Wpisy 954 905 – 955 004
26 maja 2012 17:13 → 26 maja 2012 19:07, 100 wpisów
no mam na mysli to jakie Ci sie nasuwaja wnioski z tej pracy np.warto grac,nie warto TS to zlodzieje i przekrety,losowania sa ustawione,wszystko jest ok duzo ludzi wygrywa etc.
Uwaga.. .
Czytać dokładnie.. .
1. Pierwsze obliczenia są, że mamy trafioną TYLKO JEDNĄ LICZBĘ.
powiedzmy 1.Nic więcej nie mamy.. ./ koszt wysłania 23 000 000/.
2. Mamy trafione 4 liczby i brakuję nam TYLKO JEDNEJ. Musimy skreślać wszystkie gwiazdki. Koszt...5 060 Funtów.. .
Czytać dokładnie.. .
1. Pierwsze obliczenia są, że mamy trafioną TYLKO JEDNĄ LICZBĘ.
powiedzmy 1.Nic więcej nie mamy.. ./ koszt wysłania 23 000 000/.
2. Mamy trafione 4 liczby i brakuję nam TYLKO JEDNEJ. Musimy skreślać wszystkie gwiazdki. Koszt...5 060 Funtów.. .
wedrowca no i chodzilo o 1 wariant:wybieram 1 wysylam wszystkie mozliwosci z 1( musze zabulic 23mln funtow) i czekam przed TV na cyfre 1 ,zostaje wylosowana to zgarniam tak jak we wtorek 79 mln (jesli trafienie bedzie jedno, jesli juz np.3 to)ale moze sie zwroci o to chodziło.Dzieki. teraz ide szukac chetnego do zainwestowania 23 mln. funtow w cyfre 1
Skąd można wiedzieć, że śię ma TRAFIONE 4 liczby.. .
Te całe rozważania matematyczne można potłuc o kant....nie napiszę czego.. .
wedrowco ale zaraz zaraz nie zgadza sie !!!!bo np.wezmy 50 takich osobi kazdy by dal 23mln. to by wyszlo o wiele za duzo za 100% trafienie a przeciez skoro mozliwosci jest okolo 120 000 000 razy 2Ł to wychodzi 240 000 000 Ł i na 100% masz 7
jak skad wiadomono skoro wysylasz WSZYSTKIE mozliwe kombinacje to nawet nie musisz sprawdzac pozostalych kuponow bo to jest oczywiste
Scolls.. .
Nie. Jak byś znalazł 50 osob, to każda powinna dać.. .
23 000 000 podzielić przez 50 = 460 000 funtów
Nie. Jak byś znalazł 50 osob, to każda powinna dać.. .
23 000 000 podzielić przez 50 = 460 000 funtów
W Polsce można obstawić WSZYSTKIE kombinacje w lotto jak jest do wygrania więcej niż...35 000 000 pln.
Ale tylko musi być jedna szóstka.
Ale tylko musi być jedna szóstka.
wedrowca nie bardzo mi sie to zgadza wiesz dlaczego bo ludzie ktorzy maja kase by to rozgryzli wiesz dlaczego
powiedzmy mam 50 ludzi o kazdy daje te 460 tys ale umawia sie ze ten kto trafi oddaje reszcie wlozona kase i przy takiej kumulacji istnieje opcja ze by sie to udalo z duzym prawdopodobienstwem
1 osoba 79 mln.
49 osob dostaje back te powiedzmy 22 500 000 i tak wygrywajacy ma 50 000 000 do przidu dlatego cos mi sie tu nie zgadza
1 osoba 79 mln.
49 osob dostaje back te powiedzmy 22 500 000 i tak wygrywajacy ma 50 000 000 do przidu dlatego cos mi sie tu nie zgadza
Scolls.. .
Ten , co ma miliony, nie gra w Lotto.. .
Ten , co ma miliony, nie gra w Lotto.. .
Wędrowco dosc ryzykowne przynajmniej z dwie by było ale i tak nie możliwe jest wysłanie wszystkich kombinacji zabrakło by czasu
z wyliczen wedrowcy wyszlo za duzo bo pewna 7 to wydatek 240 000 000 funtow a jemu wyszlo 1,5 mld
Ale w Euromilionach było do wygrania chyba...185 000 000. Wygrana nie została...odebrana.. .
no pewnie kosz poszedl do kosza 23 poszly do kosza 2x po milion bo tez nie odebrano pewnie ze sprawdzania na maszynach sam mialem chyba 3 przypadki gdzie mialem trafione drobne sumy a maszyna nie rozpoznala wygranego kuponudopiero wolalem menadzera sklepu i po kontroli wizualnej kuponu wyplacil kase
zreszta zobaczcie sobie sami
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/unclaimedPrizes.do
lotto.pl tez podaje cos takiego???
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/unclaimedPrizes.do
lotto.pl tez podaje cos takiego???
dobra nie chcecie klikac to nie ide na fajniejsze stronki pojawie sie pozniej albo wcale
Po co liczyć miliony, których śię nie wygra.. .
Szkoda tak pięknej pogody.. .
Miłego dnia.. .
Szkoda tak pięknej pogody.. .
Miłego dnia.. .
Ludzie ludzie ts rozdaje pieniądze,wielka kumbulacja widziałem ludzi grających na dwa zakłady lotto,po prostu szok...
Te 18 ooo ooo wystarczy na zakup mieszkania,wakacj epod palmami ijeszcze zostanie na koncie kieszonkowe...
Idacych gladiatorów po milony do kolektury,serdecznie pozdrawiam,ja hipcio o małym mózgu...
Jest pytanie czy warto inwestować 6zeta w lotto zamiast wypić 2piwka;ale od piwka boli brzuch a od lotto człowiek zdrów jak mówi chinskie przysłowie...
Przychodzi się do kolektury oddaje pieniążki a oni dają skrawek papieru którym nawet trudno podetrzeć tyłek...ale za to ma się marzenia a marzenia sa bezcenne
Majwoj kumbulacja po dzisiejszym losowaniu moze wzrosnąc tak zakładam...
Jak mówią chinczycy pieniądze nie śmierdzą lecz pachną perfumami...
Wszystkim mamom z okazji dnia matki przesyłam serdeczne życzenia,dużo zdrowia,pieniążków i po kwitku....
hipopotan
może i masz racje, mój lottomat przyjął kuponiki nawet się nie zakrztusił
HARTGE
no nie
może i masz racje, mój lottomat przyjął kuponiki nawet się nie zakrztusił
HARTGE
no nie
Hartge
a gdzie ta szósteczka ? I, że tak powiem - najwyższy czas ? i jak to mówią - znowu ... ?
a gdzie ta szósteczka ? I, że tak powiem - najwyższy czas ? i jak to mówią - znowu ... ?
Pies szczeka i gryzie,kot drapie a bałwan jest spokojny i przyjazny dla ludzi..
a ludzie idzie Ojro tzn.Euro 2012 a Wy tam cos gracie u buków???moze na "naszych" warto postawic bo za final z dania albo szewcja placa 1:550
Moja ostatnia wygrana w lotto:czwórka była w roku 2000 a pozniej spadła klatwa faraona i nic nie dali wygrać...
Polacy maja pecha do gry:euro2012 to będzie wstyd jak zaczna przegrywać i przegrywać...
Mam takie do MM 32,77,71...
i nic więcej nie mogę wyczaić.
Trochę mało..
i nic więcej nie mogę wyczaić.
Trochę mało..
hipo po francusku zreszta po co sie porozumiewac jak i tak nic z tego nie wyjdzie
Monet
dziś odpuść mm, ale jak się zapierasz -
- wybieraj z zdt, 13,23,69 i 1,44
dziś odpuść mm, ale jak się zapierasz -
- wybieraj z zdt, 13,23,69 i 1,44
ja jestem w szoku w UK nie ma zadnej kompletnie reklamy EURO nawet w radio nie mowia ani nawet o biletach cisza jak makiem zasial choc z drugiej strony nie dziwie sie bo wazniejsza jest olimpiada
we wschodnim Londynie infrasstuktura zajebista!!!drogi rewelka stadiony obwodnica m25 na obkolo Londynu cacussmiga sie bez korków 100 km godzinke
TS nie badz okrutnikiem,skuszony przez tego zagrałem i proszę daj wygrać,bo ceny utrzymania bałwana rosną zwłascza po wstąpieniu do uni yeuropejskiej,która może się niedługo rozpaść,a grecyja idzie już na dno,hi,hi...
hipo dzis ten Twoj balwan nie ma lekko co??? +30 to mu chyba nie sluzy
Ta unia jeyropejska to wynalazek iluminatów i masonów:połaczyć eurpoę...