Wpisy 954 539 – 954 638
26 maja 2012 12:49 → 26 maja 2012 13:40, 100 wpisów
pokaze wam pewien prosty trick O 13:58 podam wam swoje 5 liczb w MM i udowodnie wam, ze sami sobie dzialacie na szkode
Lila ogólnie mówiąc kiepsko wygrane rzędu drobnicy mnie nie satysfakcjonują
Damian...a ja ostatnio z torsanem miałam 4/5 i jakies tam 2/3 a wczoraj popłynęłam 160 zeta
Lila ale takie 4/5 denerwuje co jedna i 7 stówek a tak dwie dychy tylko
Lila ale to mały pikuś ludzie ostro grają dzisiaj u mnie facet wziął 10 zakładów lotto na 10 losowań 300 zł wydał
Damian...na Dużego lotka wydał,nie wiem jak on tam zagrał ale na biednego nie trafiło
Damian..on ma kupę kasy a chciałby jeszcze więcej.Tak to jest z tymi bogaczami
Damian...a co Ty się mnie pytasz?Ci co mają dużo chcą jeszcze więcej,a taki sknerus że,jak nad morze jedzie to bierze najtańszy Hotel a o knajpie możesz zapomnieć.Jak go syn poprosił o rybkę na plaży to mu powiedział że zje w Hotelu,w końcu jednak wyciągnął kasę ale z wielkim bólem serca
Lila to przy wkładzie 10 tyś można się pokusic na 5/12 w lotto pecha miał
e46 , lila i
Hartge - prawie jak wyżej
przepowiedniaaa tylko godzin nie pomyl
Hartge - prawie jak wyżej
przepowiedniaaa tylko godzin nie pomyl
Damian...no widocznie miał pechaNie jest dana mu wygrana,ma swoich wystarczająco dużo
Hartge
parę lat temu,jak zakład był tańszy a i kolejki do bud się ustawiały, kumululu szybciej przyrastały itd itd - w żb koło mnie gość wysyłał skromny neseserek pukonów - zapłacił koło 30 tys - podobno nie miał nawet 4/6
kathy
torsan
parę lat temu,jak zakład był tańszy a i kolejki do bud się ustawiały, kumululu szybciej przyrastały itd itd - w żb koło mnie gość wysyłał skromny neseserek pukonów - zapłacił koło 30 tys - podobno nie miał nawet 4/6
kathy
torsan
dawać to losowanie bo już dzisiaj dość przygód różnorakich
lila
Robal
lila
Robal
I system pełny 12 kilka razy też widziałem - kiedyś...
a kolejki - dzisiaj też są - ale nie w każdej
taaa, tu mają rację - te wysokie kwoty powodują odłączenie
a kolejki - dzisiaj też są - ale nie w każdej
taaa, tu mają rację - te wysokie kwoty powodują odłączenie