Wpisy 956 254 – 956 353
27 maja 2012 14:36 → 27 maja 2012 18:57, 100 wpisów
emeryt oj jak bym chciała się przejść na spacer...ale nie daję rady w takie ciepło ujść za daleko
Krysia ja już muszę uciekać bo mnie wołają na obiad życzę tobie wysokich wygranych i oczywiście dużo zdrowia dla maleństwa no i dla ciebie żebyś przeszła poród bez komplikacji
dobra to się ulatniam życzę wszystkim grającym wysokich wygranych cześć do poklikania.
1,7,9,11,20,22,37,65,67,78
krysieńka-byłem, wcale nie goraco, wiaterek lekki
a teraz lody i truskawki
a teraz lody i truskawki
siemka...
a co to dzisiaj tyle trafien 7/10 wow i nawet 8/10
a co to dzisiaj tyle trafien 7/10 wow i nawet 8/10
jaka tu cisza...widze ,że wszyscy zarobieni
ja mam poslane na 22 ale jeszcze nie wiem czy sie nie skusze na cus
drapki ok. wczoraj i przedwczoraj 3x20zł i pomniejsze wygrane, w zagubionym i odnalezionym pukonie w mini 2x3/5 z 8maja =70,6zł
slawek
ale tylko na cht to możliwe, 2 lata temu w lotto z cht 1x4 i 2x3 też na jednym pukonie
ale tylko na cht to możliwe, 2 lata temu w lotto z cht 1x4 i 2x3 też na jednym pukonie
spoko... mow co chcesz ale ten chybik sie sprawdza bo na tym typowaniu za duzo sie kombinuje i w koncu trzeba poslac za 50 dych zeby byc zadowolonym
a ja mialem w jednym tyg w lotto 2x4/6
sławek w pt miałem fuksa kupiłem 1 szt a/d i 20zł, a popoł. mistrz.2szt i w jednej 20zł, a wczoraj 3 krzyż. i 20 i 6zł i 1pusta i w diamentach 2x4zł
1 liczbe....hehehe 39
50-ki ? cóż - prędzej, czy później taki, ten nawet p r a w i e dokładnie ciąg wbije - nie ma zmiłuj...
w lotto tak raz w tyg 4 zakłady. regularnie ,ale bez przesady
panie robaluu..zobacz w profilu 4/5 ..ty wiesz ja jestemi powwoo
gg36 jak wytlumaczyc to ze moja zdrapala wczorej 10 zloty w tuti a wyplacila jej 20 zloty
slawek
w tf u góry miała pewnie 3x10zł, a pod spodem jeszcze wiśnie i 10zł, taką miałem w 2gim dniu tej drapki
w tf u góry miała pewnie 3x10zł, a pod spodem jeszcze wiśnie i 10zł, taką miałem w 2gim dniu tej drapki
gg36..ja tak zawsze na mokro ..ty na sucho podziel tuu
no wlasnie ze nie, wisnia i tam 10zl, a u gory nie bylo 3 dziesiatek
ale dostala wydruk i tam wygrana 20 zloty wiec to wyklucza pomylke sprzedajacej
sławek
jak pierwszy raz miałem wyższą wygraną w keno 7/8, to ja widziałem 6/8 i myślałem że mam 50zł, a dostałem 325zł- poprostu nie dopatrzyłem jeszcze jednej trafnej cyfry
jak pierwszy raz miałem wyższą wygraną w keno 7/8, to ja widziałem 6/8 i myślałem że mam 50zł, a dostałem 325zł- poprostu nie dopatrzyłem jeszcze jednej trafnej cyfry
A masz może sfoconą tą zdrapkę ? -
wtedy można będzie się zastanawiać - bo - albo czegoś nie dopatrzyłeś, albo mają jakiś bajzel w opisach kodowych drapek, i tyle ...
no, ale lepiej, że w tą stronę
wtedy można będzie się zastanawiać - bo - albo czegoś nie dopatrzyłeś, albo mają jakiś bajzel w opisach kodowych drapek, i tyle ...
no, ale lepiej, że w tą stronę
nie no zdrapka oddana nie ma jak to sprawdzic ale racja wazne ze 20 dychy
sławek moim zdaniem to wasze niedopatrzenie u góry 3x10 i pod wiś 10, ta maszyna się nie myli
gg - nie chytrzymy , nie chytrzymy
bo, co będzie, jak usłyszysz - "no niestety, Pan musi dopłacić "
bo, co będzie, jak usłyszysz - "no niestety, Pan musi dopłacić "
upieram sie przy swoim bo to sprawdzalem bo od niepamietnych czasow cos lepszego w zdrapce
gg
myli się
głośna przecież sprawa z tą wygraną, dopiero w sądzie, 6/6 w dużego lotka...
myli się
głośna przecież sprawa z tą wygraną, dopiero w sądzie, 6/6 w dużego lotka...
tak, ale to nie zmienia ...
zdarza się, że potrafi źle czytać Twoje dyspozycje na kuponie - stawka, plus, czy nawet wybrane liczby - powaga -
- doradzam sprawdzać
zdarza się, że potrafi źle czytać Twoje dyspozycje na kuponie - stawka, plus, czy nawet wybrane liczby - powaga -
- doradzam sprawdzać
robal z tym się zgodzę -ona reaguje nawet na zagięciu w kuponie i potrafi zaznaczyć np+
A mi się zdarzyło, że przy wczytywaniu kuponu przesunęło 'skosem' liczby - jakby źle odczytało punkt bazowy
Robal_36 jak tam po wczorajszym ?
slawek dla TS ponizej 100 k to sa smieciowe wygrane bys musial cos znacznie wiecej
pisac czytaelniej jak zera to nie tys
slawek na 500 tys? ograles ich
ile sławek wygrałes? chyba stare pieniadze