Wpisy 951 090 – 951 189
24 maja 2012 12:53 → 24 maja 2012 13:42, 100 wpisów
zreszta tego seata jak wygrala to wszyscy mieli polewke bo najpierw zadzwonila do rmf matka i zle odpowiedziala na pytanie a potem zadzwonila z tego samego telefonu corka i dobrze odpowiedziala i wygrala
Lila ta jedna to corka lekarza a druga zwykla "dziewucha" ze sklepu
no to byl ten przypadek co matka zle odpowiedziala ale honor rodziny uratowala coreczka
scolls nie przeżywaj tego seata organista na mszy na organach i od tej pory gra na cymbałkach
a wiesz dlaczego im sie tak udalo!!!!bo mialy telefon taki jak wtedy zadko kto mial i dzwonily z niego oczekujac caly czas na polaczenie nie muszac co chwila wybieracv numeru
lila. ktos kiedys musi wygrac pomimo wszystko,dlatego zeby wygrac trza grac.
patryk...pewnie że pojedziemy a jak Tylko nie wieś dobraw końcu pierwsza stolnica Polski
http://www.joemonster.org/filmy/44633/Bohaterska_akcja_Strazy_Miejskiej
patryk...Straż miejską powinni zlikwidować bo w niej same pojeby pracują uważają się nie wiem za kogo
lila,.. no po tym filmiku zwatpilem w panstwowe organy .
jaki wsyt nie publicznie w kajdany za zle zaparkowany samochod,wiocha
jaki wsyt nie publicznie w kajdany za zle zaparkowany samochod,wiocha
W USA para emerytów wygrała aż...218 000 000 dolarów w loterii MegaMillions.. . Po zapłaceniu podatku dostaną tylko ...110 000 000 dolarów.. .
lila ja pusciłem te same co wczoraj wieczorem
a wczoraj z 11 liczb miałem 2
a wczoraj z 11 liczb miałem 2
wiesiu....ja nie puszczam nigdy tych samych liczb,nie wiem,może to źle a może dobrze.Wczoraj miałam z 18 tylko 4 liczby
Lufcik w jednym oknie przez niedopatrzenie otwarty.