Wpisy 957 436 – 957 535
28 maja 2012 17:29 → 28 maja 2012 19:28, 100 wpisów
Robal
I próbuje wyjąć 2,50 ze skarbonki,nie rozbijając jej.
Bo gg ma dobrego doradcę.
Nie ma wspolnikow tylko w jednym oku rentgen w drugim skaner ,i kupe szczescia
dziś u jolki żadnej drapki nie kupiłem , keno z cht 3/6, a potem drugie i 0zł
u konkurencji 2zł w diamentach
u konkurencji 2zł w diamentach
A zreszta Ustron niedlugo zostanie autonomicznym panstwem z dostepem do morza
i nie wziąłeś śliwowicy-- kolega co mi zł. bażanta przywozi, przywiózł z austrii śliwowićęz 60-70%
Dostalismy raz podobno super sprawdzona i ze swietna ...kumpel wypil z dwie sety i 4 dni zdychal
no piwo maja dobrea wiesz na slowakow zaliczamy pod pepoli wszak to ta sama rodzinka po rozwodzie
jak bym mieszkał blisko sł. granicy i była tam ichnia żb to tylko u nich bym grał, ale drapki drapał u nas, na słowacji mają drapki nawet po 5 ojro
NajvyĹĄĹĄia vĂ˝hra: 75000 âŹ
Musze raz pojechac na zrebaki do czech
Musze raz pojechac na zrebaki do czech
trza pojechać jeszcze raz
ale parę lat temu byłem parę dni w tatrz. łomnicy to grałem, najwyższa wygrana wtedy 15koron, a pukon 5 koron kosztował, ale grałem na 6/6 i jak nic nie trafiłem to oddawali te 5 koron
ale parę lat temu byłem parę dni w tatrz. łomnicy to grałem, najwyższa wygrana wtedy 15koron, a pukon 5 koron kosztował, ale grałem na 6/6 i jak nic nie trafiłem to oddawali te 5 koron
tutej lokalnie idzie sie dogadac w miare ale w Ostrawie to juz masakra jak ci cos technicznego zaczna tlumaczyc
nie raz jechałem stopem po słowacji ale szło się dogadać, a raz zepsuł się pociąg i się nie dogadałem o co chodzi- pociąg =vlak
dzis to posyłam,,,6 8 29 30 57 59 63 75 76 78
scolls
nuda dziś....
cyferki fajowe tylko poslij na 100% bo wyczytalem ze niektorzy typowali a nie wyslali i
posłałem....a jak tam euromilionos?
79 baniek ? ale funciaków?
hipo...a co dzis typujesz?
hipo znasz juz to uczucie zawodua pomysl teraz jak bys nie nadal i obok przeszlo Ci milion pln
Hipopotan.
za 1 miejsce w typowaniu piątek.
za 1 miejsce w typowaniu piątek.
hipo...zbierasz zewsząd gratulacje...to dzis pobalujesz. 700zł twoje. hehehe