Wpisy 952 310 – 952 409
24 maja 2012 23:11 → 24 maja 2012 23:56, 100 wpisów
sis no to ja juz sprawdzilem i bylo max 4/6 i to tylko pare razy chyba dokladnie 6 od poczatku lotto
Ciekawe dlaczego ludzie nie chcą grać też w mini lotto np żeby w mini było ze 2-3 mln zawartych zakładów.
Scolls.. ..
Brakowało Tobie jednej liczby, czy jednej śzczęśliwej gwiazdki ???
Brakowało Tobie jednej liczby, czy jednej śzczęśliwej gwiazdki ???
scools za 5+1 było ostatnio ponad 329 tys.funtów to teraz bęzie pod 500tys.
reniuszka wtedy bylo cos okolo 250tys bo byla wygrana tylko 7 a nie bylo 6
Ten duży? Rzadko go daję, tylko gdy czuję że wejdą duże, w tą sobotę pewnie wejdą A najlepiej scolls to zakreśl coś na szybciaka bez analizowania Ja tak na 22 robię 2-3 losy i zawsze coś się zwróci
wbrew pozora na warunki angielskie to nie duza kasa te 250 tys od 2 bed home
Jak byś skreślił.....55 zakładów, to byś trafił to brakującą gwaiadkę.. . /55 zakładów x 2 Euro....../.
wedrowco nie zakreslilbym nawet 2 tylko ten jeden no moze jakies inne z max 4 na kuponie ale napewno by sie nie powtorzyly cyfry
Ojej.. Powinno być w Funtach.. .
no,ale życie już i tak na luziku,ile trzeba pracoawać by to odłożyć?????????????
Miałeś jedyną szansę w życiu na duuuuuuuuuuuużą wygraną.. .
Dwa razy śie nie wygrywa.. . Takie jest niestety życie.. .
w pl mialem 4/5 w expresa bo zamienilem cyfry z dat zamiast dac miesiac dalem dzien urodzin abylo odwrotnie i zamiast wygrac 120 tys pln wygralem 650 pln i splacilem raty za lodowke
życzę tego Tobie z całego serca scolls,też wierzę w swoją szczęsliwą gwiazdę
nawet w pl pewien chlopiec trafil dwa razy w ciagu miesiaca 6/6 i co Ty na to??
w rumuni dwa razy pod rzad padly te same cyfry w lotto wiesz jakie to jest prawdopodobienstwo
przed laty bo w 1997 wygrałam w mm 260 zł intuicja wręćz mnie wysyłała w konkretne miejsce ,żałuję ,że wtedy stawki nie dałam razy 10
Co z tego, że wtedy trafił 2 szóstki, jak pożniej pojechał za zarobkiem za granicę.. .
w UK duzo jest takich przypadkow ze najpierw wygrywaja a pozniej schodza na psy
byla raz afera jak 16 latka wyfrala 5 mln i przepuscila wszystko w rok teraz zaiwania za 1000Ł buahahahaha
czytałam kiedyś artykuł o zwycięzcach w anglii niektórzy nadal pracują mając kope kasy
ale wedrowco ludzka glupota niz na granic a po drugie to trzeba miec bardzo silna psyche aby po takiej wygranej nie poplynac
reniuszka tylko wiesz praca a praca angole kochaja swoja prace bo daje im odpowiednie zycie nie to co w pl
muszę się kiedyś do Kalisza wybrać,bo tam moja noga jeszcze nie stanęła
reniuszka nie wiem czy warto ja nie bylem w pl 5 lat i raczej sie nie wybieram
Najgorsze złodziejstwo jest we Włoszech. Losują 6 liczb z 90.
zdarzalo mi sie pracowac po 16h/dobe i wiecej spiac 2h/dobe i to przez kilka miesiecy
nie zartuje spalem tylko w samochodzie jak kolega prowadzil i pracowalem na dwa etaty jednoczesnie teraz juz wyluzowalem
u nas to rodzinne ojciec ma emeryture a dalej pracuje w wieku 60 lat po 12 h/dobe
zreszta w pl razem pracowalismy od 6 rano do 23 wieczorem tylko za marne grosze
też prawda,ja podczas moich studiów zaocznych pracując w szkole wzzięłam urlop szkoleniowy i zapieprzałam ze zwichniętą noga do ogrodnika przez miesiąc by dorobić do pensyjki
scolls a jak bys wygrał to dalej byś pracował czy korzystał z życia?
niestety tak wlasnie wyglada praca i zarobki w pl choc tu tez jak sie zaczyna bez jezyka i w g....j firmie to tez nie ma przyszlosci
jak bym wygral to bym przede wszystkim zainwestowal tylko i wylacznie w nieruchomosci
90% wygranej zainwestowac 10% na konto na biezace wydatki i mozna zyc nie umierac
a myslisz ze kto bys sie zajmowal dowodzeniem nad tymi agencjami nieruchomisci
w weekendy zwiedzanie,z dyrekcją w jakiś układ by pon.i i piatek był wolny,więc wydłużony week
reniuszka zabraklo by ci czasu wierz mi wiesz przy takiej kasie ile zabiera czasu zarzadzanie czymkolwiek
wiem jak prowadze firme w uk ile na to potrzeba czasu a co dopiero przy milionach i zatrudnieniu kilkudzisieciu pracownikow
scolls to wole milion funtów i zwiedzać świat,jest taki piękny a życie takie ulotne
powodzenia w jutrzejszym euromillionie też kładę się spać jeszcze jakas lekturka
dzięki! A tak wogóle to weszłam w mapy i zobaczyłam jak się 2x liczy po plus 74 rozłożyły ( 23.02 i 7.04)- dużo powtórek, chyba zrobię z tego jeszcze jeden los i nadam bo liczby ciekawe! Dobranoc wszystkim