Wpisy 951 995 – 952 094
24 maja 2012 21:46 → 24 maja 2012 22:07, 100 wpisów
Lila jak nie wysylas to nie podaje bo wtedy ZAWSZE padaja mam taka zasade to samo jak gram w karty
lila-musze sobie jakiś zeszyt kupić bo cała szuflada zawalona kartkami z numerami
Lila no to mam ze jak podaje cyfry a nie wysle to padaja i odwrotnie
lila
hipo ja zawsze wysyłam
'błoto, deszcz, czy słoneczna spiekota...'
hipo ja zawsze wysyłam
'błoto, deszcz, czy słoneczna spiekota...'
wczoraj kupilem zdrapke ,wygralem 10 zeta , kupilem za to 10 zdrapek i wyciagnalem 1 zl
scolls....myślałam że Humor masz po mamie a Ty o czym znowu myślałeś ??
Ostatni dzwonek by nadać pukony:achtung achtung...stacja lub żabkojaaaaaaaaaad..
cholera trzebab bylo zbierac te pukony ....bylo by na makulature pare kilo i na wyslanie nastepnych pukonow
Pamiętam,że za gierkusia,były zbiórki makulatury i piękny majowy pochód... to już nie wróci...
scolls...dla mnie wsiąść w samolot to żaden problem i lecieć Ci w dupsko strzelić
hipo i jak tesknilo sie za mlodymi ziemniaczkami a teraz to se w grudniu mozna kupic
Teraz pomidory są kwaśne twarde,podobnie truskawki...podejrzewam,że to są mutanty..
ee Lila ,zylka szybkiego hazardzisty , gram czesto na jednorekim wiec lubie sobie tez podrapac
Lila no w koncu mieszkam w Londynie tu chyba same zboczuchy mieszkaja z calej europyi nie tylko
ja 19 i 22 ..wy wezcie mendoo 25 i znikam..
Scolls podobno w londynie dużo czarownic i czarowników,aż strach wyjść na ulicę...
Hipcio.. .
Kiedyś za czasów komuny, w studiu lotto śiedziała komisja... .'' To śię nie wróci''.
Kiedyś za czasów komuny, w studiu lotto śiedziała komisja... .'' To śię nie wróci''.
lila...
Dawać te losowanie.. .
ale angielki to faktycznie wiekszosc tluste blade i brzydkie nie to co nasz poleczki
Hipopotan.
Wygrasz,kupisz sobie działkę i będziesz miał pomidory na naturalnym
sprawdzonym nawozie.
Wygrasz,kupisz sobie działkę i będziesz miał pomidory na naturalnym
sprawdzonym nawozie.
Hipcio.. .
Jesteś...ludożerco, bo śię pytasz o...tłuste kobiety..>
Jesteś...ludożerco, bo śię pytasz o...tłuste kobiety..>
Lila
hipo no blade bo maja taka karnacje albo rudawe a ze spasione to sie nie opalaja bo wstyd takie cielsko wystawic na plazy chic sa nieprzyjemne wyjatki