Wpisy 956 339 – 956 438
27 maja 2012 18:48 → 27 maja 2012 19:56, 100 wpisów
Robal_36 jak tam po wczorajszym ?
slawek dla TS ponizej 100 k to sa smieciowe wygrane bys musial cos znacznie wiecej
pisac czytaelniej jak zera to nie tys
slawek na 500 tys? ograles ich
ile sławek wygrałes? chyba stare pieniadze
slawek ...bajerant
slawku...czekam..nie tylko ja
slawek jak wiecej wygrales niz kumulacja joker to mozesz juz u nich goscic na czarnej lisicie zalecal bym jescze ze 2 razy tak wygrac a z cala pewnoscia bys na niej za goscil no niestety ale TS nie lubi systematycznych wygranych na duze kwoty jesli dotycza jednego gracza
slawek....z tą zdrapką to wiem o co Ci chodzi, bo ja wydrapałam kiedyś 1 zeta a wypłaciło 5 zeta
albinlotto
ts można oskubać tylko na mm i ewentualnie keno, na resztę gier/puli składają się wszyscy gracze
ts można oskubać tylko na mm i ewentualnie keno, na resztę gier/puli składają się wszyscy gracze
kaśka
ja takiej niespodzianki nigdy nie miałem, może kupię jutro ex. pensję i w/g mnie nic nie będzie, a maszyna każe jechać do pałacu ts
ja takiej niespodzianki nigdy nie miałem, może kupię jutro ex. pensję i w/g mnie nic nie będzie, a maszyna każe jechać do pałacu ts
sławek...
gg
no jak masz takie chody u jolki to sprawdzaj....obcy bawić sie nie będą
no jak masz takie chody u jolki to sprawdzaj....obcy bawić sie nie będą
kaśka co to za chody , ostatnio max 20zł w drapkach mają, a pensji u jolki nie ma
monet...a z czego sie tak cieszysz
gg...pensje to ma jolka od TS
gg.....wyslij kogoś obcego do jolki z pustą zdrapką i ciekawe czy jej sie bedzie chciało przepuścic przez maszyne................
albinlotto>> albinlotto 2012-05-27 (19:00)
"TS nie lubi systematycznych wygranych na duze kwoty jesli dotycza jednego gracza..."
A kto powiedział że nadawać pukony i odbierać wygrane musi zawsze ta sama osoba?
"TS nie lubi systematycznych wygranych na duze kwoty jesli dotycza jednego gracza..."
A kto powiedział że nadawać pukony i odbierać wygrane musi zawsze ta sama osoba?
kaśka wszystkie drapki sprawdza na maszynie nawet puste jak ktoś przyniesie
gg ....a u mnie patrzą i jak nic nie ma to im sie nie chce w maszyne wrzucac .......
Slawek wrzuc skan czy co tam masz na http://www.sendspace.pl/ i wtedy wszyscy zobaczymy
slawek......ja tylko takie pytanko....zostało Ci tej kasy czy przepuściłeś? pytam bo znam takiego co 250 tys przetracił dalej w ts-a
wiec zalacz to co przeslales krisowi na tym co podalem i wrzuc tu link
gg36 nie ma obaw glowne wygrane ida przelewem wiec wiedza skad kasa
slawek
rozpintoliłeś z deka teesa i użytkownika zielonej ? To już wiem, czemu Admin nie robi gabloty na trofea - odwiedzalność mogłaby się zmniejszyć
rozpintoliłeś z deka teesa i użytkownika zielonej ? To już wiem, czemu Admin nie robi gabloty na trofea - odwiedzalność mogłaby się zmniejszyć
Sławku jesli to dla Ciebie nie problem to przeslij mi na maila to co poslales krisowi i wtedy potwierdze reszcie forumowiczom
moj mail collo666@wp.pl
moj mail collo666@wp.pl
jesli bedzie to Cie przeprosi z pewnoscia. poki co go nie ma. a ja naprawde bede wdzieczny jak zobacze twoje osiagniecie
sławek...szacun )
zycze wiecej takich wygranych
slawek.....dawno...nie dawno nie ma znaczenia....wygrana to wygrana
dawno nie dawno nie wazne. wazne zobaczyc takie osiagniecie. slij do mnie tez
Kaska
przygotowana na nachapanie ?
szlag - a ja nigdy NIC nie miałem w specjalne - totalna amba - kosmiczna próżnia, czy jak tam to nazwać
slawek
przygotowana na nachapanie ?
szlag - a ja nigdy NIC nie miałem w specjalne - totalna amba - kosmiczna próżnia, czy jak tam to nazwać
slawek
Robal>>
sałciarzu -pieniądze to nie wszystko
Awansa do extraklasy Szczecin ma
sałciarzu -pieniądze to nie wszystko
Awansa do extraklasy Szczecin ma
a ja wam powiem, że na lottomatach dalej zaznaczone są zakłady specjalne
Slawek napisz mi czy wygrane pieniążki ładnie pachną jak francuskie perfumy?
Ja mówie>
I mogę dal ciebie być po***olony.
Szczęście to może Ci dać ukochana osoba,przyjaciel,dziecko.
Za kasę sobie to kupujesz?
Biedny jesteś jak naprawdę tego nie rozumiesz.
I mogę dal ciebie być po***olony.
Szczęście to może Ci dać ukochana osoba,przyjaciel,dziecko.
Za kasę sobie to kupujesz?
Biedny jesteś jak naprawdę tego nie rozumiesz.
Przypominam kto nie był w kościele,że dzisiaj obowiązkowa msza,bo niedziela...
ja dzisiaj tez nie zagrałem....tylko na sucho
a jak na sucho...to znaczy że wygrałem conajmniej 5 zł
Po tej przegranek dotałem szoka:i nie mogłem zasnąć a w nocy przeżyłem koszmar we śnie...
Tak . Dają i kochają cie czy masz kasę czy nie.
Chcialbyś żebyś był "kochany" tylko za to że masz szmal?
A jak się kiedyś kasa skończy?
Pieniądze wiele ułatwiają.
Ale nie są warunkiem koniecznym aby być szczęśliwym.
Chcialbyś żebyś był "kochany" tylko za to że masz szmal?
A jak się kiedyś kasa skończy?
Pieniądze wiele ułatwiają.
Ale nie są warunkiem koniecznym aby być szczęśliwym.
hipo
ciężki grzech podatkowy, jak grasz poza, jak grasz u naszego totolomonopolo, to przywilej, radość, niemal obowiązek obywatelski, jak
ciężki grzech podatkowy, jak grasz poza, jak grasz u naszego totolomonopolo, to przywilej, radość, niemal obowiązek obywatelski, jak
hipo...masz jakies doświadczenia z tym?
Robal muszę zrozumieć jak mieszaja w bębnie,na razie tego nie rozgryzłem...