Wpisy 950 926 – 951 025
24 maja 2012 11:30 → 24 maja 2012 12:32, 100 wpisów
lila ... nawet kupony w Pyszczynku wchodza i nawet w Jankowie,takze jak bedziesz miala wygrac to wygrasz wkoncu
torsan jak po wczorajszym losowaniu?
ludzie ile razy trza sie wypowiedziec ,zeby zmienil sie awatar przy loginie ze zwyklego na taki ładny diamencik jak Wy macie
patryk...ja gram dla zabawy i na 3 liczby ,w piatki systemem.a w Jankowie mają kolekturę? Nawet nie widziałam
ja tez lila sie Ttym bawie,ale zawsze jest tta nadzieja na $$$ wieksza
patryk...musisz zasłużyć na diamencik
patryk......jeszcze trochę z nami posiedzisz i 1000 będziesz miał już jutro
interesujace Ci powiem. a jak to rozpisujesz??
chyba faktycznie bedzie trza na piuwko wyskoczyc, powymieniac sie systemami
zaciagne rady od wprawnej kolezanki lila
chyba faktycznie bedzie trza na piuwko wyskoczyc, powymieniac sie systemami
zaciagne rady od wprawnej kolezanki lila
patryk moge Ci na 6 skreslen przeslac na 28 zakladow z 10 liczb gotowy tylko podstawiasz swoja 10
mam,ale w pracy kompmi sie wylaczqa jak mam gg i inne aplikacje pootwierane
pmozyr@interia.eu
pmozyr@interia.eu
doszlo dzieki.
tylko warunek ,ze przynajmniej 5 z 10 podanych liczb wejdzie
do tego dochodzi tak
5 min z 10 ciu
10 z 20
i
20 z 80
czyli znow trza przewidziec te 10. dodatkowe rownanie przy obliczaniu prawdopodobienstwa wyliczone z kombinacji !!!
tylko warunek ,ze przynajmniej 5 z 10 podanych liczb wejdzie
do tego dochodzi tak
5 min z 10 ciu
10 z 20
i
20 z 80
czyli znow trza przewidziec te 10. dodatkowe rownanie przy obliczaniu prawdopodobienstwa wyliczone z kombinacji !!!
patryk widzisz to sa poprostu skrucone systemy ale jak trafisz 6/10 to przy odrobinie szczescia cos moze byc
zakon....ja mam papierów stos na biurku i nie tykam nic,przyglądam się na razie
patryk ale rzadko gram systemami chyba ze cos mi sie wkreci to wtedy
tak , bo jak przewidzisz 10 liczb i wejdzie 6 to mala wygrana ,ale jesli przewidzisz te 10 to tym systemem cos zarobisz,ale w przewidanieciezko sie bawic,bo to dodatkowa robota dochodzi, i muszisz byc pewnty ze te 10 czy 6 z 10ciu wejdzie,to jest niestety gra losowa i przewidziec sie nie da.
albo jest to gra losowa ,albo dobrze ustawiona,gdzie system zlicza wszyskie kombinacje wysylajacych i losuje liczby ,ktore mniej naraza na strate kolekture
albo jest to gra losowa ,albo dobrze ustawiona,gdzie system zlicza wszyskie kombinacje wysylajacych i losuje liczby ,ktore mniej naraza na strate kolekture
dobra zmykam na kawke i na miasto cos zjesc milego dnia i wysokich o 14 wygranych
Kathy.
A co Ty??Jeszcze przed hejnałem?
A co Ty??Jeszcze przed hejnałem?
patryk......koszt 120 zeta 48 zakładów i miałabym gdybym wtedy wysłała 6 razy 5/6 dwa razy 6/6 kilkanaście 3/6 i 4/6ale nie wysłałam więc guzik miałam
lila... ja dostalbym chyba szalu,ale kasiora Tobie przed nosem przeleciala
pozytywnie nastawiona jestes,ja na ta 14 licze ze cos mi wpadnie,ale fakt ze 3 zawodzi
ja dzis poslalem 5/5 takie 12,21,31,32,56
mysle jeszcze by posłac cos takiego....36/46/47/52/67/79
patryk...nie mam teraz kasy na stawki wiec normalna
wiesz lila,juz wyslane ,ale i tak bym decyzji nie zmienil,jak raz juz podejmuje decyzje co do kuponow to jej nie zmieniam,ale ta 25 mam na innym kuponie,ale tez razem z 3 jka.zobacyzmy
http://manager.money.pl/news/artykul/totalizator;sportowy;bez;prezesa;slawomir;dudzinski;odwolany,134,0,1091718.html
obserwatorzy z teesa
- może jednak przekażcie te sugestie o obniżeniu ceny, i nie idźcie tą drogą - na droższą grę - bo te komPinowanie na drugie losowanie w lotto NIC nie da i znowu ktoś z zarządu pójdzie na odstrzał
obserwatorzy z teesa
- może jednak przekażcie te sugestie o obniżeniu ceny, i nie idźcie tą drogą - na droższą grę - bo te komPinowanie na drugie losowanie w lotto NIC nie da i znowu ktoś z zarządu pójdzie na odstrzał
vanilla
kriss ale jak wejdzie to i tak czlowiek zadowolony niewazne jaka stawka
dalej 14sta niech wybije ,a pozniej 15sta ipo wygrana do kolektury ..>
Robal...jakie sugestie?
obserwatorzy ts-a
żadamy natychmiastowej obniżki cen zzakładów Lotto i Multi Multi
obserwatorzy ts-a
żadamy natychmiastowej obniżki cen zzakładów Lotto i Multi Multi
tak oobniza,w Polsce jeszcze ceny nigdy sie nie obnizyly,obnizyl sie za to poziom zycia polakow
patryk...a żebyś wiedział, że się obniżyły...ostatnio w biedronce co niektóre ceny spadły
Kaska
a mało to tu głosów, że po podwyżce ktoś nie gra ?
a nie widać , że 'dopompompować' nie moga do 15 -u baniek, kiedy przy niższej cenie, w podobnym okresie bez problemu - w puli było więcej ?
i na choooooj komu mydlić oczy stu bańkami - bez skojarzeń - kiedy 99 % graczy byłoby zadowolonych z kwoty niższej, a pewniejszej ?
a mało to tu głosów, że po podwyżce ktoś nie gra ?
a nie widać , że 'dopompompować' nie moga do 15 -u baniek, kiedy przy niższej cenie, w podobnym okresie bez problemu - w puli było więcej ?
i na choooooj komu mydlić oczy stu bańkami - bez skojarzeń - kiedy 99 % graczy byłoby zadowolonych z kwoty niższej, a pewniejszej ?
kathy,chyba to co juz data waznosci sie konczy,albo jak napisal medea ,ze z polek pospadaly
a jak podniosa ceny mm to i tak l;udzie beda grali,to bedzie bariera psychologiczna ,jak stac Ciebie na 2,5 za kupon to co to za roznica jak dasz za niego 50 gr wiecej
w Gnieznie w calej historii mm padla jedynie raz wygrana 100 tys zl.
szok nie
mozecie to sprawdzic na stornie lotto.pl
szok nie
mozecie to sprawdzic na stornie lotto.pl
patryk$$
chyba nie do końca tak jest, że nie będzie miało znaczenia nawet takie o pięćdziesiąt groszy - po wprowadzeniu dwóch losowań dziennie i skoku ceny na 2,50 - zobacz na różnice w ilości wygranych - to jest system naczyń połączonych - zresztą - spytaj w budzie - ile osób grało kiedyś, a jak to wygląda obecnie
chyba nie do końca tak jest, że nie będzie miało znaczenia nawet takie o pięćdziesiąt groszy - po wprowadzeniu dwóch losowań dziennie i skoku ceny na 2,50 - zobacz na różnice w ilości wygranych - to jest system naczyń połączonych - zresztą - spytaj w budzie - ile osób grało kiedyś, a jak to wygląda obecnie
robal ludzie nie graja bo ich nie stac i ze bedzie drozej,ludzie nie graja bo nie wierza ,ze trafia, od kiedy wprowadzili system polaczonych kolektur w centrale mniej ludzi gra,50 gr to tez dla Ciebie tyle ,ze nie zagrasz w mm. ?
patryk$$
system polaczonych kolektur w centrale
- to jest od "zawsze" - od dnia wprowadzenia lottomatów
system polaczonych kolektur w centrale
- to jest od "zawsze" - od dnia wprowadzenia lottomatów