Wpisy 951 015 – 951 114
24 maja 2012 12:21 → 24 maja 2012 13:00, 100 wpisów
a jak podniosa ceny mm to i tak l;udzie beda grali,to bedzie bariera psychologiczna ,jak stac Ciebie na 2,5 za kupon to co to za roznica jak dasz za niego 50 gr wiecej
w Gnieznie w calej historii mm padla jedynie raz wygrana 100 tys zl.
szok nie
mozecie to sprawdzic na stornie lotto.pl
szok nie
mozecie to sprawdzic na stornie lotto.pl
patryk$$
chyba nie do końca tak jest, że nie będzie miało znaczenia nawet takie o pięćdziesiąt groszy - po wprowadzeniu dwóch losowań dziennie i skoku ceny na 2,50 - zobacz na różnice w ilości wygranych - to jest system naczyń połączonych - zresztą - spytaj w budzie - ile osób grało kiedyś, a jak to wygląda obecnie
chyba nie do końca tak jest, że nie będzie miało znaczenia nawet takie o pięćdziesiąt groszy - po wprowadzeniu dwóch losowań dziennie i skoku ceny na 2,50 - zobacz na różnice w ilości wygranych - to jest system naczyń połączonych - zresztą - spytaj w budzie - ile osób grało kiedyś, a jak to wygląda obecnie
robal ludzie nie graja bo ich nie stac i ze bedzie drozej,ludzie nie graja bo nie wierza ,ze trafia, od kiedy wprowadzili system polaczonych kolektur w centrale mniej ludzi gra,50 gr to tez dla Ciebie tyle ,ze nie zagrasz w mm. ?
patryk$$
system polaczonych kolektur w centrale
- to jest od "zawsze" - od dnia wprowadzenia lottomatów
system polaczonych kolektur w centrale
- to jest od "zawsze" - od dnia wprowadzenia lottomatów
Robal...dlatego nie sugestie...a żądania
patryk.....może idź sam i sprawdź
patryk.....może idź sam i sprawdź
robal ,ale masz racje tym ze jak wprowadzili dwa losowania dziennie to moze na poczatku bylo mniej grajacych.ale po czasei usabilizowalo sie to i ludzie do tego przywykli.
jesli chodzi o podwyzki cen. to moim zdaniem siedza tak magistrowie ekonomi i ja sadze,ze nie popelnili by bledu z podwyzkami jesli ta gra cieszy sie powodzeniem.
z zycia kazdy wie,ze dajmy nprzyklad.,komus nie idzie interes to musi obnizyc ceny,zeby jego towar s9ie sprzedawal,dlatego sadze,ze gra tylu graczy ze TS chce podniesc ceny dlatego,zeby wiecej sie nachcapac,a nie dlatego,ze mniej jest wplywow z gry do kasy TS.przewaznie ceny podnoszone sa jak jakis towar idzie,taka jest polityka w naszym pieknym kraju
jesli chodzi o podwyzki cen. to moim zdaniem siedza tak magistrowie ekonomi i ja sadze,ze nie popelnili by bledu z podwyzkami jesli ta gra cieszy sie powodzeniem.
z zycia kazdy wie,ze dajmy nprzyklad.,komus nie idzie interes to musi obnizyc ceny,zeby jego towar s9ie sprzedawal,dlatego sadze,ze gra tylu graczy ze TS chce podniesc ceny dlatego,zeby wiecej sie nachcapac,a nie dlatego,ze mniej jest wplywow z gry do kasy TS.przewaznie ceny podnoszone sa jak jakis towar idzie,taka jest polityka w naszym pieknym kraju
robal nieprawda,klektury nie od zxawsze byly polaczone przez internet
Lila w UK zapowiada się upalny weekend nie tylko na dworze ale przede wszystkim na loteriach
losowanie nr 3650 z dnia 2007-05-03
1/1 76x
2/2 214x
2/3 2601x, 3/3 404x
3/5 6379x, 4/5 952x, 5/5 48x
3/6 10 920x, 4/6 2635x, 5/6 255x, 6/6 8x
1/1 76x
2/2 214x
2/3 2601x, 3/3 404x
3/5 6379x, 4/5 952x, 5/5 48x
3/6 10 920x, 4/6 2635x, 5/6 255x, 6/6 8x
scolls...bo tam u was w tej UKrainie nawet mapek nie ma do tej grynie ma na co polukać
lila...no ile za duzo puściłaś ..tam 5/5 i 6/6 nie bedzie łatwo trafiać i poowwoo
robal,tak ale to przyklad wyrwany zkontekstu,tak samo moglbym Tobie poszukac losowanie gdzie jest najmnieej wygranych.
to nie sa stale pozycje. raz jest mniej a raz wiecej jak z calkami w matematyce.ale fakt ze przy tym losowaniu ktore zaprezentowales weyjatkowo duzo wygranych bylo
to nie sa stale pozycje. raz jest mniej a raz wiecej jak z calkami w matematyce.ale fakt ze przy tym losowaniu ktore zaprezentowales weyjatkowo duzo wygranych bylo
lila..
lila,ale duzo poszlas,ale dobrze,zeby weszlo.sama kreslilas te 5/5 .nie wiem czy dpobrze zrozumialem wyslalas 5 kuponow z tego zapisu wynika
scolls...może Ty lepiej sam kreśl bo widzisz co się wyprawia jak ja podaję
patryk....z torsanem.On kombinował10 zakładów puściłam i zobaczymy.Jak będzie lipa to też dobrze,w łeb sobie przecież nie strzelę
kathy....a Ty co?Czy mnie oczy mylą czy znowu paskudztwo na Forum grasuje?
lepiej zagrac w lotto przy takiej kumulacji duzo bardziej oplacalne niz euromillions
robal...a co to za wyniki masz
scolls...wielkie zero znowu
scolls...taaak trafimy tylko kiedy?chyba te szynszyle sobie poczekają
zreszta tego seata jak wygrala to wszyscy mieli polewke bo najpierw zadzwonila do rmf matka i zle odpowiedziala na pytanie a potem zadzwonila z tego samego telefonu corka i dobrze odpowiedziala i wygrala