Wpisy 956 561 – 956 660
27 maja 2012 21:06 → 27 maja 2012 22:07, 100 wpisów
A leci rodzinka mnie zdenerwowala z jajecznica i zrobilem strajk glodowy
To czterdziestolatek nie lubił jak przyjezdzała do niego rodzinka...
slawek..jak do mnie się rodzinka zjeżdża na jakiś weekend i czuję że,mnie zaczynaja męczyć to ewakuuję się delikatnie Wychodzę i wracam o 3 nad ranem jak już śpią a jak wstaję to oni sa już gotowi do wyjazdu
Jak sie wprowadze do nowego domu to postawie plot na 2 metry i kupie ze dwa psy ostrej rasy
slowaek...sorry ze zanudzam, wtedy zaklady specjalne to chybił trafił?
sławek
slawek.....no ja mam psa wściekliznę jak przyjeżdżają do tylko ładnie do niego zza płotu gadają a tak to muszę go najpierw zamknąć ,dopiero ich wpuścić a potem wypuścić żeby się przyzwyczaił ale i tak nie raz dupa była uchlana
aha...rozumiem. takich szczegółów sie nie pamieta
Najlepiej bedzie sie wyprowadzic gdzies za zagramanice gdzie wize ciezko zdobyc...moze Bialorus
slawek..też własnie piszę że,jak się wypije 0.7 to dopiero się zaczyna bal a nawet napisałabym,kabaret
slawek...raz w życiu byłam na takiej zabawie gdzieś na jakiejś wiosce pod Wrocławiem ,noooo Panowie się popisali swoimi sztachetami kuźwa śmiałam się tydzień
no o to chodzi gumofilce flanelowa koszula i sztacheta w reku zabawa jak sie patrzy
nie no raz na jakis czas trzeba taka zaliczyc tak jak wizyte w teatrze
Użytkownik Pawcio dodał nowy komentarz w temacie Totalizator Sportowy bez prezesa
Lilaz opóźnieniem,ale byłam z psem na spacerze.
Hipcio. Nie bój się kobiet,one są dobre,nie zrobią Ci krzywdy.
Hipcio. Nie bój się kobiet,one są dobre,nie zrobią Ci krzywdy.
od czasu jak go wyrzuci zaczela sie kumulacja i potrwa do przywrocenia Slawusia
Ochroniarze wwiezli kulki do studia ,maja ich zestawów z kilkadziesiąt...a w każdym brakuje:16 i 32,hi,hi...
16 byla ostatnia pensja ,a 32 odprawa prezesa i mowimy o tysiacach zloty
Kurtyna w górę,prosze o dobre miejsce bo zapłaciłem 2,5zeta za bilet...