Wpisy 954 239 – 954 338
26 maja 2012 00:55 → 26 maja 2012 01:39, 100 wpisów
no i druga tak samo do d....choc podobno ma w sobie to cos tylko tez nie czaje co a chodzi o 23
np 4 cyferki ...ja tak myśle to samo jak 4/4
reniuszka wyobraz sobie co sie dzieje w londynie po 5pm szczegolnie w piatek
torsan nie ma za co obys trafil 6/6 to kazda laseczke wczesniej czy pozniej pukniesz
w Londynie kilka milionow a teraz wyobraz sobie co bedzie jak bedzie olimpiada
dostawales taki swistek skladales go na 3 czesci kresliles krzyzyki i dawales pani w kolekturze
jeden dostawales Ty drugi pani w kolekturze a trzeci szedl do centrali jako dowod
pani przyklejala klejem banderole i tylko trzebabylo czekac na wygrane
na tych kuponach bylo 5 krateczek i oczywiscie liczby od 1 do 49 ale jedna liczba byla inna
ta cyfra byla w koleczku i zawsze mnie kusial aby wlasnie ja skreslic no i kreslilem bo sie wlasnie wyrozniala
swoja droga to ciekawe czy znajde gdzies w necie skan takiego kuponu
dobrej nocy chłopaki,oczka zaczynają się kleić,powodzenia w dzisiejszych już losowaniach
a powod byl banalnytoz na tym samym kuponie mozna bylo kreslic zaklad express lotka w ktorym gralo sie od 1 do 45 i zeby sie ni pomylic ktos wymyslil zeby to jakos zaznaczyc no i ta cyfra byla po prostu w koleczku oto cala tajemnica
scolls-a jeszcze jak bys mogł na expresa na jutro 1-42 piec numerow
to walnij te same ja zawsze tak robilem albo kombinowalem z datami swoimi i np.swojej laseczki
raz omcklem sie o jedna cyfre w expresa trafilem 4/5 bo zamienilem dzien z miesiacem
wlascicielce kolektury bo nie mogla uwtierzyc to bylo chyba w 2004
torsan mlody jestes ja zaczynalem dokladnie grac w Twoim wieku tez mialem wtedy 21 lat Ty dawno grasz??
dwie rzeczy:albo sobie odpusc i zapomnij o grach bo to nic dobrego mozesz wpasc w nalog i tym podobne zalezy wszystko od charakteru ,albo
graj systematycznie tymi samymi cyframi ale bez szalenstw bo to i tak nic nie daje
teraz w dobie netu jest latwiej bo mozna przeanalizowac liczy ktore padly ktore nie i takie inne bzdety
to tak pozostan sobie po jednym zakaldziku ale pamietaj systematycznie???obojetnie co by sie nie dzialo masz wyslac
bedziesz chory w szpitalu czego ci nie zycze poslij rodzenstwo lub kumpla ale zaufanego
no mnie ponioslo ale skoro los tak chcial to zaczalem tu w Uk grac tylko zle wykalkulowalem bo wziolem pod uwage niepotrzebnie prawdopodobienstwo wygranej i sie przejechalem