Wpisy 953 310 – 953 409
25 maja 2012 19:14 → 25 maja 2012 20:07, 100 wpisów
gg oj ciężko, od dłuższego czasu nie odnotowałam żadnych wygranych
gg....zależy kto drapał
majwoj
miałem mini puszczone na pocz. maja z chybika i dopiero wczoraj znalazłem pukon, a tam 2x3/5 = 70,6zł i a/d i mistrzowska po 20zł
miałem mini puszczone na pocz. maja z chybika i dopiero wczoraj znalazłem pukon, a tam 2x3/5 = 70,6zł i a/d i mistrzowska po 20zł
torsan
sis
z tą 16 to trochę żart, przedwczoraj jakaś laska dyktowała zakład lotto i na ostatnią liczbę miała 10 lub 16 i dała 16, a czy wygrała nie wiem
z tą 16 to trochę żart, przedwczoraj jakaś laska dyktowała zakład lotto i na ostatnią liczbę miała 10 lub 16 i dała 16, a czy wygrała nie wiem
torsan wszystkiego najlepszego w dniu urodzin oby Ts zafundował Ci wspaniały prezent w postaci
robal 34 za dużo osób obstawia, myślę może 2 a może 10- coś mi się zdaję że dziś od 1 do10 wleci, ale może być i inaczej
robal ja zaryzykuję na 10
34 obstawiałem z rok temu z 5x pod rząd, gdybym tak do dziś na nim leciał to hoooohoooo ts by się na mnie nieźle utuczył
34 obstawiałem z rok temu z 5x pod rząd, gdybym tak do dziś na nim leciał to hoooohoooo ts by się na mnie nieźle utuczył
ja dzis obstawiam w multi 2,3,4
majwoj chytry nie jestem dwie 6/6 będą jedna moja druga Twoja co Ty na to bo ja na to ja na lato
kriss
a ja obstawiłem to co w profilu, a 9/9z+; dziś 4/9 i 3/6z chybika
a ja obstawiłem to co w profilu, a 9/9z+; dziś 4/9 i 3/6z chybika
gg....to moze cos dzis wpadnie
u buków nie potrzeba szczęścia
wystarczą pewne założenia, swój system
w TS-ie potzrebne szczeście i nic więcej
wymyślanie cyferek, systemy, pewne pewniaki, których nie ma to utopia, gdy nie ma szczęścia
wystarczą pewne założenia, swój system
w TS-ie potzrebne szczeście i nic więcej
wymyślanie cyferek, systemy, pewne pewniaki, których nie ma to utopia, gdy nie ma szczęścia
gg...widze ze ci parka dzis siadła
a ja w sumie 8 zł na wydane chyba 40
gg....a co typowałes na stronce MP ?
któryś z tych jak bym szalał takie by m zagrał oprócz 1 którą mam to 15,24,25,29,30
Damianiuniu
Karol kope lat u mnie stara bieda a co u Ciebie? Jak wygrane w mini?
Karol kope lat u mnie stara bieda a co u Ciebie? Jak wygrane w mini?
Sylwia w kwietniu raz 3/5 i lotto raz 3/6 teraz i to tyle z wygranych mini i lotto
Sylwusia jak tam zdrówko wszystko w porządeczku ? jakieś wygrane się ukazały?
Sylwusiu na to najważniejsze a z tym wygranymi to mam nadzieję że nie będzie tak, że nie ma nie było i nie będzie