Wpisy 951 595 – 951 694
24 maja 2012 18:41 → 24 maja 2012 19:29, 100 wpisów
wczoraj jakaś laska dyktowała lotto i się zastanawiała czy 10 czy 16 i dała 16, ale możesz wziąść 10
scolls
jedziesz od 19 zwyższ na
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/lotto.ftl i powo..
jedziesz od 19 zwyższ na
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/lotto.ftl i powo..
scolls
ja nie gram w lotto ale głupia z pozoru cyferka moż być tą właściwą
ja nie gram w lotto ale głupia z pozoru cyferka moż być tą właściwą
majwoj ostatnie kilkanascie wzorowych losowan:dwie niskie dwie srednie i dwie wysokie i NIC jest kumulacja
dziwi mnie wlasnie ze wiekszosc ludzi jak typuje to kresli caly przedzial tzn.niskie wysokie i srednie a tu zero kumulacja od kilku losowan
gg
z moich obserwacji widac ze wlasnie najwiecej jest w sumie wszystkich trafien jesli padaja wlasnie cyfry z zakresu niskie srednie i wysokie
z kolei drastycznie spada ilosc kuponow z wygranymi gdy padaja cyfry np.tylko wysokie co Wy na to?
w sumie np.w lotto warto grac tylko na wysokie badz tylko na niskie bo wedlug tej prawidlowosci mamy sznse na wieksza wygrana jesli juz cos trafimy
scolls
nie jesteś sam w obserwacjach ,możesz mi uwierzyć na słowo
nie jesteś sam w obserwacjach ,możesz mi uwierzyć na słowo
scolls...za ok 20 postów awansujesz Dawajjjj!!!!!!
ale zerknij sam na strone ktora podalem i zobacz wyniki i ilosc trafien poza 6
w wojsku tez nie chcialem awansu bo po awansie to moze byc tylko prze.....e
scolls...no jak na co ...bedzie okazja sie napić
po lewej jest draw history a dalej frequency checker to sa wyniki archiwalne i statystyki
majwoj w tabelkach masz wszystkie liczby i jaka byla pila na wygrane oraz czestotliwosc padania liczb itd.
scollszdrówko
wciągło mnie troche ale od miesiąca tu bywam dopiero. wiec młody szczeniak jeszcze jestem wśród tych starych wyjadaczy
scolls...w lotto jak jest kumulacja a w MM od paru miesiecy
w MM trafiłem 21 kwietnia 6/6 ...i tak mnie TS wciągnął w swoje sidła...dał wygrac i treaz zarabia na mnie
majwoj23 no pisze wlasnie ze diamencik to juz ma czyli nie taki mlody
szkoda ,ze to nie była 6 w lotto
moje "rekordy to: 2x 6/7 w UK byla taka gra DailyPlay wygrana 2x1500pln i w polsce w expresa 4/5 650 pln no i dwa razy prawie ale to juz wiesz
to ładnie....trzeba probowac nadal
to przez te 18 lat troche ci poszło kasiurki na granie
nigdy nie gralem do zera czy na dlugi ale gram systematycznie i w koncu cos wejdzie
A co tam w Londynie...
TS i Klechy to jedna mafia
tylko biorą...mało dają
Wczorajsza i dzisiejsza przegrana w multi multi doprowadziła mnie do bamkructwa,w związku z tym nie gram w lotto,czekam aż kumbulacja dojdzie do 100 000 000 wtedy dorzucę do puli swoje 3zeta:
hippo.....a le przegrałes?
scolls...na biedne sieroty lepiej oddaj....
ludzie sa podobno bardziej inteligentni od zwierzat to niech sami sobie radza
trisetum...no co ty....ktos zgarnie bonusa
a na biedne dzieci niech daja Ci z pierwszego 1000 multimiliarderow i tak tej kasy nie "przejedzą"
hippo...na pewno starczy do konca zycia na te łzy
ja dzis nie grałem 10/10 wiec bonus mnie ominie
Nie było kolejki przy lottomacie:widać ludzie nie chcą być milionerami....
Ale ochydne hamburgiery dzis jadłem
kris/jeszcze odwiedził główną siedzibę TS
kris/jeszcze odwiedził główną siedzibę TS
A widziałem jak jeden chłop wysyłał:3zeta poświęcił na lotto...jeszcze go nie uświadomiono i pytał się przed wysłaniem po ile zakład...
a mi się czasami wydaje ze zwierzęta mnie bardziej rozumieją jak ludzie
Zwierzeta są grozne,szcególnie psy maja ostre zęby i chodzą bez kagancow...
trisetum ..
:a ja już dwa razy zostałem zaatakowany przez ptaki na tej samej ulicy,są tam drzewa i narobiły mi na ubranie,atak poszedł z góry...