
Dziwne
Dziwne
JEEEE JEEEEE ze zwyklegoawatara zmienilo mi sie na gwiazdke -o to chodzi,jeszcze troche i VIP ))))
medea76
góry - szczególnie widoki gór dają odpoczynek
uciekam w góry na weekend
a Ty już zaplanowałaś coś na ten czas ?
góry - szczególnie widoki gór dają odpoczynek
uciekam w góry na weekend
a Ty już zaplanowałaś coś na ten czas ?
nicola... ta para pasuje do siebie ,nie.
ale 80 cos oststnio zawodzi w parze
ale 80 cos oststnio zawodzi w parze
Nicolla.. .
Jano.. .
emeryt
Ja planuję akcję "odchamiania" czyli nadrabiania zaległości czytelniczych w wygodnym leżaczku na łonie przyrody. Ale wyprawa gdzieś w głusz by poobcowac z naturą ... świetny pomysł szczególnie, że Wąwóz Myśliborski o rzut kamieniem a przy dobrej organizacji nawet w zasięgu moich możliwości, bo kondycja u mnie niestety kiepska.
Ja planuję akcję "odchamiania" czyli nadrabiania zaległości czytelniczych w wygodnym leżaczku na łonie przyrody. Ale wyprawa gdzieś w głusz by poobcowac z naturą ... świetny pomysł szczególnie, że Wąwóz Myśliborski o rzut kamieniem a przy dobrej organizacji nawet w zasięgu moich możliwości, bo kondycja u mnie niestety kiepska.
no od razu inaczej...
Jano>>> ja tu dzisiaj raczej melisę powinienem.
Jano>>> ja tu dzisiaj raczej melisę powinienem.
to ma być na uspokojenie.
Wątpię żeby lufa z pieprzem zadziałała uspokajająco.Odwrotnie bardziej.
Wątpię żeby lufa z pieprzem zadziałała uspokajająco.Odwrotnie bardziej.
Robal jem truskawki,na 1400 nie grałem bamkructwo po wieczornej klęsce...
hipo
mam podobnie , a może i gorzej ? - jak na razie dzień bez truskawek
mam podobnie , a może i gorzej ? - jak na razie dzień bez truskawek
Robal pisałem,o końcówkach jeden i osiem a zamiast na nie grać...wybrałem inne liczby...
siemka
robal
hippo...
robal
hippo...
hippo...cos taki wkór**** z samego rańca
hipo
zazwyczaj tak jest - masz i przekombinujesz
dobrego
nara tymcza
zazwyczaj tak jest - masz i przekombinujesz
dobrego
nara tymcza
"Każda porażka jest szansą żeby spróbować jeszcze raz, tylko mądrzej." (zapomniałem czyje to jest)