Wpisy 956 263 – 956 362
27 maja 2012 14:49 → 27 maja 2012 19:08, 100 wpisów
krysieńka-byłem, wcale nie goraco, wiaterek lekki
a teraz lody i truskawki
a teraz lody i truskawki
siemka...
a co to dzisiaj tyle trafien 7/10 wow i nawet 8/10
a co to dzisiaj tyle trafien 7/10 wow i nawet 8/10
jaka tu cisza...widze ,że wszyscy zarobieni
ja mam poslane na 22 ale jeszcze nie wiem czy sie nie skusze na cus
drapki ok. wczoraj i przedwczoraj 3x20zł i pomniejsze wygrane, w zagubionym i odnalezionym pukonie w mini 2x3/5 z 8maja =70,6zł
slawek
ale tylko na cht to możliwe, 2 lata temu w lotto z cht 1x4 i 2x3 też na jednym pukonie
ale tylko na cht to możliwe, 2 lata temu w lotto z cht 1x4 i 2x3 też na jednym pukonie
spoko... mow co chcesz ale ten chybik sie sprawdza bo na tym typowaniu za duzo sie kombinuje i w koncu trzeba poslac za 50 dych zeby byc zadowolonym
a ja mialem w jednym tyg w lotto 2x4/6
sławek w pt miałem fuksa kupiłem 1 szt a/d i 20zł, a popoł. mistrz.2szt i w jednej 20zł, a wczoraj 3 krzyż. i 20 i 6zł i 1pusta i w diamentach 2x4zł
1 liczbe....hehehe 39
50-ki ? cóż - prędzej, czy później taki, ten nawet p r a w i e dokładnie ciąg wbije - nie ma zmiłuj...
w lotto tak raz w tyg 4 zakłady. regularnie ,ale bez przesady
panie robaluu..zobacz w profilu 4/5 ..ty wiesz ja jestemi powwoo
gg36 jak wytlumaczyc to ze moja zdrapala wczorej 10 zloty w tuti a wyplacila jej 20 zloty
slawek
w tf u góry miała pewnie 3x10zł, a pod spodem jeszcze wiśnie i 10zł, taką miałem w 2gim dniu tej drapki
w tf u góry miała pewnie 3x10zł, a pod spodem jeszcze wiśnie i 10zł, taką miałem w 2gim dniu tej drapki
gg36..ja tak zawsze na mokro ..ty na sucho podziel tuu
no wlasnie ze nie, wisnia i tam 10zl, a u gory nie bylo 3 dziesiatek
ale dostala wydruk i tam wygrana 20 zloty wiec to wyklucza pomylke sprzedajacej
sławek
jak pierwszy raz miałem wyższą wygraną w keno 7/8, to ja widziałem 6/8 i myślałem że mam 50zł, a dostałem 325zł- poprostu nie dopatrzyłem jeszcze jednej trafnej cyfry
jak pierwszy raz miałem wyższą wygraną w keno 7/8, to ja widziałem 6/8 i myślałem że mam 50zł, a dostałem 325zł- poprostu nie dopatrzyłem jeszcze jednej trafnej cyfry
A masz może sfoconą tą zdrapkę ? -
wtedy można będzie się zastanawiać - bo - albo czegoś nie dopatrzyłeś, albo mają jakiś bajzel w opisach kodowych drapek, i tyle ...
no, ale lepiej, że w tą stronę
wtedy można będzie się zastanawiać - bo - albo czegoś nie dopatrzyłeś, albo mają jakiś bajzel w opisach kodowych drapek, i tyle ...
no, ale lepiej, że w tą stronę
nie no zdrapka oddana nie ma jak to sprawdzic ale racja wazne ze 20 dychy
sławek moim zdaniem to wasze niedopatrzenie u góry 3x10 i pod wiś 10, ta maszyna się nie myli
gg - nie chytrzymy , nie chytrzymy
bo, co będzie, jak usłyszysz - "no niestety, Pan musi dopłacić "
bo, co będzie, jak usłyszysz - "no niestety, Pan musi dopłacić "
upieram sie przy swoim bo to sprawdzalem bo od niepamietnych czasow cos lepszego w zdrapce
gg
myli się
głośna przecież sprawa z tą wygraną, dopiero w sądzie, 6/6 w dużego lotka...
myli się
głośna przecież sprawa z tą wygraną, dopiero w sądzie, 6/6 w dużego lotka...
tak, ale to nie zmienia ...
zdarza się, że potrafi źle czytać Twoje dyspozycje na kuponie - stawka, plus, czy nawet wybrane liczby - powaga -
- doradzam sprawdzać
zdarza się, że potrafi źle czytać Twoje dyspozycje na kuponie - stawka, plus, czy nawet wybrane liczby - powaga -
- doradzam sprawdzać
robal z tym się zgodzę -ona reaguje nawet na zagięciu w kuponie i potrafi zaznaczyć np+
A mi się zdarzyło, że przy wczytywaniu kuponu przesunęło 'skosem' liczby - jakby źle odczytało punkt bazowy
Robal_36 jak tam po wczorajszym ?
slawek dla TS ponizej 100 k to sa smieciowe wygrane bys musial cos znacznie wiecej
pisac czytaelniej jak zera to nie tys
slawek na 500 tys? ograles ich
ile sławek wygrałes? chyba stare pieniadze
slawek ...bajerant
slawku...czekam..nie tylko ja
slawek jak wiecej wygrales niz kumulacja joker to mozesz juz u nich goscic na czarnej lisicie zalecal bym jescze ze 2 razy tak wygrac a z cala pewnoscia bys na niej za goscil no niestety ale TS nie lubi systematycznych wygranych na duze kwoty jesli dotycza jednego gracza
slawek....z tą zdrapką to wiem o co Ci chodzi, bo ja wydrapałam kiedyś 1 zeta a wypłaciło 5 zeta
albinlotto
ts można oskubać tylko na mm i ewentualnie keno, na resztę gier/puli składają się wszyscy gracze
ts można oskubać tylko na mm i ewentualnie keno, na resztę gier/puli składają się wszyscy gracze
kaśka
ja takiej niespodzianki nigdy nie miałem, może kupię jutro ex. pensję i w/g mnie nic nie będzie, a maszyna każe jechać do pałacu ts
ja takiej niespodzianki nigdy nie miałem, może kupię jutro ex. pensję i w/g mnie nic nie będzie, a maszyna każe jechać do pałacu ts
sławek...